- 14 Eylül 2023
- 57
- 18
- 3
- 25
- Konu Sahibi sutkopugu123
-
Ya iş istemeye gelmedi zaten. Dediğim gibi doğulu ve geleneksel bir aile aileler aracılığıyla o şekilde tanışırsınız demek istedi.Bir kere görüşmeden iş nasıl istemeye geldi ben şok şuan.
Nereliler ben de doğuluyum geleneksellik pek kalmadı. Nerde görülmüş bu devirde bir kez gördükten sonra söz nişan evlilik? Bana saçma geldi.Ya iş istemeye gelmedi zaten. Dediğim gibi doğulu ve geleneksel bir aile aileler aracılığıyla o şekilde tanışırsınız demek istedi.
Arkadaşım zaten bir kez görme söz nişan evlilik vs. yok. Sadece aileler bir araya gelince tanışırsınız demek istedi diye tekrar belirtiyorum. Yoksa bir kere görmeyle evlendirecek falan değiller bizim görüşmeye başlamamız için söylediği şey buydu fakat dediğim gibi hadi sizi şimdi görüştüreyim diye teklif etmeye çekinebilir veya doğru bulmayabilir bilmiyorum. Mardinliler.Nereliler ben de doğuluyum geleneksellik pek kalmadı. Nerde görülmüş bu devirde bir kez gördükten sonra söz nişan evlilik? Bana saçma geldi.
Hiçbir sosyal medya hesabım yok dolayısıyla sadece numaramdan ulaşabilir bana. Üniversitem bitmek üzere bu sebepten düşünülebilir geldi bana.Çocuk zaten çok istese adım atar sosyal mecrada size ulaşır.Gonlunuz var mı yok mu bir fikir alır.Sadece şans eseri görüp iki sohbet edip ayriliyormuşsunuz.Okulunuza gidin eğer gerçekten sizi isterse bir yolunu bulur.Egitiminize odaklanın......
Arkadaşlar öncelikle merhaba tavsiyelerinize ihtiyacım var uzun tutup sizi yormayacağım. Benim bizim aile şirketimizde çalışan bir arkadaşım var. Arkadaşım dediğime bakmayın ablam gibidir birkaç yaş büyük benden. Aile olarak da görüşüyoruz ara sıra. Onun bir kuzeni var başta o bizi çok yakıştırdığını söylüyordu.Sonra ben onu gördüm birkaç ay önce ve ben de onu çok beğendim. Sonrasında geçen bayram yine gördük birbirimizi çok kısa konuştuk sadece. O da beni çok beğendiğini falan söylemiş. Benim annem de sürekli ondan bahseder ne kadar iyi biri olduğunu falan söyler. Arkadaşımla onunla ilgili ara ara konuşuyoruz fakat ben hiç görüşmek istediğimi söylemedim ima dahi etmedim nasip falan dedim hep. Onlar hem çok geleneksel bir aile hem de yanımızda çalıştıkları için böyle bir şeyi teklif etmeleri zor biliyorum. Arkadaşım istemeye gelirler seni önümüzdeki yaz dedi ama böyle bir şey olsun istemiyorum olacaksa eğer kendi aramızda ailelerden bağımsız tanışmamız gerekir. Aileleri dahil etmek kesinlikle istemiyorum ama onunla tanışıp görüşmek çok istiyorum. Çünkü ikimizin de aileleri çok kalabalık ve her şeye dahil olurlar. Arkadaşına söyle diyeceksiniz biliyorum fakat kötü gözle bakmalarını veya peşlerine düşüyormuşum gibi olmasını istemem. Belki ima edebilirim vs. ama ne diyebilirim bilmiyorum. Ayrıca eğer bir adım atacaksam bir an evvel atmam lazım çünkü ben üniversite için İstanbula gideceğim fakat o memlekette kalacak. Yani elbette acelesi yok ama gitmeden kafamda netleşsin istiyorum. Bana yardımcı olur musun lütfen..
25 yaşında. Evet biraz o aklıma soktu denilebilir ama hiçbir sosyal medya hesabım yok sadece numaramdan ulaşabilir bana. Üniversitem biteceği için o zaman aileler bir araya gelsin demek istedi. Benim kafama takılan nokta yanımızda çalıştıkları için ve aile olarak görüştüğümüz için cesaret edemiyor olabilir çünkü arkadaşım hep anlatıyor ama çöpçatanlık yapmak istese numaramı vs. verir onu teklif etmedi bana. Ben de görüp çok beğendim çok aklı başında birine benziyordu ondan tanışmak istedim.Kaç yaşında bu adam. Yani begendiyse seni yazardı ne bileyim açılırdı. Acaba o arkadaşınız çok gelin güvey olmuyor mu sizede umut asilamis. Resmen aklınıza sokmuş. Küçük çocuk mu da aileyi karıştıriyor. Telefon elinin altında yaziversin bir zahmet. Bence sizin o abla dediğiniz arkadaşınız size gelip o çocuğu övüyor ona gidip sizi övüyor. Sırf sizi yakistirdigi için. Bence gaza gelmeyin.Ruh eşi öyle kolay bulunmuyor. Daha çocuk sizezahmet edip yazmamış o abla seneye yazın seni isterler diyor. Bence o abladan uzak dur. Bence iyilik yapayım derken fazla çöp catanlik yapıyor.
