Arkadasımın evli eski sevgilisi ve yaptığı yorumlar canımı sıkıyor.

Ardebade

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
3.504
4.026
53
35
İyi pazarlar sevgili hanımlar
Benim çok yakın nerdeyse 10 senelik bir arkadasım var.gerçekten çok severim .çok iyi aklı başında bir kızdı.
Bundan bir kaç ay önce evli bir adamla sevgili olduğunu söyledi bana şok oldum çünkü kendisi için ahlak namus kavramları çok önemliydi.sevgilileriyle bile ileri gitmez bekaret kavramına çok önem verirdi .
Neyse bu dipnot olarak vereyim de karekterini anlayın diye yazıyorum
İş vasıtasıyla birinle tanışmış adam evliymiş hatta çocuğu var 1 tane.birlikte olmaya başlamışlar.çok seviyorum diyor o kadından ayrılsın işte kadına ölsün vs bile dedi yine şok oldum.
İnsan bu kadar nasıl kötü olabilir diye düşündüm içimden.ölsün ne demek?kadının ne suçu var ?herşeyi bilip susuyor diyor ayrılmıyor.bende dedim öyle şey olmaz bilmiyordur seni adam durumu yönetiyordur bir şekilde.
Neyse ben akıl verdim zaten adamın ilgisi azalınca ayrıldı .adamda peşinde koşmadı hiç ok dedi ayrılalım deyince
Bunu kafasında büyütüyor hep .egosu zedelendi heralde adam koşmadığı için
Bu olaylar beni ondan soğuttu .kimseyi yargılamam asla sevmem böyle şeyleri tabi ama içimden pek görüşmek gelmiyor
Bu arada bu kişi sensin fake falan deyip konumu sebote etmeyin lütfen!!
Sizce bu kız neyin kafasında?

Neyin kafasında bilemiycem ama vazgecilmez havasında oldugu kesin. Neyseki ayrılmıslar.
Hayır hem senin olmayana gidip hemde o kisinin ait olduğu kadın icin ölsün demekte nedir! Ölmesi gereken biri varsa bu o kadın hiç degil.

Valla çok afedersiniz sizin arkadaşınız da o adamda su katılmamış birer ahlaksız. “Sen öl kadının ne suçu var. Evli adamın metresi olan sensin” deseydiniz keşke. “Kadın biliyo ama ayrılmıyo. Kabul etmiş demekki çok yanlış bişey değil yaptığım” Bu da metreslerinde ortak bahanesi heralde. Böyle rahatlatıyorlar kendilerini demek ki

Valla çok afedersiniz sizin arkadaşınız da o adamda su katılmamış bir ahlaksız. “Sen öl kadının ne suçu var. Evli adamın metresi olan sensin” deseydiniz keşke. Bu metreslerinde ortak bahanesi heralde. Böyle rahatlatıyorlar kendilerini demek ki “Kadın biliyo ama ayrılmıyo. Kabul etmiş demekki çok yanlış bişey değil yaptığım”
Diyemedim işte
Hatır gönül var arada
Ama çok irite etti o laf beni
Çok üzüldüm

Neyin kafasında bilemiycem ama vazgecilmez havasında oldugu kesin. Neyseki ayrılmıslar.
Hayır hem senin olmayana gidip hemde o kisinin ait olduğu kadın icin ölsün demekte nedir! Ölmesi gereken biri varsa bu o kadın hiç degil.
Benn en çok o adama kızıyorum pislij herif

Pfff daraltı geldi bu konulardan, belli işte nasıl bir arkadaşınız olduğu görüşmek istemiyorsanız görüşmezsiniz burada konu açmanın mantığı ne?

İnsanlar, çevresinde kötü bir şey yaşandığında onun başrolü olmadığı için içten içe kıvanç duyuyor ve kötü biri olmadığına şükretmek için böyle konular açıyor sanıyorum.

Gereksiz.

Evli adamla ne işi varsa, sanki dünyada adam kalmadı. Türleri tükensin böyle pis kadınların da, karısının arkasından iş çeviren adamların da.
Adam buna ne msjlar atıyor
Karısını da inceledim tek foto paylaşmıyor eşinle
Kendi halinde bir kadın belli

Ya hayat,her sey bizim icin.bu siteyi okuduktan sonra artik aldatmayan erkek olmadigina karar verdim ben.etrafi daha dikkatli gozlemlemeye basladim.aldatmayan yok hakkaten firsati olmayan var.70 kusur yasindaki adam bile aldatmak istiyo bunu gozlemledim.eskiden safca kinusurdum insanlarla artik paranoyaklik deyin ne derseniz deyin erkeklerin pas veren biraz alimliysa da her disiye gideceginden eminim.ama 3 ay gider ama omurluk.sadece cok asik olanlar yapmiyor.

Pfff daraltı geldi bu konulardan, belli işte nasıl bir arkadaşınız olduğu görüşmek istemiyorsanız görüşmezsiniz burada konu açmanın mantığı ne?

İnsanlar, çevresinde kötü bir şey yaşandığında onun başrolü olmadığı için içten içe kıvanç duyuyor ve kötü biri olmadığına şükretmek için böyle konular açıyor sanıyorum.

