Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH RAZI OLSUN CANIM HAKKINI HELAL ET
ALLAH RAZI OLSUN CANIM HAKKINI HELAL ET
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLARK kalemero C cansu_trkitapseverim @milad_tb G guzbahar
nisamelek @whitepearll
ayseygt1453
betul8516
saydin78
mrym5579
kızlar bir arkadaşımız tanıdığına şifa olması niyetiyle 1000 tane ayetel kürsi okumaya niyetlendi sizlerde müsait olduğunuzda yardım edersiniz diye düşünerek etiketledim.. okuyan okumayan herkesten allah razı olsun![]()
Canim benim 50 tane okurum. Okuyunca yazarimK kalemero C cansu_trkitapseverim @milad_tb G guzbahar
nisamelek @whitepearll
ayseygt1453
betul8516
saydin78
mrym5579
kızlar bir arkadaşımız tanıdığına şifa olması niyetiyle 1000 tane ayetel kürsi okumaya niyetlendi sizlerde müsait olduğunuzda yardım edersiniz diye düşünerek etiketledim.. okuyan okumayan herkesten allah razı olsun![]()
okuyunca yazarım canım Allah razı olsunK kalemero C cansu_trkitapseverim @milad_tb G guzbahar
nisamelek @whitepearll
ayseygt1453
betul8516
saydin78
mrym5579
100 tane okurum şifa olsun İNŞALLAHK kalemero C cansu_trkitapseverim @milad_tb G guzbahar
nisamelek @whitepearll
ayseygt1453
betul8516
saydin78
mrym5579
ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN ARKADAŞLARIM SAĞOLASINIZ100 tane okurum şifa olsun İNŞALLAH
2 tanede yasin şerif okur kizlarim ALLAHIM kabul etsin inşallah