- 8 Mart 2015
- 25.149
- En iyi cevaplar
- 1
- 81.382
- 798
İşte mucizedir bunların hep adı.Benim kiz da oyle oldu :) dusukten dolayi ovulasyon testi yapiyordum surekli. Benim de duzen alt usttu. Regl bitti ben 6. Gun basladim testi yapmaya. Insan hic mi cift gormez o testte ? Ben de o ay yumurtlamadim saniyorum.megersem ben erken yumurtlamisim o ay. O gunki tek iliskide de pattadanak tutmus bebek Hatta ben hamileligi bile ovulasyon Testi yaptigimi sanarken ogrendim şok yasamistim adete 5 gun kala cift gorunce. Sonra bir baktim ki megerse ben ovulasyon testi sanip kutudaki gebelik testini yapmisim uyku sersemi
Benimde suanki gebeligim tek ilişkide oldu. Nasıl oldu anlamadim. Kızım tup bebekle 4 kayip uzerine zorluklarla oldu. Simdiki gebeligimde de bende kis mi var diye doktora gittim. Keseyi gördüm çıktım. Şokunu uzun sure atlatamadim. Cunku adetten sonra 1 kez iliskiye girdik ve ben anneme tatile gittim. Orada ogrendim. Kızım 15 aylıktıBenim kiz da oyle oldu :) dusukten dolayi ovulasyon testi yapiyordum surekli. Benim de duzen alt usttu. Regl bitti ben 6. Gun basladim testi yapmaya. Insan hic mi cift gormez o testte ? Ben de o ay yumurtlamadim saniyorum.megersem ben erken yumurtlamisim o ay. O gunki tek iliskide de pattadanak tutmus bebek Hatta ben hamileligi bile ovulasyon Testi yaptigimi sanarken ogrendim şok yasamistim adete 5 gun kala cift gorunce. Sonra bir baktim ki megerse ben ovulasyon testi sanip kutudaki gebelik testini yapmisim uyku sersemi
Su an hem prez. hem cekilmeyle korunuyorum. Onumuzdeki ay implant taktircam koluma. 3lu koruma saglayacagim. Insallah yeterli gelirİşte mucizedir bunların hep adı.
Bebek hasreti çeken herkese ilk söylediğim şey, atın kafanızdan oluyor.
Çünkü kafa rahat olunca stres yokken, vücudumuz zaten üremeye odaklı şekilde tıngır tıngır çalışıyor.
Siz ben ve nicelerimizin bebekleri hep kafa rahatlığından, beklemezken çıkmış karşımıza.
Allah hepsine uzun hayırlı ömürler versin, isteyenlere de tez zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin.
Ama istemeyenler 1 değil, birçok yöntemle korunmalı kesinlikle.
Iste Allah verecekse oluyor. Olana yapacak birsey yok :) Biz saglam korunalim da gelirse yine bakariz bir caresineBenimde suanki gebeligim tek ilişkide oldu. Nasıl oldu anlamadim. Kızım tup bebekle 4 kayip uzerine zorluklarla oldu. Simdiki gebeligimde de bende kis mi var diye doktora gittim. Keseyi gördüm çıktım. Şokunu uzun sure atlatamadim. Cunku adetten sonra 1 kez iliskiye girdik ve ben anneme tatile gittim. Orada ogrendim. Kızım 15 aylıktı
Merhaba konuyu başka yere de açtım ama kimse cevap vermedi.
Arkadaşımla sabahtan beri bu sorunun cevabını arıyoruz.
İlişkiden 2 gün sonra yerleşme kanaması denilen şey gerçekleşir mi?
Sizlerin en erken ne zaman olmuştu.
Adetine 1 hafta var.
İlişkisi 2 gün önce olmuş ve ertesi gün hapı almış. Bugün hafif bir kanaması olmuş. Bu yerleşme kanaması olabilir mi? Hesabı olmadığı için ben soruyorum soruyu
Iliskiye girdikleri gun sperm ile yumurta hemen birleşip rahime gidip ayni gun tutunuyor saniyorlar. O kadar kolay hamile kalinsa bunca insan evlat hasreti cekmezdiİki günde o spermler yumurtaya ulaşacak da dölleyecek de oluşan döllenmiş yumurta tutunmaya çalışacak ohoooo..
Şöyle söyleyeyim, yerleşme kananam 5.-7. Haftalar arası olmuştu. İki günde ne olacak da yerleşecek Allah aşkına.
Iliskiye girdikleri gun sperm ile yumurta hemen birleşip rahime gidip ayni gun tutunuyor saniyorlar.
En güzeli çelik donSu an hem prez. hem cekilmeyle korunuyorum. Onumuzdeki ay implant taktircam koluma. 3lu koruma saglayacagim. Insallah yeterli gelir
İstediğin soruyu sorabilirsin ama cevap alamayacaksin.Evet burada soruyorsanız sorarim. Hangi devirde yasiyorsunuz. Korunma yontemlerini cocuga sorsan bilir artik. Herkes iyiki bu ilaci ogrenmis. Kullanip buraya ayni soruyla geliyor
Merakimdan soruyorum. Ne alaka? O zaman dogum kontrol hapi kullananlarin da bebegi olmaz . Sacmalamissiniz bence.Hormonlarını maf ediyor o ilaç. Sırf o ilac yuzunden belkide ilerde bebegi olmayacak.
Yo saçmalamamışMerakimdan soruyorum. Ne alaka? O zaman dogum kontrol hapi kullananlarin da bebegi olmaz . Sacmalamissiniz bence.
Iyide hergun mu kullanmis ki o kadin? Cocugu olmamasi ne alaka yani kullandi diye.Yo saçmalamamış
Ertesi gün hapı senede 1 'den fazla kullanılamaz.
Doktorlar önermiyor.
Yoo ne alaka. Kullanılamaz diye birşey yok. Kullanılıyor. İyi araştırınYo saçmalamamış
Ertesi gün hapı senede 1 'den fazla kullanılamaz.
Doktorlar önermiyor.
Senede 1 kez de değil ve de. 3 kez falan alinabilir.Yoo ne alaka. Kullanılamaz diye birşey yok. Kullanılıyor. İyi araştırın
Bu ilaci üretenler bile bile iliskiye girip sonra ilaci icmek icin üretmemiş. Zor durumlarda alinabilecek bir ilac. 1 kez icmekten birşey olmaz. Ama gunumuzde bunu dogum kontrol hapi gibi kullanan insanlar var ve bu hormonlari maf ediyor. Ayrica ben bu bayan icin degil genel konustum. Bu bayan bir kez icmis olabilir. Gunumuz gencleri elinde oyuncak yapmis.Merakimdan soruyorum. Ne alaka? O zaman dogum kontrol hapi kullananlarin da bebegi olmaz . Sacmalamissiniz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?