Hesap mı Estağfirullah?Pardonda neyin hesabini soruyorsun?
Kiz itiraf etmis ama olayin iki sene once oldugunu...Kiz iki sene boyunca hem o kadar takintili ama hep susmus, beklemiş evlenince mi mesaj atmış? Takıntılı insan, karşı tarafa nefes aldırmaz.
Arkadaşınız kıza çemkireceğine alsın eşini karşısına tek tek tüm hikayeyi anlattıtsın, son 6 ay telefon ve sms dökümlerini de istesin, sonuçta kocası en son 2 sene önce görüşmüş korkacak bir şeyi yok.
Tüm arastırmalar sonunda içi rahat ederse, kızdan şikayetçi olurlar.
Valla canım benimde başıma geldiği için (evli değilken) takıntılı olduğu kanaatindeyim.Zira o zamanlar sevgilim şimdi eşim olacak insanın böyle bir başbelası vardı.Hattı değiştirdiği halde kurtulamamıştı.
Düşün ki kız bir arkadaşına (erkek) rica ediyor ve eşimin yanın çevresiyle temasa geçip yeni numarasını buluyor.
Var yani böyleleri.
LAkin arkadaşınız 4 senedir tanıyormuş ama kız 2 senedir varmış.Arada ayrıldı mı arkadaşın.Hani o arada mı tanışmış kızla.
Kizlar merhaba.su an is yerindeyim.arkadasimda yanimda.bana birsey anlatti konu acmaya karar verdim bende..kendiside okuyor burayi şu an.hemen üye olamayacagi icin benimkinden yaziyoruz..
konu su arkadasim evleneli iki hafta oldu.4 senelik bir iliskinin ardindan evlendiler.dun arkadasimin esine bir msj gelmis.kizin biri saydirmus.iste beni kandirdin hakkimi helal etmiyorum hakaretler beddualar ..arkadasimda msjlari görmüş kizi aramis kiz basta acmamis teli .arkadasim israrla aramis sen benim esimden ne istiyorsun diye..kizda beni kandirdi senin icin benim pesimde onu istemiyorum o kiz bana göre yasli falan demis.ki arkadasimla esi ayni yastalar.arkadasim deliye donmus kiza hakaret etmis cok kizmis çünkü. Esine sormus eside o kizla bir iki sene once birseyler yasadigini ama kizin takinti yapip boyle rahatsiz ettigini anlatmış. .arkadaşım huzursuz oldu daha yeni evli..iliskimiz biraz problemliydi o ara diyor yani esinin o donemde o kizla ufak bir iliski yasadigi donemde..ben tarafsiz olamiyorum sevdigim bir arkadaşım ve gerçekten bu cocugu adam etmek icin cok emek verdi...boyle bir olayda siz ne düşünürsünüz. ?
Ayrilarmis..4-5 aylik bir ayrilik yasamislar o donemde kizla çıkmış kisa sureli iliski yasamislar ..Bunu ben de merak ediyorum. O kızla bir şeyler yaşanılan zamanda ayrılar mıydı sonuçta sevgiliyken de aldatılmak hoş bir şey değil.
O zaman sorun ne?
maden fikriniz sabit neyi danışıyorsunuz diye sormak istedi arkadaş bende aynı düşüncedeyim ?Pardonda neyin hesabini soruyorsun?
Ayrilarmis..4-5 aylik bir ayrilik yasamislar o donemde kizla çıkmış kisa sureli iliski yasamislar ..
Zamaninda yapmasi gerekiyordu bencede..madem kiz rahatsiz ediyor kizin telini engellesin.facedende kiz msj atiyormus ordanda engellemesi gerekirdi...bilmiyorum adamin dusuncesi...hatta ilginc nokta arkadasima kizdan Özür dile cok bagirdin o kizi uzdum bilmeden falan demis..ama kiz kendi geldi evimde kaldi kendi istegiyle benle oldu ona zarar vermedim kiz bakireydi falan demis..Kırmızıyla yazılı yeri bir daha okur musun? Bu adam adam olmaz. Çünkü kişi 7 sinde neyse 70 inde de odur.
Arkadaşına söyle o mesajların fotoğrafını çekip saklasın. İlerde adam bu huyuna devam ederse o mesajlar lazım olacak, mahkeme için. Bu arada arkadaşın eşine söylemekle hata yapmış. Eşi şimdi daha temkinli davranacak.
Ayrıca masum biri de hatlarını değiştirmez.... Gider savcılığa bu kişi tarafından rahatsız ediliyorum der ya da turkcell, avea artık ne kullanıyorsa onun 444 lü hattını arayıp o kişinin aramalarına engel koydururdu.
Zaten olay iki sene olmus tabi isteyebilir.Yine de benim hakkımda o benim için yaşlı falan dediğini duymak üzerdi beni. Kız uydursa da bunu mu uydurur. Çirkindi, geçimsizdi falan gibi klasik şeyler uydurur gibi geldi.
Hattının 6 aylık dökümlerini isteyebilir arkadaşınız. Bana en mantıklısı bu geldi. En azından emin olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?