• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasimin kizi...Yardimci cevaplar verirseniz sevinirim...

MerwoSh

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2012
1.242
4
0
Antalya
Mrb,bir arkadasimin 19yasindaki kizi bir kac sene once liseyi birakti..
Simdilerde bunalima girmis,hic birsey umdugu gibi olmadi tabiki..Zorlandi...
Tekrar okula gitmek istiyor,liseye devam etmek..Arkadasim sordu bana ne yapmam gerek,bilmiyorum nereye danisacagimi,mumkunmu boyle birsey.Bnmde bir fikrim yok..ne yapmasi gerek?Eskisi gibi okuluna devam edebilirmi kiz liseden?cevaplarinizi birlikte okuyacagiz.

Son düzenleme:
acikögretimle liseyi bitirebilir..hemde yanlis bilmiyorsam 2.5 senede..

19 yasinda lise 1 den baslayacaksa yine zorlanabilir cevreye uyumu acisindan

bu yolu düsünsünler..

acikögretimle liseyi bitirebilir..hemde yanlis bilmiyorsam 2.5 senede..

19 yasinda lise 1 den baslayacaksa yine zorlanabilir cevreye uyumu acisindan

bu yolu düsünsünler..

okul hayatini ozlemis,arkadas cevresini.Normal okula gidip gelmek istiyor yani..

benden iyi kimse anlayamaz arkadasin sorununu.arkadas kacinci siniftayken birakti okulunu?evet acik liseden bitirebilir liseyi ama inanki oda insnai cok yoruyor.ayrica okulu zaten özlemis derslere evde caliscagi icin daha da cok moreli bozulur.okulda ögrenmistim su konuyu.gibi hatirlari gelicek aklina.ben de 11.sinifta okulu biraktim yurt disina gittim.11 sinif basladigi zaman artik gitmiycem nasilsa 3 ay sonra gidiyorum diye okulu birakmak istemistim.annem izin vermedi gittim yari yila kadar.sonra yurt disina gidince gecelerce agladim arkadaslarim okulum diye.ama gel görki yazin türkiyeye gidince gördümki ben bosuna üzülüyormusum.ben 1 yil onlari aradim agladim.ama onlar hayatlarina normal bir sekilde devam ediyorlarmis..benim üzülmem kimsenin umurunda degil.ben hayatima yeni bir düzen vermeliyim dedim ve üzülmeyi biraktim.bence arkadasinda üzülmeyi birakasin evet okul ortami hep aranir bende suanda ariyorum.bunun icin cözümü.yapabiliyorsa liseye devam etmek.okula alinmiyorsa aciktan bitirip biran önce üniversiteye gitmek ve o okul hayatini yeniden tatmali.

benden iyi kimse anlayamaz arkadasin sorununu.arkadas kacinci siniftayken birakti okulunu?evet acik liseden bitirebilir liseyi ama inanki oda insnai cok yoruyor.ayrica okulu zaten özlemis derslere evde caliscagi icin daha da cok moreli bozulur.okulda ögrenmistim su konuyu.gibi hatirlari gelicek aklina.ben de 11.sinifta okulu biraktim yurt disina gittim.11 sinif basladigi zaman artik gitmiycem nasilsa 3 ay sonra gidiyorum diye okulu birakmak istemistim.annem izin vermedi gittim yari yila kadar.sonra yurt disina gidince gecelerce agladim arkadaslarim okulum diye.ama gel görki yazin türkiyeye gidince gördümki ben bosuna üzülüyormusum.ben 1 yil onlari aradim agladim.ama onlar hayatlarina normal bir sekilde devam ediyorlarmis..benim üzülmem kimsenin umurunda degil.ben hayatima yeni bir düzen vermeliyim dedim ve üzülmeyi biraktim.bence arkadasinda üzülmeyi birakasin evet okul ortami hep aranir bende suanda ariyorum.bunun icin cözümü.yapabiliyorsa liseye devam etmek.okula alinmiyorsa aciktan bitirip biran önce üniversiteye gitmek ve o okul hayatini yeniden tatmali.

anladim cnm saol.

açık liseden bitirsin canım sonrada össye girer unıye gıder sorun etmesın hiçbirşey için geç deil

açık liseye kayıt olsun 2.5 sene de bitiyor hem o lise terk olduğu için ek kredi de gelir ona daha kolay olur onun için..Sonra vakit kaybetmeden ünive gider..

Şimdi 19 yaşında lisedeki ergenlerle çok zorlanır..Ama liseyi hemen açıktan bitirirse güzel bir üniv hayatı olur sonuçta....

Ben açık lise okudum..Şu an dersaneye gidiyorum.Sınıfta 3. yüm diyebilirim denemelerde...

O yeter ki istesin:55:

açık liseye kayıt olsun 2.5 sene de bitiyor hem o lise terk olduğu için ek kredi de gelir ona daha kolay olur onun için..Sonra vakit kaybetmeden ünive gider..

Şimdi 19 yaşında lisedeki ergenlerle çok zorlanır..Ama liseyi hemen açıktan bitirirse güzel bir üniv hayatı olur sonuçta....

Ben açık lise okudum..Şu an dersaneye gidiyorum.Sınıfta 3. yüm diyebilirim denemelerde...

O yeter ki istesin:55:

cok saolun kizlar cevaplariniz icin.

acık ogretıme basvursun .
19 yasından sonra normal lıse ortamı o'nu yıne bunaltabılır .
cunku yasıtları olmayacaklar .
dıger lıseler kayıt alır mı bılmıyorum ama ,
aksam lıselerı kayıt alıyor dıye bılıyorum.

Back
X