• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın kocası ? :@@

Hayır asla.adamın ailesi cok iyi.hep kızın arkasındalar.Görümceler eltiler.yaoma etme karına yazık dediler.adam dinlemedi.
erkeğe yanaşan o diğer bayanda ar utanma yok mu o bayana haddini bildirmek lazım adamı da pişman etmek lazım ama her şey bu kadar basit mi ya

Bu ne ya?
Evine giren çıkan belli değil afedersin evi ne hale çevirmişler arkadaşın bir de bunların üstüne 2 çocuk yapmış.
kusura bakmasın şimdiye kadar nerdeydi ki?

Allah akıl versin böylelerine olan masum çocuklara oluyor başka birşey değil yazık çok yazık.

Kızın ailesi çok vurdum duymaz.umurlarında bile değil.Bu arada kız suan lohusa.ve psikolojisi çok bozuk.Ay ben nasıl yardım edeyim ki arkadaşıma.O adamamı saldırayım ne yapayım yani. :mad:
Sen Karışma Kötü olursun.. Sonra Kocamla Arama girdin yuvamı dağıttın der.. Sokakta Dayak yer karakol da Şikayetçi olmayan cinste bir arkadaşa sahipsin... Kaş yapayım derken göz çıkartma...

Eve gelen insanları bir görseniz.Ev otel gibiydi.Birde pisler ki sormayın.Kızcağız kafayı yedi.hep kaynanasındaydı.Elimden biseu gelmiyor.saf mısın dedim salak msın dedim dinletemedm.

Hayır asla.adamın ailesi cok iyi.hep kızın arkasındalar.Görümceler eltiler.yaoma etme karına yazık dediler.adam dinlemedi.
erkeğe yanaşan o diğer bayanda ar utanma yok mu o bayana haddini bildirmek lazım adamı da pişman etmek lazım ama her şey bu kadar basit mi ya
Eve gelen insanları bir görseniz.Ev otel gibiydi.Birde pisler ki sormayın.Kızcağız kafayı yedi.hep kaynanasındaydı.Elimden biseu gelmiyor.saf mısın dedim salak msın dedim dinletemedm.
arkadaşın evine neden sahip çıkmadı

Genelde boşan demeye dilim varmaz ama hiç düşünmeden bosansin sizde kocasına ne yapsam demek yerine kiza yardımcı olun bu ne biçim hayat ev ev değil yol geçen hani

Dün konusu kapatılan bir bayan vardı yorum yazanlar hatırlar konuyu..
Üstüne kuma gelecekti 18 yaşında kaçarak evlenmiş ayrıl dedik çalış dedik..
Olmazda olmaz tek gülüşü yeter bana kocamın dedi durdu çok seviyorum fln dedi..
Okuyunca o konuyu hatırladım baya benzer geldi ki hadi o kaçarak evlenmiş ailesi arkasında değilmiş fln..
Sizin arkadaşa herkes destek ama hala kocamdır yapar modundaysa bırakacaksın o zaman..

