Arkadasimin hamileligi ile ilgili bir soru

Lefina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2019
363
1.347
33
32
Merhaba konuyu başka yere de açtım ama kimse cevap vermedi.
Arkadaşımla sabahtan beri bu sorunun cevabını arıyoruz.
İlişkiden 2 gün sonra yerleşme kanaması denilen şey gerçekleşir mi?
Sizlerin en erken ne zaman olmuştu.
Adetine 1 hafta var.
İlişkisi 2 gün önce olmuş ve ertesi gün hapı almış. Bugün hafif bir kanaması olmuş. Bu yerleşme kanaması olabilir mi? Hesabı olmadığı için ben soruyorum soruyu

Yerlesme kanamasi olacak diye bir şart yok ki. Hic bir hamileligimde yerlesme kanamasi olmadi. Madem cocuk istemiyor bu kadar korkuyor neden korunmuyor?

Gelen kanamada kullandigi ilactan kaynaklı olabilir. Ayrica oyle hemen ha deyince hamile kalınmıyor.

Bu sizin hesap sorabileceginiz bir konu mu? Size mi hesap vermeli
Evet burada soruyorsanız sorarim. Hangi devirde yasiyorsunuz. Korunma yontemlerini cocuga sorsan bilir artik. Herkes iyiki bu ilaci ogrenmis. Kullanip buraya ayni soruyla geliyor

Evet burada soruyorsanız sorarim. Hangi devirde yasiyorsunuz. Korunma yontemlerini cocuga sorsan bilir artik. Herkes iyiki bu ilaci ogrenmis. Kullanip buraya ayni soruyla geliyor
Keske ertesi gun hapinin bir korunma yontemi olmadigini bilseler. Kendilerine de yazik ediyorlar. O hap cok da iyi degil ki...
Saglik ocagi bedava prez. Veriyor gidip onu bari alsalar. Vucutlarina da yazik yani.

Keske ertesi gun hapinin bir korunma yontemi olmadigini bilseler. Kendilerine de yazik ediyorlar. O hap cok da iyi degil ki...
Saglik ocagi bedava prez. Veriyor gidip onu bari alsalar. Vucutlarina da yazik yani.
Hormonlarını maf ediyor o ilaç. Sırf o ilac yuzunden belkide ilerde bebegi olmayacak.

Hormonlarını maf ediyor o ilaç. Sırf o ilac yuzunden belkide ilerde bebegi olmayacak.
Ergenlige giren tum genclere zorunlu cinsel egitim sart. Kadin erkek hepsine. Gencler cok bilincsiz. Biz sansliydik bir sekilde ogrendik. Annemiz bize hep arkadas gibi oldu. Ama herkes boyle aileler de buyumuyor. Keske egitim verilse bu konuda tum genclere.

Ne guzel bir cana kiymamissiniz. Ona sahip olmak icin canini verecek insanlar var. Rabbim saglikli uzun omurler versin❤
Elbette öyle olmalı.
Benim çocuklarımın ikisi de sürpriz yumurta:)

Bu sitede ertesi gün hapı denince çoğu üyenin aklına ben gelirim çünkü koruma olmasına rağmen şüpheli bir ilişkiden sonra ella aldım ve doğumdan 5 ay sonra yine hamile kaldım ella ile:)
O sebeple, ertesi gün hapı kesinlikle korunma yöntemi değildir, oluşan gebeliği de bitirmez.
Sadece spermin döllenmesini engeller bu sebeple ilk 12 saat içerisinde alınmalıdır.
Ha hepsini yaptım gene de bebişim var, o ayrı:)

Seninki baya suprizmis Ellaya ragmen yine de gelecegim diye diretmis inatci bebis

Alacak nefesi varmış. Rabbim nasip ettikten sonra istedigini yap engel olunmuyor. En guzel ornegide siz olmussunuz.

Seninki baya suprizmis Ellaya ragmen yine de gelecegim diye diretmis inatci bebis
Ella hormonları talan eden bir ilaç ve doğumdan sonra sadece 1 kere adet görmüştüm, ilişkiden birkaç gün önceydi.
Ve ne şans ki, yumurtlama 5.günde gerçekleşmiş.
Yani benim hormonlar manyamış, ella zaten mahvediyor bigbang oldu 2 yanlış 1 doğruyu tutturdu diyoruz biz buna:))
Allah ol der ve olur, ötesi yok.

Ama kimse ellaya güvenmesin diyorum hala inatla, ben ettim siz etmeyin

Benim kiz da oyle oldu :) dusukten dolayi ovulasyon testi yapiyordum surekli. Benim de duzen alt usttu. Regl bitti ben 6. Gun basladim testi yapmaya. Insan hic mi cift gormez o testte ? Ben de o ay yumurtlamadim saniyorum. megersem ben erken yumurtlamisim o ay. O gunki tek iliskide de pattadanak tutmus bebek Hatta ben hamileligi bile ovulasyon Testi yaptigimi sanarken ogrendim şok yasamistim adete 5 gun kala cift gorunce. Sonra bir baktim ki megerse ben ovulasyon testi sanip kutudaki gebelik testini yapmisim uyku sersemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…