Arkadaşımın eşi tek başına tatile gitmek ??

Merhaba herkese
Aslında benim sorum değil de aklıma takıldı.ben bekarım zaten.
Neyse bir arkadasım var çok severim .eşi bir erkek arkadasıyla Romanya ya tatile gidecekmiş .bende saçma buldum bilmiyorum aşırı kıskanç biri değilimdir de hatta rahat biriyimdir ama bu beni rahatsız eder dedim ona.oda üzülüyor falan ama adama gitme vs diyemiyor adam özgürlüğüne düşkün bir tip
Bir de neden Romanya yani bir sürü ülke varken?
Siz gönderir miydiniz eşinizi yabancı bir ülkeye tek başına?
Bu arada iş amaçlı değil seyahat tatil sadece!!
Bazılarına göre çok "geniş" biriyimdir. Ama bizde ayrı tatil olmaz. Hele başka ülke, hiç olmaz. Teklif dahi edilemez. Teklif edilirse de ayrılığa kadar gider bende o iş, vazgeçse bile.

istikrarli olamiyorum bu konuda 😂 henuz bikac ay once esim benim bir kiz arkadasimla uc dort gunlugune Londra ya gitmeme hic karsi cikmadi. gayette gece filan ciktik disari luks kuluplerde eglendik.

oda bana o arkadasimin esiyle Ibiza’ya gidecegiz dedi bikac kez, asarim keserim lere bagladim. ama mesela bana ‘juventus real madrid maci var ispanyada’ dese, git keyfini cikar derim, ibiza da killaniyorum iste. gecen hafta esim turkiyeye gitmek durumunda kaldi (turkiyede yasamiyoruz), ben karni burnunda hamileyim biyere kimildayamiyorum. ekstra uzun git denize gir guneslen diye direttim mesela, o bana hic rahatsizlik vermedi. yani ha ibiza, ha antalya aslinda, ama yok o gitsin antalyaya ibiza da neymis 😂

romanya da tuhaf bi ulke, ne kultur tatili ne dogru duzgun deniz tatili var. matrouschka ve vodka, derdi oysa arkadasinizin esinin, tam yeri yani.

Merhaba herkese
Aslında benim sorum değil de aklıma takıldı.ben bekarım zaten.
Neyse bir arkadasım var çok severim .eşi bir erkek arkadasıyla Romanya ya tatile gidecekmiş .bende saçma buldum bilmiyorum aşırı kıskanç biri değilimdir de hatta rahat biriyimdir ama bu beni rahatsız eder dedim ona.oda üzülüyor falan ama adama gitme vs diyemiyor adam özgürlüğüne düşkün bir tip
Bir de neden Romanya yani bir sürü ülke varken?
Siz gönderir miydiniz eşinizi yabancı bir ülkeye tek başına?
Bu arada iş amaçlı değil seyahat tatil sadece!!
Göndermezdim ne olur ne olmaz

Bence olmaz, eğer o arkadaşıyla Romanya'ya giderse, karşılığında acı bir intikam alacağından emin olduğu için yapmaz , yapamaz 😁😁
Bende aynı şekilde bir arkadaşımla yalnız tatile çıkarım.

haftaya ailemin yanina tatile gidicem esim bende arkadaslarimla gidicem diyor.ben gayet sakin bi sekilde o tatile gidersen orda kal geri donme dedim.ne demek tatile gidecekmis gozunu oyarim sıkiyosa yapsin.eceline susamissa yapsin;)

Tabi ki gönderirim ama kız arkadaşlarımla tatilimi ayarlar, bende başka yere giderim :)

Arkadasım anlayışlı biri
Sözünü geçiremiyor
Ne var bunda falan semde git diyormuş
E kızın gitmeyeceğini biliyor bal gibi
Ben olsam giderdim valla madem öyle
Bu gibi adamlar herseyi hak ediyor...
En azından deniz kenarı bir otelde yalnız bir tatil ayarlasin derhal bence arkadaşınız.