Bu sefer kendim icin değil arkadaşım.için fikir almak istiyorum sizlerden.Kendisi 25 yaşında.iki bucuk yıllık evli ve iki cocuk annesi.ilk cocugu isteyerek ikici cocuguda esinin vurdum duymaz bencilliği yüzünden oldu.korunnak istedi.adam bisey olmaz diyerek gecistirdi.Gelelim evlendigi günden beri yasadıklarına.Bu kız cok cekti bu adamdan.evlendikleri zaman ev bile tutmadılar ve ilk gecelerini baska bir arkadasın evinde yasadılar.iki bucuk ay snra esya mobilya aldılar.evlerine geçtikten bir hafta sonra adam eve iki aile getirdi.yatılı kalcaklar diye.yabancı uyruklu.kızcağız kaynanasına adanaya gitti.onlar ızın evinde kaldılar.bu arada ilk geceden hamile kaldi.iki bucuk aylk hamileydi.adanadan döndü.bu sefer 3 tane adam kalıyordu evlerinde.esini arkadaşları.hamile haliyle gece gündz hizmet etti.yok patlamış mısır yok çay kocasının umru değil tabi.Onlar gitti.Adam yine rahat durmadı eve gelemz oldu.arakadaşlarına yardım edicem diye.bu seferde evli kocası tır soforu olan iki cocuklu bir kadını kızın basına getirdi.kocası gelene kadar kalsın diye.arkadasın kaynanası geldi adana dan o kadın ordayken.kadın hüngr hüngr ağlamış benim oglum kumamı aldı diye.ki arkadasım o kadn evdeyken kıskançlıktan ölüyordu.o kadın gitti.baska biryere taşındılar.bu seferde misafiri hic eksik olmadı.dogum icin kaynanasının evine gitti ordayken evinde yine iki aile kalıyordu.hemde kızn yatak odasında yatmışlar.dogumdan geldi gözünü acamadan iki ay sonra tekrar hamile kaldı.bu sefer yine misafr üstüne misafir.karnı burnunda yemekk hazırladı ev topladı.evinde misafir olan kadınlarda hamileydi.onlara hizmet etti.En sonunda adam yabancı uyruklu bu kadınlardan biriyle evlenmek istediğini gelmiş arkadaşıma söylemiş.ve bu kız perişan.Adamın kafasını kırmamak için kendimi zor tutuyorum.Ne yapmalıyım.Nasıl bir tutum izlemeliyim bilmiyorum..

Bu ne ya bu kız evli olduğunu mu sanıyo yoksa bi adamın cinsel ihtiyaçlarını giderip hizmetçiliğini yaptığının farkında mı

bu kız nereli bacım ... nasıl evlendiğinden beri insanlar gelip kalıyor ... gelip kalana ne diyeceksin .... ailesi niye bu kadar sessiz kalıyorlar ... valla annemin bu adam gibi bi komsusu vardı ... en son bi rus bulup bununla evlencem ben dedi ev açtı dükkan açtı ... yazık karısıda anneme ağlardı ..
yabancu kadınını vizesi mi ne bitmiş adam karısından para istemiş ... kadında vermek istemeyince çocukları önünde dövmüş kadını .. kadında dayanamayıp vurmuş adamı ... şimdi kadın hapiste koca hastahanede 3 çocuk devlet korumasında ... arkadaşın kocamdır yapar demeye devam ederse adam daha neler neler yapat...

Arkadaşın çok saf birine benziyo çekeceğinden değilde arkasında duranı yok kendinede öz güveni yok ne yaparsa yapsın kendini o adamı çekmek zorunda hissediyor

Kız samsunlu kızlar.ben böyle bir hayata asla tahammul etmem.onda ki sabıra bende annemde ağzımız açık kaldık.Kocası onu hiç önemsemiyor.bu adam doğulu

arkadaşınızada üzülmüyorum en çok o çocuklara üzülyorum. babaları pe....zvk teki anneleri akıl yoksunu saftiriğin teki , agır konuştuım ama insan dayanamıyor o çocuklar devalmı evlerine gelen ne idüğü belirsiz insanlara şahit oluyor, çocuk yuvasında staj yaptıgım için biliyorum öyle iğrenç anneler babalar varki kadın doğurmuş ta doğurmuş 5 çocuk hepsi sırayla yuvada devlet bakıyo , yazık günah ya bari doğurmasınlar böyleleri...

Sorun nerede göremedim.

Kocasıdır, üstüne başka bir eş de getirir yani, ne olmuş ki?

