ARKADAŞIMIN KUZENİ...

sutkopugu123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2023
57
18
3
25
Arkadaşlar öncelikle merhaba tavsiyelerinize ihtiyacım var uzun tutup sizi yormayacağım. Benim bizim aile şirketimizde çalışan bir arkadaşım var. Aile olarak da görüşüyoruz ara sıra. Onun bir kuzeni var başta o bizi çok yakıştırdığını söylüyordu.Sonra ben onu gördüm birkaç ay önce ve ben de onu çok beğendim. Sonrasında geçen bayram yine gördük birbirimizi çok kısa konuştuk sadece. O da beni çok beğendiğini falan söylemiş. Arkadaşımla onunla ilgili ara ara konuşuyoruz fakat ben hiç görüşmek istediğimi söylemedim ima dahi etmedim.. Arkadaşım istemeye gelirler seni önümüzdeki yaz dedi ama böyle bir şey olsun istemiyorum olacaksa eğer kendi aramızda ailelerden bağımsız tanışmamız gerekir. Aileleri dahil etmek kesinlikle istemiyorum ama onunla tanışıp görüşmek çok istiyorum. Çünkü aileleri çok kalabalık ve her şeye dahil olurlar. Arkadaşına söyle diyeceksiniz biliyorum fakat kötü gözle bakmalarını veya peşlerine düşüyormuşum gibi olmasını istemem. Belki ima edebilirim vs. ama ne diyebilirim bilmiyorum. Ayrıca eğer bir adım atacaksam bir an evvel atmam lazım çünkü ben üniversite için İstanbula gideceğim fakat o memlekette kalacak. Yani elbette acelesi yok ama gitmeden kafamda netleşsin istiyorum. Bana yardımcı olur musun lütfen..
 
Son düzenleme:
Ya iş istemeye gelmedi zaten. Dediğim gibi doğulu ve geleneksel bir aile aileler aracılığıyla o şekilde tanışırsınız demek istedi.
Nereliler ben de doğuluyum geleneksellik pek kalmadı. Nerde görülmüş bu devirde bir kez gördükten sonra söz nişan evlilik? Bana saçma geldi.
 
Nereliler ben de doğuluyum geleneksellik pek kalmadı. Nerde görülmüş bu devirde bir kez gördükten sonra söz nişan evlilik? Bana saçma geldi.
Arkadaşım zaten bir kez görme söz nişan evlilik vs. yok. Sadece aileler bir araya gelince tanışırsınız demek istedi diye tekrar belirtiyorum. Yoksa bir kere görmeyle evlendirecek falan değiller bizim görüşmeye başlamamız için söylediği şey buydu fakat dediğim gibi hadi sizi şimdi görüştüreyim diye teklif etmeye çekinebilir veya doğru bulmayabilir bilmiyorum. Mardinliler.
 
Kaç yaşında bu adam. Yani begendiyse seni yazardı ne bileyim açılırdı. Acaba o arkadaşınız çok gelin güvey olmuyor mu sizede umut asilamis. Resmen aklınıza sokmuş. Küçük çocuk mu da aileyi karıştıriyor. Telefon elinin altında yaziversin bir zahmet. Bence sizin o abla dediğiniz arkadaşınız size gelip o çocuğu övüyor ona gidip sizi övüyor. Sırf sizi yakistirdigi için. Bence gaza gelmeyin.Ruh eşi öyle kolay bulunmuyor. Daha çocuk sizezahmet edip yazmamış o abla seneye yazın seni isterler diyor. Bence o abladan uzak dur. Bence iyilik yapayım derken fazla çöp catanlik yapıyor.
 
Hiçbir sosyal medya hesabım yok dolayısıyla sadece numaramdan ulaşabilir bana. Üniversitem bitmek üzere bu sebepten düşünülebilir geldi bana.
 
