arkadasimin eşini arayan kadin?

Olay kendi içnde çelişiyor zaten.Kız 2 yıldır adamı rahatsız ediyor fakat arkadaşınızın eşi 2 yıldır hiçbir önlem almadan bu tacizlere göz mü yumuyor hemde evlilik yolunda ilerleyen bir birlikteliği varken?2 yıl boyunca istemediğiniz biri sizi rahatsız etse 2 yılda önlem almaz mısınız?bana mantıklı gelmedi.

Kiz itiraf etmis ama olayin iki sene once oldugunu...

ıkı sene once kısa surelı bı ılışkı ıse kız neden bu kdr takıntı yapsın...umarım sadece o kızın takıntısıdır ben guven konusunda kuskudayım hep aklımı yer emınım arkadasınında yycek Rabbım yardımcısı olsun bndan snra başlar guvensızlıkler skntılar...

Adam hiç masum değil, gayet net. İki sene boyunca tehdit ediyormuş da kız evlenmesini mi beklemiş. Hep de aynı yalanlar söylenir. 4 sene flört döneminde ufak bir ayrılık da adam koşa koşa bu kızı bulmuş, sonra olmamış ve geri dönmüş. Kız da hala tehdit mi ediyormuş. Çocuk mu kandırıyorlar ya, artık başka yalanlar söylesin şu erkekler. İki tarafı da idareetmiş adam, bununla evlenmiş, diğer tarafı da kandırmış işte. Kız da acı çekiyor belli. Diğer taraftan arkadaşınız sevdiği için gerçeklere inanmak istemiyor kalbi, ama aklında da soru işaretleri var. Yoksa buraya konu açmazdı değil mi? Adam bal gibi iki sene iki kişiyi de idare edip bu kızla evlenmiş, diğerini de bırakmış. Net.

Valla canım benimde başıma geldiği için (evli değilken) takıntılı olduğu kanaatindeyim.Zira o zamanlar sevgilim şimdi eşim olacak insanın böyle bir başbelası vardı.Hattı değiştirdiği halde kurtulamamıştı.
Düşün ki kız bir arkadaşına (erkek) rica ediyor ve eşimin yanın çevresiyle temasa geçip yeni numarasını buluyor.
Var yani böyleleri.
LAkin arkadaşınız 4 senedir tanıyormuş ama kız 2 senedir varmış.Arada ayrıldı mı arkadaşın.Hani o arada mı tanışmış kızla.

Bunu ben de merak ediyorum. O kızla bir şeyler yaşanılan zamanda ayrılar mıydı sonuçta sevgiliyken de aldatılmak hoş bir şey değil.

Uzun zaman önce olsa bu kadın yıllarca arayıp bunları mı diyecek? 2 yıl içinde arkadaşınız mutlaka farkederdi. Ayrıca ne olursa olsun ayrılınca adam hemen birisine koşmuş. Dahada kötüsü bunu eşi dediği insana yeni söylüyor.

Bayanlar online islemlerden sms, cagri detaylari takip edilebiliyor. Ilgili operatorden destek alabilirsiniz. Somut birsey olmadan hareket etmek zor. Burdan yola cikin ve bu durumu da esiyle konussun. Ici rahatsa zaten kolayca sonuc alirsiniz.

Kırmızıyla yazılı yeri bir daha okur musun? Bu adam adam olmaz. Çünkü kişi 7 sinde neyse 70 inde de odur.
Arkadaşına söyle o mesajların fotoğrafını çekip saklasın. İlerde adam bu huyuna devam ederse o mesajlar lazım olacak, mahkeme için. Bu arada arkadaşın eşine söylemekle hata yapmış. Eşi şimdi daha temkinli davranacak.
Ayrıca masum biri de hatlarını değiştirmez.... Gider savcılığa bu kişi tarafından rahatsız ediliyorum der ya da turkcell, avea artık ne kullanıyorsa onun 444 lü hattını arayıp o kişinin aramalarına engel koydururdu.

Arkadaşınla 4 senelik ilişkisi var, kızla 2 sene önce bir şeyler yaşamış. Yani arkadaşın aldatılmış değil mi? Yani buradaki tek sorun kızın başlarına bela olması değil. Üstelik 2 sene sessiz kalan biri, neden şimdi hortlasın ki? Bu işte bir tuhaflık var sanki.

ben kızın takıntı yaptığını düşünmüyorum.kız gerçekten kandırılmıştır,yoksa hakkımı helal etmiyorum demezdi ki, kilit nokta burda.Herkes bilir canı yanan ancak beddua ,helalleşme kısmına geçer.
Arkadaşınızın eşi,ikisini aynı anda idare etmiş,geçmiş olsun.
Arkadaşınız bundan sonra dikkat etsin eşine,zira potansiyel tehlike , o arayan kız değil,kendi eşi.Gelecekte aldatılma ihtimali çok yüksek

Bunu ben de merak ediyorum. O kızla bir şeyler yaşanılan zamanda ayrılar mıydı sonuçta sevgiliyken de aldatılmak hoş bir şey değil.
Ayrilarmis..4-5 aylik bir ayrilik yasamislar o donemde kizla çıkmış kisa sureli iliski yasamislar ..

Durup dururken kimse kimseye beni kandırdın yazmaz, evlenmeden önce arkadaşın ne yazık ki aldatılmış, ben olsam fatura dökümanını isterdim, o numarayla konuşup konuşmadığı mesajlaştığı ortaya çıkardı. . .

Ayrilarmis..4-5 aylik bir ayrilik yasamislar o donemde kizla çıkmış kisa sureli iliski yasamislar ..

Yine de benim hakkımda o benim için yaşlı falan dediğini duymak üzerdi beni. Kız uydursa da bunu mu uydurur. Çirkindi, geçimsizdi falan gibi klasik şeyler uydurur gibi geldi.
Hattının 6 aylık dökümlerini isteyebilir arkadaşınız. Bana en mantıklısı bu geldi. En azından emin olur.

Zamaninda yapmasi gerekiyordu bencede..madem kiz rahatsiz ediyor kizin telini engellesin.facedende kiz msj atiyormus ordanda engellemesi gerekirdi...bilmiyorum adamin dusuncesi...hatta ilginc nokta arkadasima kizdan Özür dile cok bagirdin o kizi uzdum bilmeden falan demis..ama kiz kendi geldi evimde kaldi kendi istegiyle benle oldu ona zarar vermedim kiz bakireydi falan demis..

Zaten olay iki sene olmus tabi isteyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…