• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın kocası.. Ne yapacagımı şaşırdım?

Oda olabilir beni yokluyodur belki ama ben zaten sözlüyüm sözlümün kulağına gitse ona söylemediğimi duysa keser beni zaten.Whatsapptan engelledim.Birdaha yazamasın diye.Ya birde evleri falan okadar güzelki eşyalarını falan yeni almıslar hep nasıl heves etmiştim . Demekki hiç birşey malla mülkle olmuyor.
Bende gizlemek istemiyorum birşey arkadasımdan ama kocasının arkasından söylediklerini duysa inanamaz .iftira atıyosun bile diyebilir.
whatsapp konusmalariniz durmuyor mu? onu goster olmadi bi daha ararsa sesini kaydet.. cunku bu adam baskasinada iftira ata bilir o isigi onda goruyorum ayrica senin sozlun aynisini yapsa sen bilmek istemezmisin? cok zor durum gercekten ama sesmi kaydetiyosun mesajlarimi kaydetiyosun ne yaparsan yap elinde isbatin dursun.. soylemesen bile yarin birgun bu adamin ne yapacagi belli olmaz..

Sözlüm aramaniza kiziyor, zor durumda kaliuorum deyin. Ve acmayin aradiginda.

Sorunlarını sana anlatırken dinlememeliydin, bana neden anlatıyorsun arkadaşım olabilir ama o senin eşin, onunla konuşmalısın bu konuyu demeliydin. Bir daha aradığında da rahatsız olduğunu belirtmeliydin benim fikrime göre.

Hani çok büyük kavga olur, arar rica eder eşimle konuşur musun biraz yumuşatır mısın, evliliğimiz kötü gidiyor ben boşanmak istemiyorum gibi şeyler söyler yardımcı olunur. Ama bu adam sana sevmiyorum eşimi demiş. Bıçak gibi kestirip atmalıydın. Ay ne münasebet ben bir güzel telefonda paralar öyle gönderirdim. Sen de izin vermişsin yaklaşmasına bana göre.

Yorumlarin hepsini okumadim ama sana tavsiyem simdilik kimseti karistirma ama sanayazdiklarini da silme sakin. Boyle bisey duymustum ben. Ama sonunda adam karsilik alamayinca kadina iftira atmisti bana yazdi yakinlasmaya calisti diye.kendini aklamak icin. Rabbim iftiradan korusun. Ama o adamla birinin adamakilli konusmasi lazim haddini bildirmek icin. yaptiginin farkindayim ayagini denk al senu rezil ederim herkese soylerim diye. Muhtemelen arkadasiniza soyleyip soylemeyeceginizi denemis ce soylemediginizi gorunce de yurumis s.siz herif

Arkadaşlar 10 yıldır arkadaşım olan çok yakın kız arkadaşım 1 ay önce.. 2-3 aydır flört ettiği bir adamla evlendi. Bunlar evlenmeden önce arkadaşım bizi tanıstırmıstı. Benim telefon numaramdanda bir kaç kez konustular. Bunlar nişanlılık dönemindeyken bu x kişisi beni arayıp arkadaşımın geçmişini sordu. Ve aradıgımı lütfen söyleme dedi. Kızın geçmişini falan anlatmadım kendin sorsana dedim. Bu olayıda Arkadaşıma anlatamadım. Sonra bunlar evlendiler. Ben uzak şehirde üni okudugum için evlerini görmeye 1 ay sonra gittim ve dostumun ısrarı üzerine o gece onlarda kaldım. Kocası geç saatte geldi eve hep beraber yemek yedik. Falan sonra uyudu bunlar. Sabahta xkişisi erkenden işe gitmiş zaten. Neyse sonra aradan iki gün geçti x kişisi beni aradı ve karımla mutlu değilim şöyle huzursuzum böyle mutsuzum onu sevmiyorum bence oda beni sevmiyodur evde huzurum kalmadı sürekli kavga ediyoruz çok çıkarcı birisi die arkadaşımı baya baya kötüleyerek anlattı bana. Bende akıl verdim düzelir yeni evlisiniz arkadasımla konusurum ben düzeltir tavırlarını dedim.
Arkadaşımı aradım sonra kız bana birşey anlatmadı. iyiyim aramız iyi x'le ne olabilirki falan dedi.
Ne yapcağımı sasırdım bende.
Sonra ertesi aksam Xkişisi beni yine aradı nasılsın napıyosun diye sordu konustunmu dedi arkadasınla
konustum anlatmadı dedim. 15 dk kadar konustuk kapadım ben sonra
Ertesi gün bana whatsapptan yazmıs napıyosun diye.
Napıyım yurttayım X enişte dedim
Bana enişte deme X de sadece dedi
Neden eniştem değilmisin dedim
Olsun söleme dedi