Gereksiz.
Gereksiz se yorum yazma
Hayır aksine onu çok seviyordum
Böyle kendini düşürmesine üzüldüm
Ayrıca bu kız benim özel hayatımda da var
İnsanlarla beyin fırtınası yapıyorum
Atomu falan mu parçalıyorduk burda
İlgilenmezsen yazma
Evet çok şükür hiç bir evli adamla ilişkim olmadı iyi miyim neyim bilmem ama en azından böyle bir hatam olmadı kimseye
Kaldı ki ölsün falan demek çok kötü

Ya hayat,her sey bizim icin.bu siteyi okuduktan sonra artik aldatmayan erkek olmadigina karar verdim ben.etrafi daha dikkatli gozlemlemeye basladim.aldatmayan yok hakkaten firsati olmayan var.70 kusur yasindaki adam bile aldatmak istiyo bunu gozlemledim.eskiden safca kinusurdum insanlarla artik paranoyaklik deyin ne derseniz deyin erkeklerin pas veren biraz alimliysa da her disiye gideceginden eminim.ama 3 ay gider ama omurluk.sadece cok asik olanlar yapmiyor.
Evet bende düşünüyorum bunu
Erkek arkadasım dan bile şüphe duyuyorum bazen
Ki öyle biri olmamasına rağmen
Kadınların ilgisini seviyorlar bu bir gerçek
Aldatmasa bile flörtleşmek konuşmak hoşlarına gidiyor.

Gereksiz se yorum yazma
Hayır aksine onu çok seviyordum
Böyle kendini düşürmesine üzüldüm
Ayrıca bu kız benim özel hayatımda da var
İnsanlarla beyin fırtınası yapıyorum
Atomu falan mu parçalıyorduk burda
İlgilenmezsen yazma
Evet çok şükür hiç bir evli adamla ilişkim olmadı iyi miyim neyim bilmem ama en azından böyle bir hatam olmadı kimseye
Kaldı ki ölsün falan demek çok kötü
Tamam beyin firtinasi yapta yine insallah birileriyle kavgaya tutuşmazsın.

Böyle karaktersiz adamlara çanak tutan karakter yoksunu kadın işte arkadaşın.

İyi pazarlar sevgili hanımlar
Benim çok yakın nerdeyse 10 senelik bir arkadasım var.gerçekten çok severim .çok iyi aklı başında bir kızdı.
Bundan bir kaç ay önce evli bir adamla sevgili olduğunu söyledi bana şok oldum çünkü kendisi için ahlak namus kavramları çok önemliydi.sevgilileriyle bile ileri gitmez bekaret kavramına çok önem verirdi .
Neyse bu dipnot olarak vereyim de karekterini anlayın diye yazıyorum
İş vasıtasıyla birinle tanışmış adam evliymiş hatta çocuğu var 1 tane.birlikte olmaya başlamışlar.çok seviyorum diyor o kadından ayrılsın işte kadına ölsün vs bile dedi yine şok oldum.
İnsan bu kadar nasıl kötü olabilir diye düşündüm içimden.ölsün ne demek?kadının ne suçu var ?herşeyi bilip susuyor diyor ayrılmıyor.bende dedim öyle şey olmaz bilmiyordur seni adam durumu yönetiyordur bir şekilde.
Neyse ben akıl verdim zaten adamın ilgisi azalınca ayrıldı .adamda peşinde koşmadı hiç ok dedi ayrılalım deyince
Bunu kafasında büyütüyor hep .egosu zedelendi heralde adam koşmadığı için
Bu olaylar beni ondan soğuttu .kimseyi yargılamam asla sevmem böyle şeyleri tabi ama içimden pek görüşmek gelmiyor
Bu arada bu kişi sensin fake falan deyip konumu sebote etmeyin lütfen!!
Sizce bu kız neyin kafasında?
Ne zannediyordu arkadasın adam onu ıkı kurusluk insan gormus kı tamam demıs ayrılmıs. Arkadasının gercek karakteri buymus.adam onu kullandı diye gurur yapıyo. Allah ıslah etsin. Sende uzak dur. Onun yanında seni goren ne dusunurr hakkında.

İnsanoğlu şaşar beşer bir varlık. Hata yapmıs, pişman da değil belli ki. İnsan Oldugumuzu ve hatalar yapabileceğimizi unutmayın. Görüşmemenizi de anlarım zaten muhtemelen bende irrite olurdum ama sonuc olarak bu onun özel hayatı, sizi de ilgilendirmez aslına bakarsanız. Ona yakıstıramamanız asıl sorun burada bence herkesin içinde kötü bir taraf olabilir, kabullenin bunu.

Ne zannediyordu arkadasın adam onu ıkı kurusluk insan gormus kı tamam demıs ayrılmıs. Arkadasının gercek karakteri buymus.adam onu kullandı diye gurur yapıyo. Allah ıslah etsin. Sende uzak dur. Onun yanında seni goren ne dusunurr hakkında.
Kimse bilmiyor ki durumunu
Yani çok az kişi biliyor diyelim

Back
X