- 17 Eylül 2014
- 329
- 218
- 48
- 38
- Konu Sahibi hayalimdekisen
-
Bu arkadaşa yapabileceğiniz tek şey korunmanın sadece erkek tarafından yapılan bir şey olmadığını ve kadınların da korunmasının yolları olduğunu öğretmek. Bir de kendine ne yaparsa yapsın çocuklarına yaptığı eziyetin farkına varmasını sağlamak. Bir gün çocukları büyüdüğünde o eve girip çıkanlardan birinin tacizinden koruyabilecek mi? Hep kaynanasında yaşayacaksa evli kalmanın esprisi ne? Yani yapabileceğin yegane şey yeni çocuk yapmasını engellemek için ona seçenekler sunmak, ve annelik duygularına hitap eden konuşmalar yapmak. Çünkü kendisine pek değer vermediği ortada.
Ben de arkadaşınızın basiretine hayran kaldım. Neden şaşırdınız anlayamadım?
Eşi neden böyle bir teklif yapmaktan çekinsin ki? Arkadaşınızı sevmediğini bir alnına yazdırmadığı kalmış, bunu neden yapmasın yani?
Kocasıdır yapar anlayışınıza hayran kaldım.onun basireti zaten geniş.saf olduğunu salak olduğunu bnlerce kez söyledim ama dinletemedim.Hem kız hizmet edecek.hemde ikinci karıyı eve getirecek.o adamın beynini akıtırım
Aslında bu adam benim eşimin eski iş yerinden bir adam.Biz Bu vesileyle tanışmıştık.Düğününe bile gittim.Saf bir görüntüsü var zaten.Düğünü merdiven altı gibi bir salonda oldu.Blemiyorum nasl ev kurulmadan kanmışta evlenmiş ama şuan çok çaresiz.Ağlıyor.Hemde lohusa.Misafrleri daha yeni gittiler.Ne yaoacağını bilmiyor anlayacağınz
kaç aylık hamile bunu soylemek istemezdim ama madem istemedigi bi hamilelik ve kocası ustune kuma getirecek hiç aldırmayı duşundumu
Siz afkadaşınızla ne zaman tanıştınız. Keşke o zor günlerinde yanında olup ona yardım etseydiniz arkadaşınız yemek pişiremiyorum benimkini bile atkadaşım pişiriyor diyebilseydi adam yemek pişmeyen eve misafir getiremezdiKızın ailesi çok vurdum duymaz.umurlarında bile değil.Bu arada kız suan lohusa.ve psikolojisi çok bozuk.Ay ben nasıl yardım edeyim ki arkadaşıma.O adamamı saldırayım ne yapayım yani.
Sevgisi falan kalmamış bu işin
Adam kumadan falan bahsediyor, aklı yerinde mi arkadaşının
Ya boşanacak ya da gelenle yaşayacak
Ama bunların içinde evlilik aramasın
Dün konusu kapatılan bir bayan vardı yorum yazanlar hatırlar konuyu..
Üstüne kuma gelecekti 18 yaşında kaçarak evlenmiş ayrıl dedik çalış dedik..
Olmazda olmaz tek gülüşü yeter bana kocamın dedi durdu çok seviyorum fln dedi..
Okuyunca o konuyu hatırladım baya benzer geldi ki hadi o kaçarak evlenmiş ailesi arkasında değilmiş fln..
Sizin arkadaşa herkes destek ama hala kocamdır yapar modundaysa bırakacaksın o zaman..
kaç aylık hamile bunu soylemek istemezdim ama madem istemedigi bi hamilelik ve kocası ustune kuma getirecek hiç aldırmayı duşundumu
Hamile degil yeni doğum yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?