Ya bu adamdan ben iyice rahatsız olmaya basladım neden zırt bırt arıyor karısıyla sorunlarını anlatıyor anlamıyorum arkadasım bile bana anlatmazken. Ya kız öğrenirse bunun beni aradıgını ben kötü olucam o zaman. Sonuçta evliler bu adamı naparak uzak tutabilirim? Ayrıca ben sözlü birisiyim sözlümdende gizliyorum aradıgını ve iyice kötü hissetmeye başladım. Kız arkadasımamı söylesem sözlümümü devreye soksam ne yapayım ya?
Ne kadar samimi olursam olayim kardesm dedigim birinin kocasi dahi olsa beni arayipta boyle seyler anlatmaya cesaret edemez. Bence bu senden kaynakli, tavrini belli etmemissn guzelim. Ve adam bildigin sana yaziyor, en basta arkadsina soyleyecektin suanda soylesen dahi emin ol sen zanaltinda kalacaksin

bu adam yalan soyluyor ya seni yokluyor sende is var mi diye.. eyer biraz yuz versen esini aldatacak sapik herif.. bence esine anlat her seyi sonra kocasi olacak herif konuyu saptirarak sanki sen ariyormusscasina anlata bilir arkadasina.. ayrica whatsapp mesajinida goster bana eniste deme dediyini falan.. arkadasindan bi sey gizleme valla kotu sen olursun.. ayrica biliyorsun bazi kadinlar icin esi melektir diger kadinlarda kotu kadindir..
Ben kadinin yerinde olsam en basta soylemeydigi icin hayatta inanmam snucta ne konustuklarini asla bilemiycem.

Bu işte başka bir iş var gibi bu adamın amacı sana asılma değil bariz bişeylerden şüphelenmiş seni yokluyor ağzından laf almak için sanıtım sende bunu bildiğin için yani arkadaşının halini adama ters yapamıyorsun birden

Yeni evli çiftin evinde kalmanız bir kere baştan yanlış. Her mesajına cevap vermişsiniz o da yüz bulmuş. Böylelerinden korkulur başına iş açmadan uzaklaş. Gerekirse arkadaşından da uzaklaş.

15 dakika ne konuştun adam ile çok merak ettim? bu çok uzun bir süre farkında mısın? sen de evleneceksin yarın bir gün o zaman anlarsın bir adamla bir kadının eşi sevgilisi vs değil ise 15 dakika konuşması biraz garip oluyor!!

