- 16 Ekim 2015
- 2.860
- 2.429
- 133
- 44
- Konu Sahibi mermaid2608
-
O yattıkça çocuğunun ömrü uzun olsun.O kadar çok etraftan tanıdık insan kaybettim ki genç yaşlı dinlemiyor .Aklım almıyor.Kadının dibindeki kocasına bulaşmıyor komşuya bulaşıp ,onu öldürüyor.Neden ?Nasıl?Kimi kan grubu diyor kimi gen.Ama bir öğrencimin ablası pozitif oldu aynı odayı kullanıyorlar benim öğrencime geçmedi.Aradan bir kaç ay geçti.Sınıftaki bir çocuktan maskeye rağmen kaptı virüsü aynı öğrenci .Okullar tehlike derken çok güvenli olduğunu savunanların konunuza rast gelmesini dilerim.Sabır dilerim ailesi ve sevenleri için.Çok gençti.1.sınıfa giden çocukları vardı. Yüzyüze eğitim döneminde çocuk okuldan pozitif oldu. Anne ve babaya bulaştı. Babası dağ gibi adamdı. Sigara, içki bilmez, sağlıklı beslenir. Hareketli. Salgının başından beri C vitamini, D vitamini bir sürü takviye alıyorlardı. O dağ gibi adam iki defa entube edildi. Ankaraya sevk edildi. Ve öldü. İnanamıyorum. Şaka gibi. Allahım sonumuzu hayır etsin.
bir rahatsızlığı var mıydı?Çok gençti.1.sınıfa giden çocukları vardı. Yüzyüze eğitim döneminde çocuk okuldan pozitif oldu. Anne ve babaya bulaştı. Babası dağ gibi adamdı. Sigara, içki bilmez, sağlıklı beslenir. Hareketli. Salgının başından beri C vitamini, D vitamini bir sürü takviye alıyorlardı. O dağ gibi adam iki defa entube edildi. Ankaraya sevk edildi. Ve öldü. İnanamıyorum. Şaka gibi. Allahım sonumuzu hayır etsin.
Mekanı cennet olsun Rabbim eşine çocuğuna mutlu bir ömür versin.. okullar bulaşı inanılmaz artırdı. Bakan istediği kadar okullar en güvenli yer desin.Çok gençti.1.sınıfa giden çocukları vardı. Yüzyüze eğitim döneminde çocuk okuldan pozitif oldu. Anne ve babaya bulaştı. Babası dağ gibi adamdı. Sigara, içki bilmez, sağlıklı beslenir. Hareketli. Salgının başından beri C vitamini, D vitamini bir sürü takviye alıyorlardı. O dağ gibi adam iki defa entube edildi. Ankaraya sevk edildi. Ve öldü. İnanamıyorum. Şaka gibi. Allahım sonumuzu hayır etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?