Arkadaşımın erkek arkadaşı kendisine güvenmiyormuş.

karamell_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2010
15
0
36
Diğer
herkese merhaba.öncelikle şunu açıkalyım üniversite öğrencisiyim ve yurtta kalıyorum ben bu siteye girip dertlerimi yazdıkça onlarda sıkıntılarını yazmak istediler.o nedenle farklı farklı konular yazıyorum.kusura bakmayın.

arkadaşımın 2 yıldır devam eden bir ilşkisi var.birbirlerini çok seviyorlar herkes çok yakıştırıyor.şuan ciddi bir sorunları var ayrılma noktasına geldiler.sebebine bakacak olursak bizim kızın günlüğü erkek arkadaşının eline geçti.içinde eskiden beğendiği çocuklardan bahsetmiş.daha önce kimseyle çıkmamış arkadaşım.erkek arkadaşı ben geçmişine karışmam ama neden bana söylemedin diye sorun çıkarıyor sürekli güvenmediğini söylüyor arkadaşımın da sabrı tükendi yüzüğünü attı ama çocuğun haberi yok.şuan nasıl davranacağını şaşırmış durumda fikirlerinize ihtiyacı var.

canım erkek arkadaşı demekki ona hiç güvenmemişki..
ama arkadaşında ne demeye saklar anlamadım bende..konuşsunlar kız arkadaşın suçlamalarından çok yorulduğunu üzüldüğünü ve hayatında ne ondan önce nede ondan sonra kimsenin olmadığına onu ikna etsin..
eğer ikna olmuşta böle davranıyosa yapcak bişi yok ayrılsınlar daha iyi birbirlerini yemelerinden..

canım ama arkadaşın önceden hoşlandığı birileri olduğunu erkek arkadaşına neden söylesin ki söyleyemez hadi önceden çıktığı biri olsa onu söyler

ne kadar çok saçma bir sebep.çocuk resmen dananın altında buzağı arıyor.kız arkadaşın çıkmamış görmemiş sadece hoşlanmış.sonuçta bir sanatçıdan bir futbolcudan da hoşlanıyoruz hepimiz.vede bütün bunlar geçmişte olan bişey.neden bu kadar sorun ediyor anlam veremedim.kendisi hiç kimseyle çıkmamış mı?hoşlanmamış mı?geçmişinde.arkadaşın otursun konuşsun erkek arkadaşıyla,incir çekirdeğini doldurmayacak bir şey için birbirlerini üzmeye değmez.

söylese bu seferde söle die kavga çıkaracaktı ,
yok bana ilişkierini anlattı , başkalarını söledi filan die , deli mi ne .
çoğu erkek anlatılmasını istemez bu da tam tersi , bence başka bi sıkıntısı var onun ,
arkadaşın bi daha çonuşsun bence etraflıca ve çocukta saçmalamasın.
abuk subuk şeler yüzünden kaç tane kız üzülüyor bu erkelerin halt yemeleri yüzünden

Son düzenleme:
bence senin arkadaşın erkek arkadaşına güvenmesin .
günlüğü nasıl eline geçiyor, birinin özelini onun izni olmadan almak üstelik okumak düpedüz hırsızlıktır bence.

Ben zaten günlük tutma olayını hiç anlamam..ne gerek var..?
bak işte, ya anne babanın eline geçer ya sevgilinin..

Allah Allah önceden beğendiğimiz erkekleri de mi söylememiz gerekiyormuş sevgililerimize? :)

Elimden geleni yapiyorum ben yine de :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…