Arkadaşımın ettiği laf

Baskalarını kastetmiş olabilir. Tek konu buysa gülüp gecin.

Art niyetli degildir de patavatsizlik etmis, sanirim arkadasiniz ince dusunemeyen birisi. Bilerek yapmamistir bence de yine de patavatsizliklar pek hos degil.

Size bir meslek büyüğü tavsiyesi, bu meslekte hele meslektaş çevresinde laflarında art niyet aramak aklınıza gelmeyecek kadar güvendiğiniz ve size bu güveni veren insanlarla arkadaşlık edin yoksa bu meslekte çok yıpranırsınız, o duydukların ne ki, meslekte daha ne çeşitlerle karşılaşacaksın, sağlam güven duymadığın insanlara. hayatınızda yer verip yaşamı kendinize dar etmeyin.

Bu lafı bir daha ettiğinde bir daha aynı şeyleri söylersen artık üzerime alınırım de sen de ona niye bu kadar rahatsız olup konuşmuyorsunuz ki ? dost ise dostluğunu ve de haddini bilsin ben üzülürken ego tatmini yapabilen biri benim dostluğumu haketmiyordur

İnsanların çoğu böbürlenmeyi sever.
‘Senin çalışıp yaptığını, ben gözü kapalı yapmışım’ demiş işte alenen.

Olabilir de, bazı insan 1 kerede anlar bazısı 3.
Bazısının sınav sistemi ile arası iyidir vs.
Ama bununla böbürlenmek çok saçma.

Siz de ondan iyi olduğunuz bir konuda, zamanı gelinde çakın lafı, intikam soğuk yenir

Liseden beri benimde hayatım, hiç ders çalışmayıp yada arada laf olsun diye bakan ama benden yüksek notlar alan yada yüksek puan alanların attığı palavraları dinlemekle geçti..he he. .eminim sadece 1_2 ay çalışmıştır.

Böyle insanlar maalesef çok çok fazla. Her yerde varlar. Kimi kötü niyetli kimi patavatsız ben gerçekten bu durumlardan nefret eden biriyim. Ben mi hassasım bilmiyorum ama ben biriyle konuşurken nolursa olsun kırıcak bir şey söylemem ve böyleyken insanlar aynı tavrı sergilemiyor. Bu yüzden en son öyle insanlardan uzaklaşmaya karar verdim. Hiç gereği yok çünkü. Sizinde çok da görüşmemenizi tavsiye ederim. Bu konu için değil de her anlamda bu tip insanlardan uzak durulması taraftarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…