daha evliliğin ikinci haftasında patlamış eşi kusura bakmasın ben hiç masum düşünemeyeceğim..Kizlar merhaba.su an is yerindeyim.arkadasimda yanimda.bana birsey anlatti konu acmaya karar verdim bende..kendiside okuyor burayi şu an.hemen üye olamayacagi icin benimkinden yaziyoruz..
konu su arkadasim evleneli iki hafta oldu.4 senelik bir iliskinin ardindan evlendiler.dun arkadasimin esine bir msj gelmis.kizin biri saydirmus.iste beni kandirdin hakkimi helal etmiyorum hakaretler beddualar ..arkadasimda msjlari görmüş kizi aramis kiz basta acmamis teli .arkadasim israrla aramis sen benim esimden ne istiyorsun diye..kizda beni kandirdi senin icin benim pesimde onu istemiyorum o kiz bana göre yasli falan demis.ki arkadasimla esi ayni yastalar.arkadasim deliye donmus kiza hakaret etmis cok kizmis çünkü. Esine sormus eside o kizla bir iki sene once birseyler yasadigini ama kizin takinti yapip boyle rahatsiz ettigini anlatmış. .arkadaşım huzursuz oldu daha yeni evli..iliskimiz biraz problemliydi o ara diyor yani esinin o donemde o kizla ufak bir iliski yasadigi donemde..ben tarafsiz olamiyorum sevdigim bir arkadaşım ve gerçekten bu cocugu adam etmek icin cok emek verdi...boyle bir olayda siz ne düşünürsünüz. ?
Uzun süre once oldu demis adam...kiz takinti yapmis surekli boyle hakaret ediyormus arayip..evlendigini ogrenincede yine patlamis kiz.arkadasim kizi mahkemeye vericek bidaha ararsa..daha evliliğin ikinci haftasında patlamış eşi kusura bakmasın ben hiç masum düşünemeyeceğim..
Neden bir daha ararsa?Uzun süre once oldu demis adam...kiz takinti yapmis surekli boyle hakaret ediyormus arayip..evlendigini ogrenincede yine patlamis kiz.arkadasim kizi mahkemeye vericek bidaha ararsa..
Simdi uğraşmak istemiyorlar ...Neden bir daha ararsa?
Şimdi versin mahkemeye?
ulaşılmak istenmeyen adam ulaşılmaz ..kızın suçu ne belki adam gerçekten kızı da bırakmıyor vaatlerine devam ediyor üstüne evlenince kızda kullanıldığını hissetti..tamam hiç normal değilde,bizler direkt neden kadınları suçlarız ki..adamın hiç mi günahı yok..çok mu ikna edici konuşmuş arkadaşınızla..bence sorgulanması gerekir.Uzun süre once oldu demis adam...kiz takinti yapmis surekli boyle hakaret ediyormus arayip..evlendigini ogrenincede yine patlamis kiz.arkadasim kizi mahkemeye vericek bidaha ararsa..
esı telefon numarasını degıstırsın,rehbere de kaydettırmesın, kesın cozumUzun süre once oldu demis adam...kiz takinti yapmis surekli boyle hakaret ediyormus arayip..evlendigini ogrenincede yine patlamis kiz.arkadasim kizi mahkemeye vericek bidaha ararsa..
Bunlaro bende biliyorum..hatta bu konularda cok katiyim..ama adamin hala onla baglantisi oldugunu düşünmüyorum. Kizla kisa sureli birsey olup tekrar arkadaşıma dönünce kizin yediremedigini düşündüm. .ulaşılmak istenmeyen adam ulaşılmaz ..kızın suçu ne belki adam gerçekten kızı da bırakmıyor vaatlerine devam ediyor üstüne evlenince kızda kullanıldığını hissetti..tamam hiç normal değilde,bizler direkt neden kadınları suçlarız ki..adamın hiç mi günahı yok..çok mu ikna edici konuşmuş arkadaşınızla..bence sorgulanması gerekir.
Degistirdi esi hatti kirmislar yeni hat alcak..facebooku varmis onuda kapamis..esı telefon numarasını degıstırsın,rehbere de kaydettırmesın, kesın cozumegerkı numara degısıpte yenıden msj yada arama gelıyorsa kendısıne bu hala gorustuklerıne ısarettır.
Tabii tercih onların.Simdi uğraşmak istemiyorlar ...
peki .Bunlaro bende biliyorum..hatta bu konularda cok katiyim..ama adamin hala onla baglantisi oldugunu düşünmüyorum. Kizla kisa sureli birsey olup tekrar arkadaşıma dönünce kizin yediremedigini düşündüm. .
Bidaha aramaz bence kiz korkar..arkadaşım cok üstüne gitmis korkutmak icin tehdit falan etmis..Tabii tercih onların.
Huzursuz yaşamaktan memnunlarsa bize ne?
Bana kalırsa hat değiştirmek, sosyal Ağları kapatmak kaçmaktır.Degistirdi esi hatti kirmislar yeni hat alcak..facebooku varmis onuda kapamis..
O zaman sorun ne?Bidaha aramaz bence kiz korkar..arkadaşım cok üstüne gitmis korkutmak icin tehdit falan etmis..
Pardonda neyin hesabini soruyorsun?O zaman sorun ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?