Arkadaşlar 10 yıldır arkadaşım olan çok yakın kız arkadaşım 1 ay önce.. 2-3 aydır flört ettiği bir adamla evlendi. Bunlar evlenmeden önce arkadaşım bizi tanıstırmıstı. Benim telefon numaramdanda bir kaç kez konustular. Bunlar nişanlılık dönemindeyken bu x kişisi beni arayıp arkadaşımın geçmişini sordu. Ve aradıgımı lütfen söyleme dedi. Kızın geçmişini falan anlatmadım kendin sorsana dedim. Bu olayıda Arkadaşıma anlatamadım. Sonra bunlar evlendiler. Ben uzak şehirde üni okudugum için evlerini görmeye 1 ay sonra gittim ve dostumun ısrarı üzerine o gece onlarda kaldım. Kocası geç saatte geldi eve hep beraber yemek yedik. Falan sonra uyudu bunlar. Sabahta xkişisi erkenden işe gitmiş zaten. Neyse sonra aradan iki gün geçti x kişisi beni aradı ve karımla mutlu değilim şöyle huzursuzum böyle mutsuzum onu sevmiyorum bence oda beni sevmiyodur evde huzurum kalmadı sürekli kavga ediyoruz çok çıkarcı birisi die arkadaşımı baya baya kötüleyerek anlattı bana. Bende akıl verdim düzelir yeni evlisiniz arkadasımla konusurum ben düzeltir tavırlarını dedim.
Arkadaşımı aradım sonra kız bana birşey anlatmadı. iyiyim aramız iyi x'le ne olabilirki falan dedi.
Sonra ertesi aksam Xkişisi beni yine aradı nasılsın napıyosun diye sordu konustunmu dedi arkadasınla
Olsun söleme dedi

Ya bu adamdan ben iyice rahatsız olmaya basladım neden zırt bırt arıyor karısıyla sorunlarını anlatıyor anlamıyorum arkadasım bile bana anlatmazken. Ya kız öğrenirse bunun beni aradıgını ben kötü olucam o zaman. Sonuçta evliler bu adamı naparak uzak tutabilirim? Ayrıca ben sözlü birisiyim sözlümdende gizliyorum aradıgını ve iyice kötü hissetmeye başladım. Kız arkadasımamı söylesem sözlümümü devreye soksam ne yapayım ya?
kesinlikle cevap verme nerden yazarsa yazsın belli ki seni düşürebilecegını sanıyo muhtemelen evde de bı sorun yasamıyorlardır sana yaklasmak ıcın bunları uydurmus da olabılır

Olsun söleme dedi

cevap vermeyip telden engellesen mesela?
15 dk ne konuşuyosun elin adamıyla?

arkadaşınıza söyleyin.
yarın bir gün adam niyeti iyice bozduğu zaman arkadaşınız dönüp sizi suçlayamasin...

malum genelde kadın için kocami ayartti denir.. adamlar melektir..
arkadaşınız da tutup kocami ayartti evime geldi yatiya kaldı diye söylenmesin...

x bana sorununuz oldugundan bahsetti. bende çok şaşırdım. sen bir konuş kocanla ben ilişkinize girmiş gibi olmayayim... hem biliyorsun benimde sözlum var. o da pek bu durumu tasvip etmiyor evli ciftlerin arasina girilmez diye...ben o yüzden ne yapacağımı bilemedim. kusura bakma vs vs vs vs

ben olsam böyle bir yol izlerdim...

aynı sizin gibi düşünüyorum. olaylara karışmak istemediğini belirtmeli ve kocasını suçlar gibi değilde biraz kendi sözlünüzü öne sürerek anlatabilirsiniz. ama saklamayın bence çünkü öğrenirse suçlusunki sakladın diyebilir.

ben olsam engellerdim her yerden. arkadaşın sorarsa da gerçegi söylerdim yani. isterse pislik atsın çok da umrumda olurdu sanki.

Kesinlikle uzak durun derim, sizinle gorusmesine izin vermeyin...
Engelleyin whats up dan.. Yuzyuze geldiginizde de gayet resmi ve mesafeli durun.

İhale üstüne kalır, kimseden gizleme sözlünüde, arkadaşınıda görüşmelerden haberdar et.

Sen neden ben konusurum onunla deyip isin icine kendini katiyorsun ki? Kiz arkadasin anlatsa neyseee ama elin adami. Hic beni karistirma diyecektin. Smdi hic isin icinden cikabilirsen.

Arkadaşınıza eşinin sürekli sizi arayıp kendisinin dedikodusunu yaptığınızı anlatmadınız mı?

Back
X