Arkadaşımın derdi ne?

Kızlar doğru söylüyorsunuz evet ama önceki mesajlarımdan birinde yazdım,şakayla karışık -hep diyordunuz ya çok iyi,..falan filan diye dedim.İşte ben ciddi takılmıyormuşum kimseyle,daha evlilik düşünmüyormuşum o yüzden öyle bir gezer,görüşürüm o zaman için diye düşündüğünü söyledi.Yuh yani ne diyim!Bir de evlilik muhabbetleri dönmeye başladı,ablası filan konuşuyormuş inş. olur falan diye.Bana diyo ki seninle ciddi düşünüyomuş kulağıma geldi,yok öyle yok böyle yok sorumsuz,evlilik yürüteceğini düşünemiyorum onun diyor...

Son düzenleme:
Valla ilk defa bir fikrim yok. Uzaklaştırmak için , vazgeçirmek için söyledikleri belli ama neden ? Burası çok önemli. Gidip sorsana..

Bence arkadaşın saçmalamış, yani sen bunları nasıl direk ona sorgulamıyorsun anlamıyorum...
Ben olsam derdim "ne demek gezer görüşürüm, ne ima ediyorsun sen" diye çıkışırdım.
Kaç senelik arkadaşını insan tanımaz mı? Neyi yapıp yapamayacağını bilmez mi?
Üstüne giderim kısaca.

Herneyse olan olmuş zaten, bence sen onun bunun lafını dinleme.
Belki de çok mutlu olacağın birisi ve arkadaşın bunu kaldıramıyor.
Belki de dediği gibi sorumsuz, çalışmayan bir çocuk...
Fakat bunları başkalarını dinleyerek, sonradan "ya değildiyse" pişmanlığını yaşamamak için sakın fikrinden dönme.
Sağlık bir şekilde düşün ve kendin karar ver.
Kendin gözlemle, kendin tart, zaten kafana yatmayan birşey olursa da birileri dedi diye değil, kendin karar verdiğin için son ver...
veya devam et...
Hakkında hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…