Arkadaşımın eşi tek başına tatile gitmek ??

Nen evliliklerde de wslerin bazen kafa dinlemesinden yanayim. Daha saglikli bi iliski oluyor boylece. Guven tamsa sorun yok. Benim esim senede bir defa falan gidiyor. Hatta gitmek istemiyor ben zorla yolluyorum

Sorun çıkartırdım , erkek erkeğe bu tarz ortamlar pek masum gelmiyor bana.
Evet yapacak olan her yerde yapar ama böyle girdiği ortamlarda farklı fırsatlar yakalayıp ileri gidebilme cesareti bulabilirler kendilerinde.
Alkol + eşten uzak olma bu cesareti artırabilir.

Hmm maddi durumuz çok iyi olsa benimle de gidebilecekse ve ben de onsuz tatil yapabileceksem gitsin. Ama sadece bir tatil hakkı varsa niye arkadaşıyla gitsin ki beraber gitmeliyiz.

gönderirdim evlendik diye bana köle olmadi ya adam
ben kendimde arkadaslarimla bir yere gidebilirim oda bana dur demez
evliliklerde surekli benimle takilmali mantigi bana biraz bogucu geliyor

Ben kadınlarına da takmazdım. Onlar da normal insanlar. Hem de Hayrullah gelsin de üzerine atliim diye düşüneceklerini sanmıyorum.
Amaa ben şunlara takılırdım.
1-Neden bana sorulmadı?
2-Neden benimle değil arkadaşıyla gitti?
3-Beni sıkıcı mı buluyor?
Evliliğimizde ne gibi bişey var da böyle bişey yapıyo diye düşünürdüm?
Ben göndermezdim. İlla gideceğim diyorsa ben de slovenyaya giderim. Bu kadar da net

istikrarli olamiyorum bu konuda 😂 henuz bikac ay once esim benim bir kiz arkadasimla uc dort gunlugune Londra ya gitmeme hic karsi cikmadi. gayette gece filan ciktik disari luks kuluplerde eglendik.

oda bana o arkadasimin esiyle Ibiza’ya gidecegiz dedi bikac kez, asarim keserim lere bagladim. ama mesela bana ‘juventus real madrid maci var ispanyada’ dese, git keyfini cikar derim, ibiza da killaniyorum iste. gecen hafta esim turkiyeye gitmek durumunda kaldi (turkiyede yasamiyoruz), ben karni burnunda hamileyim biyere kimildayamiyorum. ekstra uzun git denize gir guneslen diye direttim mesela, o bana hic rahatsizlik vermedi. yani ha ibiza, ha antalya aslinda, ama yok o gitsin antalyaya ibiza da neymis 😂

romanya da tuhaf bi ulke, ne kultur tatili ne dogru duzgun deniz tatili var. matrouschka ve vodka, derdi oysa arkadasinizin esinin, tam yeri yani.
Bi de çok yüksek dağları varmış. Dağ seviyosa Bayburta gitsin ne Romanyası djsmkssm

Merhaba herkese
Aslında benim sorum değil de aklıma takıldı.ben bekarım zaten.
Neyse bir arkadasım var çok severim .eşi bir erkek arkadasıyla Romanya ya tatile gidecekmiş .bende saçma buldum bilmiyorum aşırı kıskanç biri değilimdir de hatta rahat biriyimdir ama bu beni rahatsız eder dedim ona.oda üzülüyor falan ama adama gitme vs diyemiyor adam özgürlüğüne düşkün bir tip
Bir de neden Romanya yani bir sürü ülke varken?
Siz gönderir miydiniz eşinizi yabancı bir ülkeye tek başına?
Bu arada iş amaçlı değil seyahat tatil sadece!!
Arkadaşınıza söyleyin oda İrlanda'ya gitsin ama mutlaka gitsin hala aklımda o dağ gibi adamlar :) gitsin ya ne durcak madem gururdan bişey diyemiyor hatta bu seyahatlerden döndükten sonra arkadaşınız ben bide İtalya'ya gidiyorum desin çıksın gitsin arsıza arsızlığın on katı nı göstereceksin başka çaresi yok bunun

