Arkadasımın laf sokması ...ve soğuk davranışları...

Tamam tatlım benim, ıcın ferah tut diye dedim ben. Kadın sizi kıskanmamıs.
Kıskanmakla ilgili birşey söylemedim böyle de düşünmedim
Onu siz düşündünüz
Neyi kıskanacak zaten evleniyor yakında
Ben sadece bu kadar herseyimi paylaştığım insandan sığuk tavırlar görünce şaşırdım

Kıskanmakla ilgili birşey söylemedim böyle de düşünmedim
Onu siz düşündünüz
Neyi kıskanacak zaten evleniyor yakında
Ben sadece bu kadar herseyimi paylaştığım insandan sığuk tavırlar görünce şaşırdım
Eskiden evlıymıs kadın siz oturup dert dınlemıssınız filan yazmıssınız ya.
Bide neden sasırdınız ki, usttekı arkadasa hep böyle yapıyor yazmıssınız.
Kadının fıtratı demek bu.

Aynen böyle imalı
Şaşırmış bir şekilde aaa evleniyor musunuz demedi
Kadın beni sevindirik bir tip gibi gösterdi
Kendi kendine gelin güvey olan
Oysa öylesine gösterdim ilişkim olduğu için değil
sımdı anladım konunuzu duzenleyın bence ımalı bır sekılde dalga gecer gıbı nıye teklıf mı aldın kı hanı kendı kendıme gelın guvey oluyor musum gıbı seklınde duzenleyın bence

ben sızın yerınızde olsam hıc umursamam. var boyle ınsanlar. basta bende sorun gormemıstım ama ımalı sekılde sorunca hersey degısır . dalga gecmıs guya kendınce .bosverın hıc bırsey demeyın herkes kendıne yakısanı yapar

Anlamadım, sasırdınız ki yazarken klavye degıstırdı duzelttım onu. Kızı da böyle yanlıs anlıyorsunuz iste 😊
o kız az degıl ama once bende bırsey yok dedım de
nıye evlılık teklıfı aldın mı kı kendı kendıne gelın guvey oluyorsun manasında sormus soruyu

zaten kadın kendısıde yanlıs bırsey soyledıgının farkında oldugundan uzak duruyordur

sımdı anladım konunuzu duzenleyın bence ımalı bır sekılde dalga gecer gıbı nıye teklıf mı aldın kı hanı kendı kendıme gelın guvey oluyor musum gıbı seklınde duzenleyın bence

ben sızın yerınızde olsam hıc umursamam. var boyle ınsanlar. basta bende sorun gormemıstım ama ımalı sekılde sorunca hersey degısır . dalga gecmıs guya kendınce .bosverın hıc bırsey demeyın herkes kendıne yakısanı yapar
Haklısınız
Anlatamadım olayı tam olarak
Düzenleyeyim evet
Öyle zaten
Ama böyle olunca da insan kıymet verdiği insanları bir gözden geçiriyor
Neyse ya canı sağolsun
Önemli değil .hayat çok kısa bunları dert etmem tabi de .kimlere neler anlatıyorum şeklinde kendimi eleştirdim bir an

o kız az degıl ama once bende bırsey yok dedım de
nıye evlılık teklıfı aldın mı kı kendı kendıne gelın guvey oluyorsun manasında sormus soruyu

zaten kadın kendısıde yanlıs bırsey soyledıgının farkında oldugundan uzak duruyordur
Ben sanmiyorum nscckts cim kızın o sekilde sorduğunu 😊

Bazı insanlar anlaşılması zor davranışlar sergiliyor malesef. Ben artık sorgulamayı bıraktım o yüzden. Siz de öyle yapın :)
Her şey olabilir imalı bir sözün altında. Kıskançlık da olabilir. Ben de geçen sizinki gibi yaşta benden büyük bir arkadaşa hamileliğimi gösterip "Elbisem güzel mi, bununla dış çekim yapıcaz da" demiştim. Bana öyle bir ses tonuyla "Neden???" deyişi vardı ki dışardan bakan sanki gayri meşru bir iş yapıyorum zanneder. Eski kafalılığına mı vereyim kıskançlığına mı bilemedim. Ama hevesimi kaçırmasına da izin vermedim. Siz de öyle yapın. Onların davranışlarının ruh halinize yön vermesine izin vermeyin 😉

Bazı insanlar anlaşılması zor davranışlar sergiliyor malesef. Ben artık sorgulamayı bıraktım o yüzden. Siz de öyle yapın :)
Her şey olabilir imalı bir sözün altında. Kıskançlık da olabilir. Ben de geçen sizinki gibi yaşta benden büyük bir arkadaşa hamileliğini gösterip "Elbisem güzel mi, bununla dış çekim yapıcaz da" demiştim. Bana öyle bir ses tonuyla "Neden???" deyişi vardı ki dışardan bakan sanki gayri meşru bir iş yapıyorum zanneder. Eski kafalılığına mı vereyim kıskançlığına mı bilemedim. Ama hevesimi kaçırmasına da izin vermedim. Siz de öyle yapın. Onların davranışlarının ruh halinize yön vermesine izin vermeyin 😉
Öylesine biri olsa takmazdım zaten
Ama herşeyimi anlattığım biriydi
Yaşça büyük olduğu ve hayatta deneyimli olduğu için düşüncelerine önem verirdim
Bir kaç kez daha böyle birşryler yapmıştı zaten
Masafe iyidir işte
Bi tuttursam o olayı daha mutlu olucam hayatta
Yok beni aşağıya ancak kendim çekebilirim bu hayatta :KK70:

Öylesine biri olsa takmazdım zaten
Ama herşeyimi anlattığım biriydi
Yaşça büyük olduğu ve hayatta deneyimli olduğu için düşüncelerine önem verirdim
Bir kaç kez daha böyle birşryler yapmıştı zaten
Masafe iyidir işte
Bi tuttursam o olayı daha mutlu olucam hayatta
Yok beni aşağıya ancak kendim çekebilirim bu hayatta :KK70:
Benimki de önceden yakın olduğumuz, görüşlerine değer verdiğim biriydi. Ama işte insanoğlu. Binbir türlü yüzü var. Takmayın boş verin

Back
X