• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın kocası ? :@@

Peki boşanmazda ve gelenle yaşarsa çocuklara ne olacak. Giren çıkanın belli olmadığı evde o çocukları kim koruyacak. Etraf çocuk tacizcileri kaynıyor o çocuklar o evde hiç mi yalnız kalmayacak. Çok sinirleniyorum böyle hikayelerde. Kadın kendine ne yapıyorsa yapsın da çocukların günahı ne.

Aynı fikirdeyim ancak kocamdır diyen bir kadına ne diyebiliriz ki
Bazı kadınlar için kocaları çocuklarından mühim maalesef
Seviyorum diyorlar başka bir şey çıkmıyor ağızlarından
Hal böyleyken o anne ve babanın sorumsuzluğunu bu melekler çekiyor

Konuda kuma diye arattım bunlar geldi. Sanırım konular karıştı. Bu konuda eve giren çıkan bir sürü insan var ama kuma yok. Yanlış mı anladım.
Var var, önceki sayfalarda yazmıştı hayalimdekisen "yabancılardan biriyle evleneceğim diyormuş" diye.

Ben gerçekten böyle evlilikler nasıl yapılıyor merak ediyorum. Yani evlenmeden önce normal, munis, iyi bir insan olan adam evlendikten sonra birden bire içindeki namussuzu mu ortaya çıkarıyor? Eğer öyleyse vay hâlimizeo_O

Ben arkadaşınızın bu adamdan kurtulacağını sanmıyorum. Bir işi gücü, mesleği var mı? 25 yaşında, iki küçük çocuğu olan, belli ki son derece erkek egemen bir bakış açısıyla yetiştirilmiş bir kadın... Çok yazık. Siz kendinizi üzmeyin bari, ağladığında teselli edin yeter. Başka yapılabilecek bir şey olduğunu sanmıyorum.

Bu sefer kendim icin değil arkadaşım.için fikir almak istiyorum sizlerden.Kendisi 25 yaşında.iki bucuk yıllık evli ve iki cocuk annesi.ilk cocugu isteyerek ikici cocuguda esinin vurdum duymaz bencilliği yüzünden oldu.korunnak istedi.adam bisey olmaz diyerek gecistirdi.Gelelim evlendigi günden beri yasadıklarına.Bu kız cok cekti bu adamdan.evlendikleri zaman ev bile tutmadılar ve ilk gecelerini baska bir arkadasın evinde yasadılar.iki bucuk ay snra esya mobilya aldılar.evlerine geçtikten bir hafta sonra adam eve iki aile getirdi.yatılı kalcaklar diye.yabancı uyruklu.kızcağız kaynanasına adanaya gitti.onlar ızın evinde kaldılar.bu arada ilk geceden hamile kaldi.iki bucuk aylk hamileydi.adanadan döndü.bu sefer 3 tane adam kalıyordu evlerinde.esini arkadaşları.hamile haliyle gece gündz hizmet etti.yok patlamış mısır yok çay kocasının umru değil tabi.Onlar gitti.Adam yine rahat durmadı eve gelemz oldu.arakadaşlarına yardım edicem diye.bu seferde evli kocası tır soforu olan iki cocuklu bir kadını kızın basına getirdi.kocası gelene kadar kalsın diye.arkadasın kaynanası geldi adana dan o kadın ordayken.kadın hüngr hüngr ağlamış benim oglum kumamı aldı diye.ki arkadasım o kadn evdeyken kıskançlıktan ölüyordu.o kadın gitti.baska biryere taşındılar.bu seferde misafiri hic eksik olmadı.dogum icin kaynanasının evine gitti ordayken evinde yine iki aile kalıyordu.hemde kızn yatak odasında yatmışlar.dogumdan geldi gözünü acamadan iki ay sonra tekrar hamile kaldı.bu sefer yine misafr üstüne misafir.karnı burnunda yemekk hazırladı ev topladı.evinde misafir olan kadınlarda hamileydi.onlara hizmet etti.En sonunda adam yabancı uyruklu bu kadınlardan biriyle evlenmek istediğini gelmiş arkadaşıma söylemiş.ve bu kız perişan.Adamın kafasını kırmamak için kendimi zor tutuyorum.Ne yapmalıyım.Nasıl bir tutum izlemeliyim bilmiyorum..

