Yerlesme kanamasi olacak diye bir şart yok ki. Hic bir hamileligimde yerlesme kanamasi olmadi. Madem cocuk istemiyor bu kadar korkuyor neden korunmuyor?Merhaba konuyu başka yere de açtım ama kimse cevap vermedi.
Arkadaşımla sabahtan beri bu sorunun cevabını arıyoruz.
İlişkiden 2 gün sonra yerleşme kanaması denilen şey gerçekleşir mi?
Sizlerin en erken ne zaman olmuştu.
Adetine 1 hafta var.
İlişkisi 2 gün önce olmuş ve ertesi gün hapı almış. Bugün hafif bir kanaması olmuş. Bu yerleşme kanaması olabilir mi? Hesabı olmadığı için ben soruyorum soruyu
Bu sizin hesap sorabileceginiz bir konu mu? Size mi hesap vermeliYerlesme kanamasi olacak diye bir şart yok ki. Hic bir hamileligimde yerlesme kanamasi olmadi. Madem cocuk istemiyor bu kadar korkuyor neden korunmuyor?
Gelen kanamada kullandigi ilactan kaynaklı olabilir. Ayrica oyle hemen ha deyince hamile kalınmıyor.Merhaba konuyu başka yere de açtım ama kimse cevap vermedi.
Arkadaşımla sabahtan beri bu sorunun cevabını arıyoruz.
İlişkiden 2 gün sonra yerleşme kanaması denilen şey gerçekleşir mi?
Sizlerin en erken ne zaman olmuştu.
Adetine 1 hafta var.
İlişkisi 2 gün önce olmuş ve ertesi gün hapı almış. Bugün hafif bir kanaması olmuş. Bu yerleşme kanaması olabilir mi? Hesabı olmadığı için ben soruyorum soruyu
Teşekkür ederim çok :)Diğer tarafdada yazdım yine yazayım...spermin döllenmesi bile yaklaşk bir bçk iki haftayı buluyor...yerleşme kanaması döllenme olduktan sonra olur..
Evet burada soruyorsanız sorarim. Hangi devirde yasiyorsunuz. Korunma yontemlerini cocuga sorsan bilir artik. Herkes iyiki bu ilaci ogrenmis. Kullanip buraya ayni soruyla geliyorBu sizin hesap sorabileceginiz bir konu mu? Size mi hesap vermeli
Sonra da benim gibi doğurup büyütüyor:)Evet burada soruyorsanız sorarim. Hangi devirde yasiyorsunuz. Korunma yontemlerini cocuga sorsan bilir artik. Herkes iyiki bu ilaci ogrenmis. Kullanip buraya ayni soruyla geliyor
Ne guzel bir cana kiymamissiniz. Ona sahip olmak icin canini verecek insanlar var. Rabbim saglikli uzun omurler versin❤Sonra da benim gibi doğurup büyütüyor:)
Keske ertesi gun hapinin bir korunma yontemi olmadigini bilseler. Kendilerine de yazik ediyorlar. O hap cok da iyi degil ki...Evet burada soruyorsanız sorarim. Hangi devirde yasiyorsunuz. Korunma yontemlerini cocuga sorsan bilir artik. Herkes iyiki bu ilaci ogrenmis. Kullanip buraya ayni soruyla geliyor
Hormonlarını maf ediyor o ilaç. Sırf o ilac yuzunden belkide ilerde bebegi olmayacak.Keske ertesi gun hapinin bir korunma yontemi olmadigini bilseler. Kendilerine de yazik ediyorlar. O hap cok da iyi degil ki...
Saglik ocagi bedava prez. Veriyor gidip onu bari alsalar. Vucutlarina da yazik yani.
Ergenlige giren tum genclere zorunlu cinsel egitim sart. Kadin erkek hepsine. Gencler cok bilincsiz. Biz sansliydik bir sekilde ogrendik. Annemiz bize hep arkadas gibi oldu. Ama herkes boyle aileler de buyumuyor. Keske egitim verilse bu konuda tum genclere.Hormonlarını maf ediyor o ilaç. Sırf o ilac yuzunden belkide ilerde bebegi olmayacak.
Elbette öyle olmalı.Ne guzel bir cana kiymamissiniz. Ona sahip olmak icin canini verecek insanlar var. Rabbim saglikli uzun omurler versin❤
Seninki baya suprizmisElbette öyle olmalı.
Benim çocuklarımın ikisi de sürpriz yumurta:)
Bu sitede ertesi gün hapı denince çoğu üyenin aklına ben gelirim çünkü koruma olmasına rağmen şüpheli bir ilişkiden sonra ella aldım ve doğumdan 5 ay sonra yine hamile kaldım ella ile:)
O sebeple, ertesi gün hapı kesinlikle korunma yöntemi değildir, oluşan gebeliği de bitirmez.
Sadece spermin döllenmesini engeller bu sebeple ilk 12 saat içerisinde alınmalıdır.
Ha hepsini yaptım gene de bebişim var, o ayrı:)
Alacak nefesi varmış. Rabbim nasip ettikten sonra istedigini yap engel olunmuyor. En guzel ornegide siz olmussunuz.Elbette öyle olmalı.
Benim çocuklarımın ikisi de sürpriz yumurta:)
Bu sitede ertesi gün hapı denince çoğu üyenin aklına ben gelirim çünkü koruma olmasına rağmen şüpheli bir ilişkiden sonra ella aldım ve doğumdan 5 ay sonra yine hamile kaldım ella ile:)
O sebeple, ertesi gün hapı kesinlikle korunma yöntemi değildir, oluşan gebeliği de bitirmez.
Sadece spermin döllenmesini engeller bu sebeple ilk 12 saat içerisinde alınmalıdır.
Ha hepsini yaptım gene de bebişim var, o ayrı:)
Ella hormonları talan eden bir ilaç ve doğumdan sonra sadece 1 kere adet görmüştüm, ilişkiden birkaç gün önceydi.Seninki baya suprizmisEllaya ragmen yine de gelecegim diye diretmis inatci bebis
Benim kiz da oyle oldu :) dusukten dolayi ovulasyon testi yapiyordum surekli. Benim de duzen alt usttu. Regl bitti ben 6. Gun basladim testi yapmaya. Insan hic mi cift gormez o testte ? Ben de o ay yumurtlamadim saniyorum.Ella hormonları talan eden bir ilaç ve doğumdan sonra sadece 1 kere adet görmüştüm, ilişkiden birkaç gün önceydi.
Ve ne şans ki, yumurtlama 5.günde gerçekleşmiş.
Yani benim hormonlar manyamış, ella zaten mahvediyor bigbang oldu 2 yanlış 1 doğruyu tutturdu diyoruz biz buna:))
Allah ol der ve olur, ötesi yok.
Ama kimse ellaya güvenmesin diyorum hala inatla, ben ettim siz etmeyin
Egitim verilse bile simdiki gencler dinlermi? Bildiklerini okuyorlar.Eğitim şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?