- Konu Sahibi elmalikurabiye
-
Herkese merhaba.Söz konusu olan arkadaşım;yaklaşık 10 senedir tanıdığım,en samimi arkadaşlarımdan biri.Herşeyimizi paylaşır,birbirimizde yatıya filan kalırdık.Aileden biri gibidir.Onun ailesi bana aileden biri gibi davranır,benim ailem ona aynı şekilde.Her neyse bu arkadaşımın bir akrabası beni çok beğeniyordu,sürekli seni kardeşime alıcam filan diye takılıyordu.Birgün bir yerde denk geldik ve o akrabasının kardeşiyle tanıştım.Ben pek hoşlanmadım baştan ama yaklaşık 2 yıldır sürekli haber gönderiyor,bir şans vermem için.Ablası aynı şekilde,nolur bir kere deneyin filan diye sürekli ısrar ediyor.Tabi ben başta istemediğim için,arkadaşım sürekli -ne olur evet desen,çok yakışıklı,şöyle zengin böyle zengin,şöyle iyi çocuk,böyle iyi çocuk- diye ısrar ediyordu o da.Ben evet diyene kadar çocuk çok iyi çocuktu,harika biriydi.Ama ben iki senedir ısrar ediyor diye görüşmeyi kabul ettim.Ne olduysa ondan sonra oldu.O harika çocuk gitti,yerine içkici,çalışmayı sevmeyen,... (daha bir sürü şey) bir çocuk geldi.Ben o çocukla görüşmeye başladığımdan beri arkadaşım hakkında kötü şeyler söylüyor.Televizyonda tipsiz biri çıkıyor,arkadaşım mesaj atıyor şu kanalı aç aynı x'e benziyor diye.Yok çok içki içermiş,çalışmayı sevmezmiş pek,para tutmazmış,nerde akşam orda sabahmış.E madem böyleydi bu çocuk niye baştan harika,süper diye bana anlata anlata bitiremediniz.Neden baştan o sana göre değil,boşver,iyi oldu görüşmek istemediğin diye söylemedin,ben görüşmek istemediğim zaman.Evet de diye canımı yedin durdun.Evet dedim işte,şimdi ne oldu?
Ya en yakın arkadaşlarımdan biri,ailemizden biri gibi,çok samimiyiz,ama bu davranışına anlam veremedim.Kötü birşeyini de görmedim.Sizce neden böyle yapıyor,yorumlarınızı bekliyorum kızlar.Kafam çok karıştı.
belki kendisi de çocuktan hoşlanıyordur?olamaz mı?
Herkese merhaba.Söz konusu olan arkadaşım;yaklaşık 10 senedir tanıdığım,en samimi arkadaşlarımdan biri.Herşeyimizi paylaşır,birbirimizde yatıya filan kalırdık.Aileden biri gibidir.Onun ailesi bana aileden biri gibi davranır,benim ailem ona aynı şekilde.Her neyse bu arkadaşımın bir akrabası beni çok beğeniyordu,sürekli seni kardeşime alıcam filan diye takılıyordu.Birgün bir yerde denk geldik ve o akrabasının kardeşiyle tanıştım.Ben pek hoşlanmadım baştan ama yaklaşık 2 yıldır sürekli haber gönderiyor,bir şans vermem için.Ablası aynı şekilde,nolur bir kere deneyin filan diye sürekli ısrar ediyor.Tabi ben başta istemediğim için,arkadaşım sürekli -ne olur evet desen,çok yakışıklı,şöyle zengin böyle zengin,şöyle iyi çocuk,böyle iyi çocuk- diye ısrar ediyordu o da.Ben evet diyene kadar çocuk çok iyi çocuktu,harika biriydi.Ama ben iki senedir ısrar ediyor diye görüşmeyi kabul ettim.Ne olduysa ondan sonra oldu.O harika çocuk gitti,yerine içkici,çalışmayı sevmeyen,... (daha bir sürü şey) bir çocuk geldi.Ben o çocukla görüşmeye başladığımdan beri arkadaşım hakkında kötü şeyler söylüyor.Televizyonda tipsiz biri çıkıyor,arkadaşım mesaj atıyor şu kanalı aç aynı x'e benziyor diye.Yok çok içki içermiş,çalışmayı sevmezmiş pek,para tutmazmış,nerde akşam orda sabahmış.E madem böyleydi bu çocuk niye baştan harika,süper diye bana anlata anlata bitiremediniz.Neden baştan o sana göre değil,boşver,iyi oldu görüşmek istemediğin diye söylemedin,ben görüşmek istemediğim zaman.Evet de diye canımı yedin durdun.Evet dedim işte,şimdi ne oldu?
Ya en yakın arkadaşlarımdan biri,ailemizden biri gibi,çok samimiyiz,ama bu davranışına anlam veremedim.Kötü birşeyini de görmedim.Sizce neden böyle yapıyor,yorumlarınızı bekliyorum kızlar.Kafam çok karıştı.
inan mantık yürütemiyorum:) yani kardeşin gibi bi insan seni kötü bi insana tavsiye ediyor,,ve iş olduktan sonra asıl yüzünü anlatıyor ve bukezde çirkin diyor. kıskançlıkmıdır nedir bileemedim ki
inan ben de tıkandım kaldım.Ya ne oldu da bu çocuk ben evet deyince kötü oldu.Bakalım anlattıkları asıl yüzü mü?Asıl yüzüyse neden baştan değil de şimdi söylüyor.Asıl yüzü değilse neden böyle yapıyor?Sinir olmaya da başladım.Geçen bana şu kanalı aç ordaki adam x'e benziyor dedi,bir açtım töbe yarabbim maymundan hallice bi adam,dalga geçer gibi resmen.
canım valla açık açık konuŞ ne yapmaya çalşıosun neden öyleyken böyle diye. yani yeri geliosa kesiceksin samimiyetini. bu nasıl arkdaslık Allah korusun ya cddi şeyler olduktan sonra böyle oldunu söleselerdi sen yanıcaktın
hımmm çok enteresan...valla fikir yürütemiyorum.kıskançlık desem nasıl olur :)
bence direk kendisine sor ne olduda birden 180 derece döndün de. o çocuktan hoşlandığını sanmıyorum öyle olsa başta öyle davranmazdı. belki olumsuzluklar sizin ilşkinize zarar verir diye düşündü yada yanlışlarını yeni fark etti çünkü iş ciddileşti siz görüşme teklifine evet dediniz
canım sen daha iyi tanıyorsun ama hoş insanları tanımak deveye hendek atlatmaktan zordur
benim aklıma kıskançlık geldi ama evli kendisi diyorrsun
acaba şu olabilir mi?
işte bende evlendim o daha bekar karşısına iyi biri çıkmadan yani benim eşimden daha iyi farklı biri çıkmadan başını bağlayayım da rahatlayayım gibi''ne biliyim aklıma bu geldi açıkçası...
insanoğlu çiğ süt emmiş inanırım yani
Teşekkür ederim kızlar hepinize.Kafam hala çok karışık.Arkadaşımla arama artık bir mesafe koyucam bu kesin...Ama görüşmeye devam etmeli miyim bu çocukla,nasıl tanırım ederim,anlattıkları şeyler sorulcak şeyler de değil,başka bişey olsa sorayım öğreniyim...Bakalım zaman gösterecek,inşallah arkadaşımın dediği gibi biri değildir.
belki çocukda senden hoşlanmamıştır.akrabası olan senin en yakın arkadaşına söylemiştir. sende üzülme diye direk söyleyemiyolardır. belki o yüzden kendi akrabasını kötüleyerek seni soğutmak istiyorlar olamazmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?