- 8 Temmuz 2015
- 130
- 92
- 13
- 36
adresi al kendi istdiklerini yolla

ne demek onu istiyoruz bunu istiyoruz siz düşünmüşsünüz yaptığına bakÇok yakın bir arkadaşımın yeni bebeği oldu. Eşi ile yakın değiliz ama tabi muhabbetimiz var. Başka bir şehirde oturdukları için ben de jest olsun diye çiçek göndermek istedim. Arkadaşıma süpriz olmasını istediğim için de eşine yazdım adres istemek için.
Önce çiçek gönderme bebek var sıkıntı olur dedi. Ben de "aa evet haklısın çikolata göndereyim o zaman" dedim. Sonra "ne çikolatası ya küçük kutularda sarı şeyler oluyor ya onlardan istiyoruz biz" dedi direkt. Gülümsedim sadece tekrar şaka yollu adresi istedim. Ancak o küçük şeyler olmadan adres yok dedi güldü ve adresi yollamadı.
Bu çocuk daha önce de buna benzer birşey yaptı. Bulunduğum şehire gelmişlerdi dışarıda buluştuk hep beraber. Muhabbet sohbet oldu. Sonra misafirim oldukları için ben kasaya gittim ödemeyi yapmaya, arkamdan geldi. Yok sen zahmet etme bu sefer benden olsun dedim. Sonra pat diye "yok zaten ödemeye gelmedim, hazır ödemişken şunlardan da alır mısın, hatıra olur bize" deyip kasanın yanında duran ürünlerden bişey aldı, ve hesaptan çok onun parası tuttu. Ses çıkaramadım ödedim. Sonra arkadaşımın yanına gittik, aldığı şeyi görünce eşine ya buna ne gerek vardı niye aldın ki dedi. O da direkt ben almadım ki labfaresi hatıra olsun diye hediye etti dedi.
Bu çocuğa karşı nasıl bir tavır takınmam lazım bilmiyorum. Ben mi büyütüyorum yoksa bilemedim.