Bence bu kadınların gidecek yerleri yoktan ziyade bu kadınlar o kocadan hamile..
Tır şöförü olsun olmasın sanki dünyada tek o kadının kocası tır şöförü..
O tır şöförü çok mu genişmiş acaba da karısı elin adamının evinde kalacak..
Bence bu adam uçkurunu olup olmayacak yerlere soktuğu için bukadar kadın trafiği var evde...
Hepside adamdan hamile...
Ne çirkin hayatlar var Allahım sen koru...

Bu sefer kendim icin değil arkadaşım.için fikir almak istiyorum sizlerden.Kendisi 25 yaşında.iki bucuk yıllık evli ve iki cocuk annesi.ilk cocugu isteyerek ikici cocuguda esinin vurdum duymaz bencilliği yüzünden oldu.korunnak istedi.adam bisey olmaz diyerek gecistirdi.Gelelim evlendigi günden beri yasadıklarına.Bu kız cok cekti bu adamdan.evlendikleri zaman ev bile tutmadılar ve ilk gecelerini baska bir arkadasın evinde yasadılar.iki bucuk ay snra esya mobilya aldılar.evlerine geçtikten bir hafta sonra adam eve iki aile getirdi.yatılı kalcaklar diye.yabancı uyruklu.kızcağız kaynanasına adanaya gitti.onlar ızın evinde kaldılar.bu arada ilk geceden hamile kaldi.iki bucuk aylk hamileydi.adanadan döndü.bu sefer 3 tane adam kalıyordu evlerinde.esini arkadaşları.hamile haliyle gece gündz hizmet etti.yok patlamış mısır yok çay kocasının umru değil tabi.Onlar gitti.Adam yine rahat durmadı eve gelemz oldu.arakadaşlarına yardım edicem diye.bu seferde evli kocası tır soforu olan iki cocuklu bir kadını kızın basına getirdi.kocası gelene kadar kalsın diye.arkadasın kaynanası geldi adana dan o kadın ordayken.kadın hüngr hüngr ağlamış benim oglum kumamı aldı diye.ki arkadasım o kadn evdeyken kıskançlıktan ölüyordu.o kadın gitti.baska biryere taşındılar.bu seferde misafiri hic eksik olmadı.dogum icin kaynanasının evine gitti ordayken evinde yine iki aile kalıyordu.hemde kızn yatak odasında yatmışlar.dogumdan geldi gözünü acamadan iki ay sonra tekrar hamile kaldı.bu sefer yine misafr üstüne misafir.karnı burnunda yemekk hazırladı ev topladı.evinde misafir olan kadınlarda hamileydi.onlara hizmet etti.En sonunda adam yabancı uyruklu bu kadınlardan biriyle evlenmek istediğini gelmiş arkadaşıma söylemiş.ve bu kız perişan.Adamın kafasını kırmamak için kendimi zor tutuyorum.Ne yapmalıyım.Nasıl bir tutum izlemeliyim bilmiyorum..
Arkadaşın sonucun bu olacağını tahmin edemedimi en başından ? Yada hadi o göremedi aşktan gözü kördü, sen sonucun bu olacağını tahmin edemedin mi de arkadaşını boşanması için uyarmadın ? Böyle olacağı ayan beyan belliymiş herşeyin en başında:KK34:Ne talihsiz bir hayat çok üzüldüm arkadaşın için. Boşanmak için çok ama çok geç kalmış bence çoktan boşanmalıydı. Bu konuda arkadaşının aklına girmeliydin, doğru olanı görmesine yardımcı olmalıydın. Zararın neresinden dönülse kardır, boşanıp hayatının geri kalanınıda karartmasın, yapacağı en doğru şey bu olur. Seninde izlyeceğin en doğru tutum arkadaşını doğru yola sevketmek olur. O adama yapabilecek birşey yok Allah'a havale edin, mahfolmuş o adam zaten, yatacak yeri yok. Ne bu dünyada ne ahirette huzuru olmayacak o adamın. Allah bildiği gibi yapsın..

Konuda kuma diye arattım bunlar geldi. Sanırım konular karıştı. Bu konuda eve giren çıkan bir sürü insan var ama kuma yok. Yanlış mı anladım.

