arkadaşımın kocası ? :@@

Bizimkine benzer bir durum gercekten.Ama bu kuma gelirse bitirirm dio.Ahh ya.aldatan adam nasls sevilirki.Bizim kızın yaptığı salaklıkta bu daha beteri valla

Bizimkine benzer bir durum gercekten.Ama bu kuma gelirse bitirirm dio.Ahh ya.aldatan adam nasls sevilirki.Bizim kızın yaptığı salaklıkta bu daha beteri valla

''Kocamdır'' diyen kadınlar kocalarını nasıl bir tahta oturtuyorlarsa artıkk..
Ne yapsa yeridir modundalar anlamak çok güç gerçekten..
Aldatıldığını bile bile katlanmak dokunmayı özel hayatı geçtim insan yüzüne bakarken iğrenir dönüp dönüp suratına tüküresi gelir..
Bilmiyorum valla Allah yardmcıları olsun yavrularına..

sizin yapabileceğiniz birşey yok.arkadaşınız jet hızıyla boşanıp kurtulsun kendini koca yerinde gören o şahsiyetten

Kızın ailesi yokmu nasıl böyle birşeye göz yumabiliyorlar ailesi sahip çıkmıyor sa bile bence ayrılsin kadın sığınma evleri falan var biraz ağır olacak ama o adam esini bile başkalarına yamar yani pisliğin tekiymis

Okurken bunaldim Allah yardim etsin :/ bosanmayi düşünüyor mu bir mesleği tutuncagi bir dali var mi

Bu nasil bi hayattir ya ??? Allahim halimize sukurler olsun diyorum ... ben bile okurken ciglik atasim geldi ... arkadasiniza pes...bu kadar gozukor nasil evlendi bu adamla ? acilen bosansin ... resmen cile bulbulum cile ... is bulsun,kendine gelsin bi silkelensin

Bu nasıl bir evlilik nasıl bir hayat bu?Okurken yüreğim daraldı, ama arkadaşınız neden korunmadı Aklım almıyor.Üçüncüye de hamile kalmasa bari, hay Allah.

siz ne yapabilirsiniz ki?

arkadaşınızın mesleği var mı daha önce çalışmış mı?
çalışmayı düşünürse çocuklarına bakacak kimsesi var mı?

kızın ailesi nerde, sahip çıkmazlar mı boşanırsa?

yani bu durumda yapılacak tek şey boşanmak ve tazminat ve nafaka talebi.
sizin yapabileceğiniz tek şey de mahkemede şahitlik.
ama sanırım boşanmayı düşünmez.

kayınvalidesi ağlamış demişsiniz, oğlum kuma mı aldı diye.
onlar adama bi çeki düzen veremezler mi , aileden korktuğu çekindiği bir büyük yok mu bu adamın?
aklına başına getirecek ya da bir güzel dövecek

Gerçek mi bu cidden?

Hadi kizin ailesi vurdum duymaz, peki yaaa adamin ailesidemi bi el atmiyor? Ev seye dönmüs resmen tövbe tövbe... Konu komsu, heleki ev sahibidemi bisey demiyor? Kizarkadasiniz saf ama insan bukadarda saf olmazki canim... Temiz carsaf bile serecek yani o kadar sacma... Kadin kocamdir napayim derse kimse bisey yapamaz zaten... Bu Hayati kendine reva görüyorsa birakin yasasin...

Tamam da senin arkadaşın neden ev tutmayan,başından ne olduğu belli olan adamla evlenip,çocuk yapıp,bir de tüm saçmalıklarına boyun eğdi.Senin bir tutum izlemene gerek yok.Arkadaşının yapması gereken ortada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…