ARKADAŞIMIN KUZENİ...

Evet öyle yapacağım zaten teşekkür ederim.

Yani sanırım biraz aidiyet sorunu yaşadığım bir dönemdeyim belki bu fikre sığındım kendimce bilmiyorum ama teşekkür ederim durumun farkına vardım böyle bir şeyin içine girmeyeceğim

Ben Çanakkaleliyim
Valla sakın çok istekli olma , doğu kültürü insana ağır geliyor, benimde doğulu bir sevgilim vardı baktım kültür çatışması oluyor bitirdim , 2 sene sürekli pesimdeydi işyerine geliyor arkadaşlarımı arıyor ama bende biten bitmiştir geriye bakmam. Çanakkale guneylideyiz yazları bizde

Mardinde hoştur mardinin insanida hoştur demeye geldim doğunun her zerresine kurban olayim ahhh tayin ciksa gitsek oralara insanligi merhameti orda gordum vallahi. Yani bence olur gibi yaaa birde bisey farkettm yaslilari gelenekselci evet ama gencleri zehir gibi vallahi cok cevvaller geneli tahsilli kendilerini gelistiriyor hemen hemen hepsi okuyor.en guzel olaylarida bircogu disarda olul okumasina ragmen hepsi geri donup memleketlerinde hizmet veriyor.hayirlisi olsun insallah.mesleklerinizi elinize aldiktan sonra bir snee paranızı yiyin icin gezin sonra evlenin derim ben.eger cocuktan bir isaret gelirse tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…