Eşim , arkadaşlarıyla tatile gider, kampa gider bende giderim eşim olmadan istediğim yere. Yurtdışına da gittim zamanında eşim olmadan , yani gidebilir ama Romanya neden diye düşünür ve sorardım sanırım.:işsiz:

Ayy en gıcık erkek tipi. Yani bu benim fikrim tabii. Yapacak adam her yerde yapar olabilir. Ama bu tarz ülkelere meraklı adam tiplerinden iğreniyorum. Adam gibi aldatacaksa da kendi çapında aldatsın. Tövbe tövbe. Nasıl konuşturuyorlar beni. Erkekte en tahammül edemeyeceğim şey şu tarz ülkelere erkek erkeğe gitme merakıdır sanki dünyada kadın kalmadı. Öyle kadınlar güzel falan da değil haa erkeklerin laf şehir efsaneleri işte. Bir de tiplerine bakmadan en kolay o ülkelerde buluyorlar heralde tabii. İğrenç. Ve gerçekten de karılarını aldatmaya gidiyor o ülkelere giden adamların çoğu. Hastalık kapanlar vs Bir de erkekler bir araya gelince nedense en masum adama bile güvenmem ben. Birbirlerini baştan çıkarırlar. Adamcağız bişe yapmasa bile en azından o tarz (bir üyenin de dediği gibi)striptiz falan ortamlarına sokarlar. Ben kaldıramam. Bu Ukrayna Romanya tarzı ülkelere erkek erkeğe gitmeye meraklı kocayla da bir saniye evli kalmam. Zihniyet meselesi çünkü. Başka bir ülke olsa belki duruma göre farklı düşünülebilir ama. Ya da tek başına gitsin çok istiyorsa en azından derim. Dediğim gibi iki erkek bir aradaysa asla güvenmem.

Eşim , arkadaşlarıyla tatile gider, kampa gider bende giderim eşim olmadan istediğim yere. Yurtdışına da gittim zamanında eşim olmadan , yani gidebilir ama Romanya neden diye düşünür ve sorardım sanırım.:işsiz:
Başka bir ülke olsa bende sorun etmezdim
Ama o tip ülkelere ne için gidiliyor malum

Burada asıl önemli soru daha bir yıllık evli bir adamın bu kadar masraflı ve muhtemelen en fazla yılda bir defa gidilecek bir seyahatte eşini değil arkadaşını tercih ediyor olması. Yani evli insanlar yapışık ikiz değil ama yılda en fazla bir defa yabanci bir ülkeye gitme imkanına sahip bir adamın bu hakkında bencillik etmesi. Aldatır aldatmaz o onunla eşi arasında belki öyle birşey olmayacak ama yeni evlisin ama eşinin tatil için ilk tercihi bile değilsin bence asıl sıkıntı burada.

Ben o arkadaşının yerine olsam eşi ile aynı zamana güzel bir tatil beldesinden beş yıldızlı bir tatil ayarlar kafamı dinlerdim en azından evde kendini kurmaktan iyidir.

Burada asıl önemli soru daha bir yıllık evli bir adamın bu kadar masraflı ve muhtemelen en fazla yılda bir defa gidilecek bir seyahatte eşini değil arkadaşını tercih ediyor olması. Yani evli insanlar yapışık ikiz değil ama yılda en fazla bir defa yabanci bir ülkeye gitme imkanına sahip bir adamın bu hakkında bencillik etmesi. Aldatır aldatmaz o onunla eşi arasında belki öyle birşey olmayacak ama yeni evlisin ama eşinin tatil için ilk tercihi bile değilsin bence asıl sıkıntı burada.
Aynen işte bende onu diyorum
Yoksa her dakka tatile gidecek paraları olsa
Kızla dünyayı gezmiş olsa
Hadi bi kere de arkadasımla takılayım dese ok da ysni çok kırıcı bence

Eşim gitmez zaten o yüzden böyle bir konu olmaz aramızda ;) illa gitmek istiyorsa gider heralde bilemedim şimdi

Ben git/gitme demem
Gitmeyi düşünüyorum derse istersen git derim
Amma o romanyaya varamadan ben italyan erkekleriyle selfie atarım yani bunu bilerek gider:confused::confused:

Ben birlikte tatil yapmaktan hoşlanıyorum eşimle oda öyle.Uzun yıllardır evliyiz hiç arkadaşları ile tatil yapmak istemedi.Isteseydi ne derdim bilmiyorum.
Sanırım hoşuma gitmesede yok demezdim.Ama uygunsa hazır sen tatildeyken bende kendi arkadasimla tatile gideyim bari derdim :KK53:
Giderdim de..

Back
X