Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi de çok yüksek dağları varmış. Dağ seviyosa Bayburta gitsin ne Romanyası djsmkssmistikrarli olamiyorum bu konudahenuz bikac ay once esim benim bir kiz arkadasimla uc dort gunlugune Londra ya gitmeme hic karsi cikmadi. gayette gece filan ciktik disari luks kuluplerde eglendik.
oda bana o arkadasimin esiyle Ibiza’ya gidecegiz dedi bikac kez, asarim keserim lere bagladim. ama mesela bana ‘juventus real madrid maci var ispanyada’ dese, git keyfini cikar derim, ibiza da killaniyorum iste. gecen hafta esim turkiyeye gitmek durumunda kaldi (turkiyede yasamiyoruz), ben karni burnunda hamileyim biyere kimildayamiyorum. ekstra uzun git denize gir guneslen diye direttim mesela, o bana hic rahatsizlik vermedi. yani ha ibiza, ha antalya aslinda, ama yok o gitsin antalyaya ibiza da neymis
romanya da tuhaf bi ulke, ne kultur tatili ne dogru duzgun deniz tatili var. matrouschka ve vodka, derdi oysa arkadasinizin esinin, tam yeri yani.
Arkadaşınıza söyleyin oda İrlanda'ya gitsin ama mutlaka gitsin hala aklımda o dağ gibi adamlar :) gitsin ya ne durcak madem gururdan bişey diyemiyor hatta bu seyahatlerden döndükten sonra arkadaşınız ben bide İtalya'ya gidiyorum desin çıksın gitsin arsıza arsızlığın on katı nı göstereceksin başka çaresi yok bununMerhaba herkese
Aslında benim sorum değil de aklıma takıldı.ben bekarım zaten.
Neyse bir arkadasım var çok severim .eşi bir erkek arkadasıyla Romanya ya tatile gidecekmiş .bende saçma buldum bilmiyorum aşırı kıskanç biri değilimdir de hatta rahat biriyimdir ama bu beni rahatsız eder dedim ona.oda üzülüyor falan ama adama gitme vs diyemiyor adam özgürlüğüne düşkün bir tip
Bir de neden Romanya yani bir sürü ülke varken?
Siz gönderir miydiniz eşinizi yabancı bir ülkeye tek başına?
Bu arada iş amaçlı değil seyahat tatil sadece!!
Bende öyle dedimArkadaşınıza söyleyin oda İrlanda'ya gitsin ama mutlaka gitsin hala aklımda o dağ gibi adamlar :) gitsin ya ne durcak madem gururdan bişey diyemiyor hatta bu seyahatlerden döndükten sonra arkadaşınız ben bide İtalya'ya gidiyorum desin çıksın gitsin arsıza arsızlığın on katı nı göstereceksin başka çaresi yok bunun
Bende öyle dedim
O gelsin sen çık git
Birşeyde söyleme
Onun yaptığını yap da görsün
Madem medeni bir ilişki istiyor görsün
Bende öyle dedim
O gelsin sen çık git
Birşeyde söyleme
Onun yaptığını yap da görsün
Madem medeni bir ilişki istiyor görsün
Valla hic bişey hissetmiyorum desem :)
Hatta aksi gibi bazen ben gösteririm ay ne güzel kadın diye sanki günlük normal sıradan bişey konusuyormusuz gibi oluyor ne bileyim bi köpek kedi gördügümde ay ne şirin demem gibi sıradan bi konusma gibi geçiyor
:) sevme eylemiyle ilgili bişey dedigimi hatırlamıyorum yalnızAhahah o ne yaAllah iyiliğini versin
Kadınların başını falan da okşamıyorsunuz değil mi
Eşiniz de sizin gibi kediyi sevdiği duygularla seviyorsa sıkıntı yok tabi canım![]()