Eğer arkadaşının imkanı varsa alsın bir bilet oda tek başına tatile gitsin paylaşım yapsın habire eşine bakalım nasıl tepki verecek eşi

Arkadaşınıza söyleyin oda İrlanda'ya gitsin ama mutlaka gitsin hala aklımda o dağ gibi adamlar :) gitsin ya ne durcak madem gururdan bişey diyemiyor hatta bu seyahatlerden döndükten sonra arkadaşınız ben bide İtalya'ya gidiyorum desin çıksın gitsin arsıza arsızlığın on katı nı göstereceksin başka çaresi yok bunun
Bende öyle dedim
O gelsin sen çık git
Birşeyde söyleme
Onun yaptığını yap da görsün
Madem medeni bir ilişki istiyor görsün

Bende öyle dedim
O gelsin sen çık git
Birşeyde söyleme
Onun yaptığını yap da görsün
Madem medeni bir ilişki istiyor görsün

Bence gazı verin normal adam nereye gitse aldatmaz ama bu adam pek tekin değil sanki ayan beyan eğlenmeye gidiyor çok ukalaca bişey ben olsam tekmeyi basar burnundan fitil fitil getiririm geldiğinde ilişkiye filan girmesin ne halt kaptığı belli olmaz adamın

Valla hic bişey hissetmiyorum desem :)
Hatta aksi gibi bazen ben gösteririm ay ne güzel kadın diye sanki günlük normal sıradan bişey konusuyormusuz gibi oluyor ne bileyim bi köpek kedi gördügümde ay ne şirin demem gibi sıradan bi konusma gibi geçiyor

Ahahah o ne ya (: Allah iyiliğini versin
Kadınların başını falan da okşamıyorsunuz değil mi
Eşiniz de sizin gibi kediyi sevdiği duygularla seviyorsa sıkıntı yok tabi canım(:

Ahahah o ne ya (: Allah iyiliğini versin
Kadınların başını falan da okşamıyorsunuz değil mi
Eşiniz de sizin gibi kediyi sevdiği duygularla seviyorsa sıkıntı yok tabi canım(:
:) sevme eylemiyle ilgili bişey dedigimi hatırlamıyorum yalnız
Benim kıskanclık anlayısım sokaktan gecen herhangi bi güzel kadına benim veya eşimin evet güzel demesiyle cosmuyor cok sükür :)
Misal Adriana Lima ya sen güzel desende demesende güzel bi kadın neden dile getirince veya görünce eşimi kıskanayım ki komik ;)

Sen niye rahatsız oldun ki? Bir de arkadaşının kafasını bulandırmışsın. Soruna gelince, bu isler karsiliklidir. Ben ona gidemezsin dersem onun da bana gidemezsin deme hakki dogar.

Ben eşim olmadan kaç kez kız arkadaşımla tatile gittim. Onun iş planı uymuyordu, benim fırsatı kaçırmamı istemedi ve gittim. Gittiğim yerlerin büyük kısmı da yurtdışı, eşiniz gitmek istese kıyameti koparacağınız yerler.

Şimdi onun da arkadaşı ile bir tatil fırsatı çıktı, ben gitmesini çok istiyorum ama o benim de onlara katılmamda ısrarcı, sanırım sizin gibi düşünen kadınlar yüzünden benim sonradan problem çıkarmamdan korkuyor. Ama ben onun bana gösterdiği anlayışın karşılığını görmesini istediğim için gitsin istiyorum.

Evet kocama güveniyorum ama konu güven meselesi değil. Eğer yapmak isterse normal zamanda da, yanı başımda da yapabilir ve ruhum duymaz. E böyleyken, hiçbir suçu da yokken adamı neden ikimize de hayatı zindan edeyim?

Uzun lafın kısası, evliliği birbirinizi hapsetmek olarak görüyorsunuz, o yüzden de böyle mutsuzsunuz. Sanıyorsunuz ki adam o kafesten çıkınca hemen başka bir dişi bulup çiftleşecek. Üzülüyorum bu gergin yaşantılarınıza.

Back
X