arkadasimin eşini arayan kadin?

eşiyle o kızın arasında bi konuşma geçmiş , sanki ona bi vaatte bulunup da yanında olmamış adam, kız da şok olmuş bedduaya sarmış olay gibi görünüyor, yani ne biliim ben onunla evlenmicem falan demiş de kız da evlendiğini daha yeni öğrenmiş gbi geldi bana. güvenilmez bi erkek portresi var gözümün önünde..

Adam p kizla evlenmicem o bana gore yasli demis kizin iddiasi bu...
kiz bir kac gun kalmis adamin evinde...iliski bundan ibaretmis...yani adam kizi kullanmis ..kizda takinti yapmis ki yapabilir bu durumda..

Adam p kizla evlenmicem o bana gore yasli demis kizin iddiasi bu...
kiz bir kac gun kalmis adamin evinde...iliski bundan ibaretmis...yani adam kizi kullanmis ..kizda takinti yapmis ki yapabilir bu durumda..
o zaman konu sahibinin arkadaşı bu tehditkar konuşmaları kıza değil , kocasına yapmalı.. Çünkü kız mağdur görünüyo

telefonlarını değiştirsinler..birdaha bir şekilde ulaşırsada doğru şikayet etmeye...

["kiz bir kac gun kalmis adamin evinde...iliski bundan ibaretmis...yani adam kizi kullanmis ..kizda takinti yapmis ki yapabilir bu durumda.."]

Yersen...

o zaman konu sahibinin arkadaşı bu tehditkar konuşmaları kıza değil , kocasına yapmalı.. Çünkü kız mağdur görünüyo
Bende dedim kizi tehdit etmen birseyi degistirmez ayrica hakliyken haksiz duruma dusmussun diyorum..kizi mahkemeyw versenizde kiz msjlari gosterir resmen oldurucem seni falan demis o kiza sinirle..

Bence burda zaman kaybetmeyin derim, tercih sizin tabiki de. Operator, hat bilgilerinden gecmisi arastirirsaniz daha iyi olur..

adam hattını degıssın
arkadasınızda ;esının ,o kadının numarasını kaydetmedıgınden emın olsun
uzaktan caktırmadan gozlemlesın
varsa bırsey cıkar
adam sevmese 4 yıl sonunda nıye evlensın arkadasınızı yenı evlıyken ustelık huzursuz edıcegını sanmam
o arayan kadın cok ahlaklı olsaydı nolursa olsun evlenmıs adamı aramazdı huzur bozmaya calısıyor

Herseyden once kiz cok gurursuz..sonucta seni birakip baskasiyla evlenmis hala ne ariyorsun beddualar falan komik..sanki kizi hamile bırakmış. ...

Herseyden once kiz cok gurursuz..sonucta seni birakip baskasiyla evlenmis hala ne ariyorsun beddualar falan komik..sanki kizi hamile bırakmış. ...
Muhtemelen kıza da evlilik vaat edilmiş. Yoksa kimse beddua etmez bence. Ben arkadaşının eşinin çok da masum olduğunu düşünmüyorum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.

Muhtemelen kıza da evlilik vaat edilmiş. Yoksa kimse beddua etmez bence. Ben arkadaşının eşinin çok da masum olduğunu düşünmüyorum. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.
Diyelim ki oyle yinede kiz gurursuz..bitmis gitmis adam artik pesini birakmasi gerekirdi....

Arkadaşın dikkat etsin eşiyle bozuşmasın, ayrı yatmasın. Sonra başka bir kızdan telefon gelir üzülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…