• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın kocası ? :@@

Bu arkadaşa yapabileceğiniz tek şey korunmanın sadece erkek tarafından yapılan bir şey olmadığını ve kadınların da korunmasının yolları olduğunu öğretmek. Bir de kendine ne yaparsa yapsın çocuklarına yaptığı eziyetin farkına varmasını sağlamak. Bir gün çocukları büyüdüğünde o eve girip çıkanlardan birinin tacizinden koruyabilecek mi? Hep kaynanasında yaşayacaksa evli kalmanın esprisi ne? Yani yapabileceğin yegane şey yeni çocuk yapmasını engellemek için ona seçenekler sunmak, ve annelik duygularına hitap eden konuşmalar yapmak. Çünkü kendisine pek değer vermediği ortada.

Ne değer ne psikoloji.önemsemiyor kesinlikle.kız resmen köle gibi.Kendi isteği ama ben dayanamadım sahsen.

Ben de arkadaşınızın basiretine hayran kaldım. Neden şaşırdınız anlayamadım?

Eşi neden böyle bir teklif yapmaktan çekinsin ki? Arkadaşınızı sevmediğini bir alnına yazdırmadığı kalmış, bunu neden yapmasın yani?

Kocasıdır yapar anlayışınıza hayran kaldım.onun basireti zaten geniş.saf olduğunu salak olduğunu bnlerce kez söyledim ama dinletemedim.Hem kız hizmet edecek.hemde ikinci karıyı eve getirecek.o adamın beynini akıtırım

Kocasıdır yapar anlayışınıza hayran kaldım.onun basireti zaten geniş.saf olduğunu salak olduğunu bnlerce kez söyledim ama dinletemedim.Hem kız hizmet edecek.hemde ikinci karıyı eve getirecek.o adamın beynini akıtırım

Kocasıdır yapar anlayışı arkadaşınızın benim değil.

Çok bariz bir şekilde ironi yaptım ama yeterli olmayabiliyor demek ki.

Kocası bırakın üstüne kadın getirmeyi- ki buna eş denmez- evine izinsiz misafir çağıramaz. Benim gözümde ortada bir evlilik de yok mağdur bir kadın da. Yapılanları kabul etmeyen kadın mağdurdur, sizin arkadaşınız ise bile isteye yaşıyor bu durumu, tek üzülen de sizsiniz.

Hemen hemen aynı durum benim arkadaşımdada var adam anası babası ne derse onu yapıyor karısını hiç önemsemiyor bu devirde yer yatağında yatıyor maddi durumuda gayet iyi olduğu halde yatak almıyor adam kullandığı buz dolabı ep eski neymiş arkadaşımın neyine yetmiyomuş annesi alma diyormuş almıyor adam eve bişey alınacaksa karısını götürmüyor eve perde aldı kendisi aldı karısına sormadıbile yılın 7 ayı yanında kalıyorlar süt saatleri var kaanayla kayın pederin ona göre sütlerini verip içiriyor çaylarının şekerini katıp karıştırıp öyle ellerine veriyor karısını aşşağılamayı erkeklik görüyor abartmıyorum inanın daha neler neler aileside hiç sahip çıkmıyor kendiside ezile ezile aşşalana asşalanaiyice öz güvenini ksybetmiş durumda allah böylelerine sabır versin

Ne sabrlı kadınmş ya şok oldum niye hizmet etmiş ataydı kapıya yazık çok tavizvermiş...o kocayı da kızgın yağ ile...

Aslında bu adam benim eşimin eski iş yerinden bir adam.Biz Bu vesileyle tanışmıştık.Düğününe bile gittim.Saf bir görüntüsü var zaten.Düğünü merdiven altı gibi bir salonda oldu.Blemiyorum nasl ev kurulmadan kanmışta evlenmiş ama şuan çok çaresiz.Ağlıyor.Hemde lohusa.Misafrleri daha yeni gittiler.Ne yaoacağını bilmiyor anlayacağınz

Aslında bu adam benim eşimin eski iş yerinden bir adam.Biz Bu vesileyle tanışmıştık.Düğününe bile gittim.Saf bir görüntüsü var zaten.Düğünü merdiven altı gibi bir salonda oldu.Blemiyorum nasl ev kurulmadan kanmışta evlenmiş ama şuan çok çaresiz.Ağlıyor.Hemde lohusa.Misafrleri daha yeni gittiler.Ne yaoacağını bilmiyor anlayacağınz

Yapacağı şey belli alacak çocuklarını gidecek evden birine boşan demek kolay değil ama bu kadın için başka çare yok mahkemede anlatacak olayları o adamda eşek gibi ödeyecek nafakasını

kaç aylık hamile bunu soylemek istemezdim ama madem istemedigi bi hamilelik ve kocası ustune kuma getirecek hiç aldırmayı duşundumu

sürekli bu eve gelip kalanların kendi evi yok mu,neden onlarda kalıyorlaro_O

Kızın ailesi çok vurdum duymaz.umurlarında bile değil.Bu arada kız suan lohusa.ve psikolojisi çok bozuk.Ay ben nasıl yardım edeyim ki arkadaşıma.O adamamı saldırayım ne yapayım yani. :mad:
Siz afkadaşınızla ne zaman tanıştınız. Keşke o zor günlerinde yanında olup ona yardım etseydiniz arkadaşınız yemek pişiremiyorum benimkini bile atkadaşım pişiriyor diyebilseydi adam yemek pişmeyen eve misafir getiremezdi

Sevgisi falan kalmamış bu işin
Adam kumadan falan bahsediyor, aklı yerinde mi arkadaşının
Ya boşanacak ya da gelenle yaşayacak
Ama bunların içinde evlilik aramasın

Icim daraldi yaaa okurken kadin gun yuzu gormemis bence bosansin böyle hayat olur mu allah yardımcısı olsun.

Ee madem arkadasin kocamdir bisey diyemem diyor, sen niye dert ettin bunu arkadasim? Kizin sorunu olsa 2.5 senede 2 cocuk yapmazdi heralde

Sevgisi falan kalmamış bu işin
Adam kumadan falan bahsediyor, aklı yerinde mi arkadaşının
Ya boşanacak ya da gelenle yaşayacak
Ama bunların içinde evlilik aramasın

Peki boşanmazda ve gelenle yaşarsa çocuklara ne olacak. Giren çıkanın belli olmadığı evde o çocukları kim koruyacak. Etraf çocuk tacizcileri kaynıyor o çocuklar o evde hiç mi yalnız kalmayacak. Çok sinirleniyorum böyle hikayelerde. Kadın kendine ne yapıyorsa yapsın da çocukların günahı ne.

Dün konusu kapatılan bir bayan vardı yorum yazanlar hatırlar konuyu..
Üstüne kuma gelecekti 18 yaşında kaçarak evlenmiş ayrıl dedik çalış dedik..
Olmazda olmaz tek gülüşü yeter bana kocamın dedi durdu çok seviyorum fln dedi..
Okuyunca o konuyu hatırladım baya benzer geldi ki hadi o kaçarak evlenmiş ailesi arkasında değilmiş fln..
Sizin arkadaşa herkes destek ama hala kocamdır yapar modundaysa bırakacaksın o zaman..

kaç aylık hamile bunu soylemek istemezdim ama madem istemedigi bi hamilelik ve kocası ustune kuma getirecek hiç aldırmayı duşundumu

Hamile degil yeni doğum yaptı.

Konuda kuma diye arattım bunlar geldi. Sanırım konular karıştı. Bu konuda eve giren çıkan bir sürü insan var ama kuma yok. Yanlış mı anladım.

Back
X