- Konu Sahibi ohcanimadeysin
yav anlamıyorum gercekten bu annelerı dun tv'da öyle bir geçer zamanki dizisindeki minik cocuk yengesıne yenge bana masal anlatırmısın dıyo kadın cocugu tersleyınce ınanın benım bıle zoruma gıttı,bastım kalayı eşim bıle sasırdı noluyor dıye hadı gectım akrabadan anne baba nasıl bu kadar duyarsız olur ama varya bahsı gecen arkadasımla kocası tam tencere kapak gıbı bulmuslar bırbırlerını babasıda PS oynarken gecenın 12sı olsada o cocuklar uykusuzluktan ölsede oyununu bıtırene kadar kalkmaz basından...Ay bıde az once bahsettıgım pıknıkte ıste buyuk cocuk yanı ıste 2,5-3 yasında olan kız anne çişim geldi dedi 50 metre uzaktada tuvalet var ay kadın demezmı ındır esofmanını yap kızım dıye sacmalama nılgun nasıl yapsın kız yardım etsene bıde tuvalete gotursene dedım ay nolucak onun çişinden demezmi e ozaman gelsın tepemıze işesin dedim..Ay sankı bunu dıyen ben degılım ıkı adım otemızdekı agacın dıbıne yaptırdı.İşte ben olsam kalkarım o cocugumu guzelce tuvalete gotururum ınsanların rahatsız olucagını onlar soylemeden dusunurum..Birde soyle bır gercek var zaten sen cocuguna ne kadar onem verırsen cevrendekılerde o cocuga o kadar ozen gosterır.
okurken yaşamışım gibi sinir oldum.inşallah böle arkadaşlarım olmaz.Allah size sabır versin