Üniversiteye başlayacağım derken okulum açılıyor demek istemiştim son senem normalde.Üniversiteye başlayacağım yazdığınız için yaşınızı küçük düşünüyorum o nedenle nacizane önerim olacak. Daha olgunluk yaşında değilsiniz ve fikirleriniz değişebilir. Üniversitede yeni insanlarla tanışacaksıniz o yüzden acele etmenize gerek yok diye düşünüyorum. Gitmeden netlestireceginiz bir durum olmamalı bu.
Erkekler geç olgunlaşır 25 dediğin herifin aklı şuan 19. Sen de küçüksün. Okuldan sonra çalışmayı düşünmüyor musun25 yaşında. Evet biraz o aklıma soktu denilebilir ama hiçbir sosyal medya hesabım yok sadece numaramdan ulaşabilir bana. Üniversitem biteceği için o zaman aileler bir araya gelsin demek istedi. Benim kafama takılan nokta yanımızda çalıştıkları için ve aile olarak görüştüğümüz için cesaret edemiyor olabilir çünkü arkadaşım hep anlatıyor ama çöpçatanlık yapmak istese numaramı vs. verir onu teklif etmedi bana. Ben de görüp çok beğendim çok aklı başında birine benziyordu ondan tanışmak istedim.
Evet tabi. Bir hava yolu şirketinde pilotaj okuyorum. Ben de 23 yaşındayım.Erkekler geç olgunlaşır 25 dediğin herifin aklı şuan 19. Sen de küçüksün. Okuldan sonra çalışmayı düşünmüyor musun
Pilotluk okuyan kızın böyle görücü usulü şeylerle ne işi var Allasen. İşini yaparken kimler çıkar kimler neden takılı kaldın kiEvet tabi. Bir hava yolu şirketinde pilotaj okuyorum. Ben de 23 yaşındayım.
Yani aslında haklısınız ben de böyle bir şeyin içinde olmak istemiyorum zaten fakat insanların söylediklerinden bağımsız ben onu görüp çok beğendiğim için aklıma takılıyorPilotluk okuyan kızın böyle görücü usulü şeylerle ne işi var Allasen. İşini yaparken kimler çıkar kimler neden takılı kaldın ki
Sosyal medya hesabı açmayı kendim için istemiyorum. Kullanmayı sevmiyorum ayrıca gerçek hayattan kopuk hissettiriyor bana ama haklısınız iletişim konusunda problemler olmuyor değil. Eğer benden net bir şey duymayı bekliyorsa hak verebilirim çünkü durum bunu gerektiriyor sayılır. Sadece peşinden koşuyor veya meraklısı gibi görünmek istemiyorum. Ne diyebilirim onu bilmiyorum.Biraz bayağı bir tavsiye olacak ama sosyal medya hesabı günümüzde cv gibi bir şey olduğundan bir hesap açabilirsin
Öyle abartı paylaşım yapmana da gerek yok. Açılmak isteyen olursa bir fırsatı olur en azından.
Ben olumlu buldum ama aileleri karıştırmayın hakikaten
Sana tavsiye önün açık bak pilotluk da okuyormuşsun. Bir Mardinli olarak bizden uzak dur.25 yaşında. Evet biraz o aklıma soktu denilebilir ama hiçbir sosyal medya hesabım yok sadece numaramdan ulaşabilir bana. Üniversitem biteceği için o zaman aileler bir araya gelsin demek istedi. Benim kafama takılan nokta yanımızda çalıştıkları için ve aile olarak görüştüğümüz için cesaret edemiyor olabilir çünkü arkadaşım hep anlatıyor ama çöpçatanlık yapmak istese numaramı vs. verir onu teklif etmedi bana. Ben de görüp çok beğendim çok aklı başında birine benziyordu ondan tanışmak istedim.
Ufff Mardin ne güzel memlekettir yaaArkadaşım zaten bir kez görme söz nişan evlilik vs. yok. Sadece aileler bir araya gelince tanışırsınız demek istedi diye tekrar belirtiyorum. Yoksa bir kere görmeyle evlendirecek falan değiller bizim görüşmeye başlamamız için söylediği şey buydu fakat dediğim gibi hadi sizi şimdi görüştüreyim diye teklif etmeye çekinebilir veya doğru bulmayabilir bilmiyorum. Mardinliler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?