• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın Doğum Gününü Unuttum

minikus0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
8
Puanlar
1
Herkese merhaba direkt konuya gireyim. Arkadaşımın doğum gününü unuttum. Ve bana bir daha benimle görüşmek istemediğine dair mesaj atmış. Hikayemden gördün yinede kutlamadın diyor ben hikayelere hızlı hızlı bakıp geçiyorum ve ona kalırsa bu sene o da kutlamadi benimkini. Benimki onunkinden önceydi. Gönlünü almali miyim yoksa yol mu vermeliyim

Herkese merhaba direkt konuya gireyim. Arkadaşımın doğum gününü unuttum. Ve bana bir daha benimle görüşmek istemediğine dair mesaj atmış. Hikayemden gördün yinede kutlamadın diyor ben hikayelere hızlı hızlı bakıp geçiyorum ve ona kalırsa bu sene o da kutlamadi benimkini. Benimki onunkinden önceydi. Gönlünü almali miyim yoksa yol mu vermeliyim
Ben kendiminkini bile unutuyorum,bende çok unuttum küsecek gibi oldular sonra nasıl bir tip olduğumu hatırlayıp konuyu kapattılar,önemsemiyorumki böyle şeyleri deyip geçin😂

Çok çocukça bir şey yaptığı zaten de bir de o sizinkini kutlamadıysa nasıl trip atıyor ki utanmadan😄
İnsanlar çeşit çeşit gerçekten 😄 üstünde durmayın ya sallayın geçin bu tipi

Doğum gününüzü biliyordu da mı kutlamadı yoksa bilmiyor muydu?

Hikayesine baktıysanız görmüşsünüzdür, öyle hızlı geçtim falan biraz bahane.

Bundan küsülür mü? Bence hayır. Ama alt tarafı bir mesaj atıp doğum günün kutlu olsun demeyen, bildiği halde umursamayan, unutmuş olsa dahi sonrasında gönlümü almayan insanla da arkadaşlığımı bir gözden geçiririm açıkçası.

Niye hediye almadın dese, maddi bir beklentiye girse tamam abartmış derdim. Ama iki satır yazabilirdiniz bence ya.

Bu bir arkadaşlığı bitirmek için sebep olamaz bence. Kendisine onun da sizin doğum gününüzü kutlamadığını ama kasıtlı yaptığınız bir şey olmadığını yazmalısınız. Dönerse döner. Dönmezse böyle bir konuda arkadaşlığı bitirebilen biri zaten arkadaşınız değildir diye düşünün.

O da kutlamadıysa neyin kafasında? Diğer türlü hatırlanmayabilir ama storyden görüp kutlamayan birini ben de hayatımdan çıkardım her gün yüz yüze geldiğim oturduğum yemek yediğim insandı iyi de oldu

Aynısını yaşadım üstelik nişan atma zamanıma denk gelmişti bir an da sildi attı beni üstüne kendisi yüksek lisans yapacak diye benim yolum ayrı senin yolun ayrı yere gidiyor diye de üstten konusmuştu çok dokunmustu en yakın arkadasımdı ama karaktersizmis o yüzden salla gitsin böyle seyler arada iyi oluyor

Aynısını yaşadım üstelik nişan atma zamanıma denk gelmişti bir an da sildi attı beni üstüne kendisi yüksek lisans yapacak diye benim yolum ayrı senin yolun ayrı yere gidiyor diye de üstten konusmuştu çok dokunmustu en yakın arkadasımdı ama karaktersizmis o yüzden salla gitsin böyle seyler arada iyi oluyor
Yüksek lisans yapanlar Allah statüsüne yükseliyor tövbest ahahahaha

Konu sahibi boş ver ya.

Ben de tam tersi saçmasapan insanlar doğum günümü kutlayınca çok rahatsız oluyorum, benim için ailem kutlasa yeterli mesela

Yüksek lisans yapanlar Allah statüsüne yükseliyor tövbest ahahahaha

Konu sahibi boş ver ya.

Ben de tam tersi saçmasapan insanlar doğum günümü kutlayınca çok rahatsız oluyorum, benim için ailem kutlasa yeterli mesela
Yüksek lisansta ne var ki herkes yapıyor yapmayan 3 kişi falan kaldık 😅 Sonradan görmeymiş

Yüzsüzlük o da sizinkini kutlamamış çok saçma bence

Konuları açıp açıp neden gidiyorsunuz anlamıyorum gerçekten.🙄

Sizin doğum gününüzü unutmuş birisi fazla iddialı bir çıkış yapmış ben olsam ciddiye bile almazdım tekrar da görüşmezdim

Sen benimkini kutlamazken iyiydi
Hayırdır la de

Senin doğumgününü kutlamadıysa atarı ne için? Umrumda olmaz. Seninkini unutabilir, insanlık hali bunda bir sorun yok ama trip atamaz. Niye gönlünü alasın ki.. Bir daha görüşmek istemeyecek kadar ne yapmışsın, nün için değerli olsan böyle davranmaz. Yaşlarınız kaç bu arada? Çok gençseniz gençliğine verebilir miyiz , ona bakacağım 😀

Back
X