Üniversiteye başlayacağım yazdığınız için yaşınızı küçük düşünüyorum o nedenle nacizane önerim olacak. Daha olgunluk yaşında değilsiniz ve fikirleriniz değişebilir. Üniversitede yeni insanlarla tanışacaksıniz o yüzden acele etmenize gerek yok diye düşünüyorum. Gitmeden netlestireceginiz bir durum olmamalı bu.
 
25 yaşında. Evet biraz o aklıma soktu denilebilir ama hiçbir sosyal medya hesabım yok sadece numaramdan ulaşabilir bana. Üniversitem biteceği için o zaman aileler bir araya gelsin demek istedi. Benim kafama takılan nokta yanımızda çalıştıkları için ve aile olarak görüştüğümüz için cesaret edemiyor olabilir çünkü arkadaşım hep anlatıyor ama çöpçatanlık yapmak istese numaramı vs. verir onu teklif etmedi bana. Ben de görüp çok beğendim çok aklı başında birine benziyordu ondan tanışmak istedim.
 
Üniversiteye başlayacağım derken okulum açılıyor demek istemiştim son senem normalde.
 
Erkekler geç olgunlaşır 25 dediğin herifin aklı şuan 19. Sen de küçüksün. Okuldan sonra çalışmayı düşünmüyor musun
 
Evet tabi. Bir hava yolu şirketinde pilotaj okuyorum. Ben de 23 yaşındayım.
Pilotluk okuyan kızın böyle görücü usulü şeylerle ne işi var Allasen. İşini yaparken kimler çıkar kimler neden takılı kaldın ki
 
Biraz bayağı bir tavsiye olacak ama sosyal medya hesabı günümüzde cv gibi bir şey olduğundan bir hesap açabilirsin

Öyle abartı paylaşım yapmana da gerek yok. Açılmak isteyen olursa bir fırsatı olur en azından.

Ben olumlu buldum ama aileleri karıştırmayın hakikaten
 
Pilotluk okuyan kızın böyle görücü usulü şeylerle ne işi var Allasen. İşini yaparken kimler çıkar kimler neden takılı kaldın ki
Yani aslında haklısınız ben de böyle bir şeyin içinde olmak istemiyorum zaten fakat insanların söylediklerinden bağımsız ben onu görüp çok beğendiğim için aklıma takılıyor
 
Sosyal medya hesabı açmayı kendim için istemiyorum. Kullanmayı sevmiyorum ayrıca gerçek hayattan kopuk hissettiriyor bana ama haklısınız iletişim konusunda problemler olmuyor değil. Eğer benden net bir şey duymayı bekliyorsa hak verebilirim çünkü durum bunu gerektiriyor sayılır. Sadece peşinden koşuyor veya meraklısı gibi görünmek istemiyorum. Ne diyebilirim onu bilmiyorum.
 
Sana tavsiye önün açık bak pilotluk da okuyormuşsun. Bir Mardinli olarak bizden uzak dur. Henüz medeniyetler seviyesine geçemedik gelenekler görenekler derken. Bence bulaşma. Böyle görücü usulü tehlikeli. Uzaktan iyi görünür aynı eve girersin dersinki ben nasil biriyle evlendim. Çocuğun adım atmasını bekle. Ve aileler duymadan taninacaksa taninsin yoksa sorun çıkar. Bir bakarsin elinde yüzük. Sonrada yazarsın buraya her sey çok hızlı gelişti. Napicami bilmiyorum diye.
 
Ufff Mardin ne güzel memlekettir yaa
Neyse şey diycem, arkadaşınıza pekala çıtlatabilirsiniz bence, direkt değil de konusu açılınca.. "Ben bu haftasonu müsaitim, kuzenin beni arayabilir" gibi gibi.

Görücü mörücü işleri hızlandırmayın sakın ha.
Önce başbaşa buluşun, tanışın, elektriğe enerjiye bi bakın. Sonra sevgililik, sonra baktınız devam ediyor ancak 2-3 yıl sonra düşünülebilir evlilik filan. Tanımadan etmeden hop görücü olmaz.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…