- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
hem evet hem hayır...
hayatımı arkadaşlarım yönlendiremez, kimsenin sevdiğini sevmek durumunda değilim...
arkadaşım çok seviyor diye bende aynı duyguları hissedemem...
paylaşım duygular farklıdır, benimle olmaktan başka türlü keyif alır, onunla olmaktan başka türlü...
ama ikimiz birbirimizden keyif almayız, bu gayet normal bir durum...
düşmanlıksa o zaman iş değişir...
düşman tehlikelidir, dostuma düşmanca davranan benim dostum olamaz...
dostumun canını acıtana ben gülerek bakamam...
ama sevmiyorlarsa birbirlerini genel bir anlaşmamazlıksöz konusuysa o zaman durumu idare ederim, görüşmeyi kesmem...
Arkadasimin arkadasi benimde arkadasimdirŞeniz
Arkadasimin düsmani benimde düsmanimdirkötükedihüso
Ne diyorsunuz kizlar?? Sizecede böylemi?CADIARZU
Arkadaslarinizin görüsmedigi insanlarla sizdemi görüsmessiniz!
Normalde aranizda hicbir problem olmayan, fikirleri hal ve hareketleri hosunuza giden, size hicbir zaman zarari olmayan bir insan sirf arkadasinizla görüsmedigi icin sizin icinde bitermi?
Buyrun bakalim
Arkadasimin arkadasi benimde arkadasimdirŞeniz
Arkadasimin düsmani benimde düsmanimdirkötükedihüso
Ne diyorsunuz kizlar?? Sizecede böylemi?CADIARZU
Arkadaslarinizin görüsmedigi insanlarla sizdemi görüsmessiniz!
Normalde aranizda hicbir problem olmayan, fikirleri hal ve hareketleri hosunuza giden, size hicbir zaman zarari olmayan bir insan sirf arkadasinizla görüsmedigi icin sizin icinde bitermi?
Buyrun bakalim
Aslinda bende senin gibi düsünüyorum elfidacim!! Dostuma kin besleyen kötülük düsünenle arkadas olamam, ama bir fikir catismasi veya anlasmazlik yüzünden alakami kesmem, yeri geldimi hakkini savunur yeri geldimi haksizsin diyebilirim....
Fakat gördügüm kadariyla ister reelde olsun ister sanalda bircok kisi bu zihniyette...Bir bakima arkadaslarinin kuklasi oluyorlar ....yani sen kimle iyisen bende iyiyim sen kimle kötüsen bende kötüyüm, ben bunu kisiliksizlige bagliyorum...
Arkadasimi kirmamak veya gözünde yücelmek böyle olmamali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?