Bu sefer kendim icin değil arkadaşım.için fikir almak istiyorum sizlerden.Kendisi 25 yaşında.iki bucuk yıllık evli ve iki cocuk annesi.ilk cocugu isteyerek ikici cocuguda esinin vurdum duymaz bencilliği yüzünden oldu.korunnak istedi.adam bisey olmaz diyerek gecistirdi.Gelelim evlendigi günden beri yasadıklarına.Bu kız cok cekti bu adamdan.evlendikleri zaman ev bile tutmadılar ve ilk gecelerini baska bir arkadasın evinde yasadılar.iki bucuk ay snra esya mobilya aldılar.evlerine geçtikten bir hafta sonra adam eve iki aile getirdi.yatılı kalcaklar diye.yabancı uyruklu.kızcağız kaynanasına adanaya gitti.onlar ızın evinde kaldılar.bu arada ilk geceden hamile kaldi.iki bucuk aylk hamileydi.adanadan döndü.bu sefer 3 tane adam kalıyordu evlerinde.esini arkadaşları.hamile haliyle gece gündz hizmet etti.yok patlamış mısır yok çay kocasının umru değil tabi.Onlar gitti.Adam yine rahat durmadı eve gelemz oldu.arakadaşlarına yardım edicem diye.bu seferde evli kocası tır soforu olan iki cocuklu bir kadını kızın basına getirdi.kocası gelene kadar kalsın diye.arkadasın kaynanası geldi adana dan o kadın ordayken.kadın hüngr hüngr ağlamış benim oglum kumamı aldı diye.ki arkadasım o kadn evdeyken kıskançlıktan ölüyordu.o kadın gitti.baska biryere taşındılar.bu seferde misafiri hic eksik olmadı.dogum icin kaynanasının evine gitti ordayken evinde yine iki aile kalıyordu.hemde kızn yatak odasında yatmışlar.dogumdan geldi gözünü acamadan iki ay sonra tekrar hamile kaldı.bu sefer yine misafr üstüne misafir.karnı burnunda yemekk hazırladı ev topladı.evinde misafir olan kadınlarda hamileydi.onlara hizmet etti.En sonunda adam yabancı uyruklu bu kadınlardan biriyle evlenmek istediğini gelmiş arkadaşıma söylemiş.ve bu kız perişan.Adamın kafasını kırmamak için kendimi zor tutuyorum.Ne yapmalıyım.Nasıl bir tutum izlemeliyim bilmiyorum..

Bu arkadaşa yapabileceğiniz tek şey korunmanın sadece erkek tarafından yapılan bir şey olmadığını ve kadınların da korunmasının yolları olduğunu öğretmek. Bir de kendine ne yaparsa yapsın çocuklarına yaptığı eziyetin farkına varmasını sağlamak. Bir gün çocukları büyüdüğünde o eve girip çıkanlardan birinin tacizinden koruyabilecek mi? Hep kaynanasında yaşayacaksa evli kalmanın esprisi ne? Yani yapabileceğin yegane şey yeni çocuk yapmasını engellemek için ona seçenekler sunmak, ve annelik duygularına hitap eden konuşmalar yapmak. Çünkü kendisine pek değer vermediği ortada.

arkadaşınızada üzülmüyorum en çok o çocuklara üzülyorum. babaları pe....zvk teki anneleri akıl yoksunu saftiriğin teki , agır konuştuım ama insan dayanamıyor o çocuklar devalmı evlerine gelen ne idüğü belirsiz insanlara şahit oluyor, çocuk yuvasında staj yaptıgım için biliyorum öyle iğrenç anneler babalar varki kadın doğurmuş ta doğurmuş 5 çocuk hepsi sırayla yuvada devlet bakıyo , yazık günah ya bari doğurmasınlar böyleleri...

Doğru söze ne hacet.

Öyle mi diyorsunuz ?? Basiretinize hayran kaldım doğrusu.

Ben de arkadaşınızın basiretine hayran kaldım. Neden şaşırdınız anlayamadım?

Eşi neden böyle bir teklif yapmaktan çekinsin ki? Arkadaşınızı sevmediğini bir alnına yazdırmadığı kalmış, bunu neden yapmasın yani?

Kusura bakma ama , Arkadasin hak etmis birazda ne demek KOCAMDIR ne DICEM YAA , boyl3 birsey yok yani..
Sen hic birsey yapamazsin , arkadasin durumu kabullenmis 3. Cocuguda yapar kumayada bakar bu gidisle.
Burda yapilicak birsey kalmamis ...

Back
X