İlk yorumunda daha konu anlatırken sonlara doğru yabancı uyruklu olan kadınlardan bir tanesiyle evlenmek istediğini söylediğini yazmış konu sahibi..
Baya kumalık işte... Bana öbür konuyla çok benzer geldi çünkü o da kabul edip kocamı çok seviyorum modundaydı ikide çocuğu vardı sadece o hanım 8 yıllık evliydi konu sahibinin arkadaşı ise 2 buçuk yıllık..

Okurken daraldim...
Yabanci bir kadinla evlenecegim demesine kadar bin tane bosanmak icin sebep var...
Tum bunlara goz yumarken hangi kafadaymis acaba, ne dusunuyormus, inanamiyorum, ciddiyim ya...
Simdi de hala icli icli caresizim diye mi agliyor?
Bari simdi ayilsa da kendi yolua gitse ama hic sanmam...
Bu kadar gucsuz nasil olabilir bir insan, aklim almiyor...

İlk yorumunda daha konu anlatırken sonlara doğru yabancı uyruklu olan kadınlardan bir tanesiyle evlenmek istediğini söylediğini yazmış konu sahibi..
Baya kumalık işte... Bana öbür konuyla çok benzer geldi çünkü o da kabul edip kocamı çok seviyorum modundaydı ikide çocuğu vardı sadece o hanım 8 yıllık evliydi konu sahibinin arkadaşı ise 2 buçuk yıllık..

Oy o kadar içim şişmişti ki okurken atlamışım bazı yerleri. Teşekkürler.

Diger konuyu okumadım. ? Benim konumla aynı olabilme ihtimali olabikecegini sanmiyorum.anlatilmaz yaşanır bizimkisi çnkü

Diger konuyu okumadım. ? Benim konumla aynı olabilme ihtimali olabikecegini sanmiyorum.anlatilmaz yaşanır bizimkisi çnkü

Yani inanın öbür konu da aynı gibi bir şeydi. Kadın var, aldatılıyor, üzerine kuma gelecek, çocuklar var ve kadının tek dediği ben kocamı seviyorum.
Arkadaşınız sizden yardım istiyor mu? Arkadaşınız durumun düzelmesini istiyor mu? Ama istemek değil kocasından daha fazla istiyor mu? Kendini ve çocuklarını kocasından daha fazla seviyor mu? Bunlar önemli. Sizin bu hikayede acımanız gereken tek kişi çocuklar. Eğer arkadaşınız hala kocasının düzelmesi derdindeyse geçmiş olsun.
Dediğim gibi de ona yapabileceğiniz en büyük yardım doğum kontrol hapı ile tanıştırmak.

Yani inanın öbür konu da aynı gibi bir şeydi. Kadın var, aldatılıyor, üze gelecek, çocuklar var ve kadının tek dediği ben kocamı seviyorum.
Arkadaşınız sizden yardım istiyor mu? Arkadaşınız durumun düzelmesini istiyor mu? Ama istemek değil kocasından daha fazla istiyor mu? Kendini ve çocuklarını kocasından daha fazla seviyor mu? Bunlar önemli. Sizin bu hikayede acımanız gereken tek kişi çocuklar. Eğer arkadaşınız hala kocasının düzelmesi derdindeyse geçmiş olsun.
Dediğim gibi de ona yapabileceğiniz en büyük yardım doğum kontrol hapı ile tanıştırmak.

Canım linkini bulabilirsen kopyala.Okumadım.Eger arkadasla aynı durumdaysa vay haline.kiz lohusa haliyle perisan.birde kapali bir bayan.Calısmaz sanmıyorum.Esim karisma dio ama ben sabredemem.

Ah canım sanmıyorsun ama şöyle bir üstünden üstünden anlataym gerisine sen karar ver..
Adam yıllardır aldatıyor karısını kaçarak evlenmişler 18 yaşındaymış daha o zaman konu sahibi...
Yıllardır aldatıldığını yakalamış susmuş susmuşş biliyormuş hep..
Kocası sonunda demiş böyle böyle birisyle evlenmek istiyorum baya üstüne kuma getircem rızan varmı demiş direk..
Boşan dedik olmaz kocamın tek gülüşü yeter çok seviyorum dedi kocamdır dedi laf söylettirmedi.. Böyle işte.

Back
X