Merhaba arkadaşlar, benim hayattaki belki de tek dostumla ilgili bir sorunum var:
Arkadaşım, dostum, her şeyimi paylaştığım, benimle her şeyini paylaşan bu arkadaşımın başından 2 yıllık bir ilişki geçti. Bu ilişkide belli ki ilk kez aşık oldu ve diğer ilişkilerindeki gibi hissetmedi. Ben çocukla tanışmadım, görüşmedim. Ama yaptıkları, arkadaşımın anlattıkları ve ilişki sürecinde arkadaşıma manevi desteklerimde bu çocuğun işe yaramaz, baba parası yiyen, beş para etmez bir insan olduğunu anladım. Elbette kendi tercihidir, çok fazla karışmak istemedim. Ama bu çocuğun son yaptığı hareket bardağı taşırdı. Çocuk, ev arkadaşının kız arkadaşıyla yatakta yakalandı ve baya büyük olaylar oldu. Bu olay öncesinde sürekli ayrılıp tekrar barışan arkadaşım yine ayrılmıştı. Ama geri dönme düşüncesi vardı belli ki. Bu aldatma olayından sonra (daha doğrusu zaten ayrılarmış aldatmamış diyebilirsiniz ama ev arkadaşının sevgilisiyle yatakta basılması herhalde pek normal değil) 1-2 sene uzak kaldılar. Bu arada arkadaşımın yine ilişkileri oldu, düzgün insanlar hayatına girdi ama onlara da bir türlü aşık olamadı, bir süre sonra sıkıldı. Ve uzatmadan sonuca geleyim, bu arkadaşım yine eski sevgilisiyle barışıp tekrar ilişki yaşamaya başlamış.
Şimdi size sormak istiyorum: ben ne yapayım? Benim midem hakikaten böyle bir iğrençliği kaldırmıyor. Söyleyin ben mi tuhafım? Aşk denilen şey bu mudur da ben anlayamıyorum? Bir insan kendisine 100'lerce kötülük yapmış, en yakın arkadaşının sevgilisiyle yatakta basılmış ve türlü iğrençliklere dahil olmuş ve sen bu insana hala aşık olup onunla birlikte olmak istiyorsun.
Lütfen benden tecrübeli arkadaşlar/ablalarım bana bunu izah edebilir mi?
Paylaşacak hiç kimsem olmadığı için buraya yazdım. Öyle veya böyle arkadaşımın başından geçenleri çevreme anlatmayı doğru bulmadım.
Teşekkürler arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?