Arkadaşımın ilginç aşkı!

canım ben senın yerın de olsam uzak dururdum ve arkadaslıgımı bıtırırdım .
ona cok deger verıyor olabılırsın ama ,bu arkadasının sana zararı dokunacaktır emın ol .
yarın bırgun ne olacakları bellı olmaz ,belkı senı de tanıstırcak sevgılısıyle .
sevgılısının zıhnıyetı bozuk .belkı cocuk sana da goz koyacak bılemeyız .
ama boyle bır durum olursa emın ol senın arkadasın ,sevgılısını degıl ,senı suclar
senı sıler .yaa dusunsene en yakın arkadasının sevgılısıyle yatakta yakalanan adamdan ne beklersın .
aman allahım dusunmek bıle ıstemıyorum.

Yorum yapan arkadaşlara teşekkürler.

Şimdi konuyu doğal olarak yanlış anlayanlar da oldu ki yanlış anlamaya müsait bir konu. Ben arkadaşımı yönlendirme, doğru yolu gösterme gibi konularda ne yapacağımı sormadım aslında. Bu onun hayatı, seni ilgilendiren nedir gibi soru soran arkadaşlar için söylüyorum; beni ilgilendiren kısmı arkadaşım için üzülmek olur en fazla. Elbette onun hayatıdır, doğruya yanlışa kendisi karar verir. Ben burada kişiliğime ters bir durum olduğu için ikilemde kaldığımı söyledim aslında. İkilemde kaldığım konu; arkadaşım tercihini yapmıştır, umarım da mutlu olur ama ben bu zihniyetteki bir ilişkiyi yaşayan birisiyle her şeyimi paylaşamam. Soğudum bu sebeple. Ama diğer yandan 15 sene gibi bir süre var, ne yaparsa yapsın yanında olmalıyım diye düşünüyorum.

benim de var öyle bir arkadaşım, çocukluk arkadaşım; ama kız nerede ipe sapa gelmez apaçi varsa ona aşık oluyor. sonra da neden ben üzülüyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…