arkadaşımın laf sokmasından bıktım .evlilik istemiyorum .

anitaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
3.165
2.892
üç arkadaş geçen bir yere yemeğe gittik . ben memurum diğer iki arkadaşta beyaz yaka çalışıyor plaza kadınları .
ikimiz bakımlı ayıptır söylemesi ama manken gibi kızlarız boylu poslu ,hoş alımlı . diğer arkadaşta kısa boylu toplu bir arkadaş . evlilikten sonra iyice kilo almış .
evli olan arkadaş yemek boyu laf sokuyor sürekli . siz niye evlenmiyorsunuz ?yaşınız geçiyor çocuk olmaz bir yaştan sonra .üçümüzde 29 yaşındayız . neyse gerdi gerdi ortamı sürekli aynı konu . akrabasının kızı varmış geç evlenmiş çocuğu olammış vs vs . ayy yeter dedim bende altta kalmayı seven biri değilim . canım dedim biz hayatımızdan memnunuz .bizde aşklar,ilişkiler yaşıyoruz rahibe hayatı yaşamıyoruz . yada evde koca baklemiyoruz yani bizim içib üzülmeyi bırak . biraz kendine odaklan . her bekar kadın mutsuz değil hayatta . şahsen evliliğie sıcak bakmıyorum . çocuk bilmiyorum olmasada olur gibime geliyor . evlilik istemedğim halde sanki evlenmeye can atıyormuşum gibi sık boğaz edilmekten hiç hoşlanmıyorum . sizdede var mı bu sorunlar ?

bu insanlara noluyor ya evlende evlen,hiç kimseyi kafaya takmayın valla, aileler ve etraf yüzünde yanlış evlilik yapan çok, ağzının payını vermen gayet güzel olmuş
evet sırf bu baskıdan dolayı yanlış evlilikler yapan mutsuz olan benim yaşlarımda çok insan var .
yaş geçiyor diye apar topar evlenen çok oldu .

evet sırf bu baskıdan dolayı yanlış evlilikler yapan mutsuz olan benim yaşlarımda çok insan var .

hiçte geçmiyor yaş, 29 yaş büyük bir yaş değil kesinlikle, sakın bakmayın etrafa, daha şimdi arkadaşımla msjlaştım ona da aynı laflar edilmiş, hayır millete noluyor anlamıyorum madalya mı takıcaklar sanki, evlenmişler ya kendileri çok büyük bir şey yapmışlar sanki başları göğe ermiş

üç arkadaş geçen bir yere yemeğe gittik . ben memurum diğer iki arkadaşta beyaz yaka çalışıyor plaza kadınları .
ikimiz bakımlı ayıptır söylemesi ama manken gibi kızlarız boylu poslu ,hoş alımlı . diğer arkadaşta kısa boylu toplu bir arkadaş . evlilikten sonra iyice kilo almış .
evli olan arkadaş yemek boyu laf sokuyor sürekli . siz niye evlenmiyorsunuz ?yaşınız geçiyor çocuk olmaz bir yaştan sonra .üçümüzde 29 yaşındayız . neyse gerdi gerdi ortamı sürekli aynı konu . akrabasının kızı varmış geç evlenmiş çocuğu olammış vs vs . ayy yeter dedim bende altta kalmayı seven biri değilim . canım dedim biz hayatımızdan memnunuz .bizde aşklar,ilişkiler yaşıyoruz rahibe hayatı yaşamıyoruz . yada evde koca baklemiyoruz yani bizim içib üzülmeyi bırak . biraz kendine odaklan . her bekar kadın mutsuz değil hayatta . şahsen evliliğie sıcak bakmıyorum . çocuk bilmiyorum olmasada olur gibime geliyor . evlilik istemedğim halde sanki evlenmeye can atıyormuşum gibi sık boğaz edilmekten hiç hoşlanmıyorum . sizdede var mı bu sorunlar ?
Arkadaşını tanımıyorum belki öylesine akıl veriyordur, yapısı nasihata müsaittir. Bazı insanlar öyle olabilir.
Ama senin onu sevmediğin hatta beğenmediğin kesin.Aşağıladığın da..
Onun sana karşı olan düşüncelerini anlamadım, ancak senin ona karşı olan düşüncelerin her cümleden fışkırıyor.
Neden sevmediğin biriyle görüşüyorsun ki? Kendin gibi manken başka arkadaşlar bulabilirsin? Toplu ve kısa boylu insanlar ikinci sınıf oluyor galiba:KK59:

Konunun arasına da ben manken gibiyim alımlıyımı da sıkıştırmış konuyla ne alakası varsa:KK70:
zannımca alaka şu; "o kısa boylu, kilolu ama evli; biz manken gibiyiz bakımlıyız istesek şimdi evleniriz ama istemiyoruz" yani "evde kalmadık bacım elimi sallasam ellisi..."

Arkadaşını tanımıyorum belki öylesine akıl veriyordur, yapısı nasihata müsaittir. Bazı insanlar öyle olabilir.
Ama senin onu sevmediğin hatta beğenmediğin kesin.Aşağıladığın da..
Onun sana karşı olan düşüncelerini anlamadım, ancak senin ona karşı olan düşüncelerin her cümleden fışkırıyor.
Neden sevmediğin biriyle görüşüyorsun ki? Kendin gibi manken başka arkadaşlar bulabilirsin? Toplu ve kısa boylu insanlar ikinci sınıf oluyor galiba:KK59:
hayır olmuyor tabikide . ama bunu kompleks yapıp insanların üstüne saçma sapan nedenlerden dolayı gelenler bence ikinci sınıf oluyor . kendinle barışık olmayan biri . zar zor koca buldu evlendi ki evlenen kadar neler çektiğini biz biliyoruz o adamla ne kadar peşinde koştuğunu vs vs . hadi tamam istediğini aldı kendince bize neden karışıyor . bu sözlerin altında kompleks yatar . çünkü ben gerçekten evlenmek istemiyorum . evlilik insanı değilim çünkü yapım böyle . eskiden çok istiyordum ama karşıma bir kaç yanlış insan çıktı ve artık soğudum kesinlikle düşünmüyorum . bütün bunları bile bile hala evlen evlen evlen . iki dakkada bir muhabbeti gerdi .
onu seviyordum ama şu yaptıkları sinir bozucu . nasihat isteyenlere nasihat versin . onun yaşı başı kaç ki bana nasihat vericek .

diyosunuz ki yani,evlenip senin gibi şişman ve çirkin olmaktansa,bekar kalıp manken gibi plaza kadını olurum daha iyi..
arkadaşınıza diyememişsiniz içiniz şişmiş sanırım...
plaza kadını değilim memurum belirttim zaten . diğer arkadaşlar plaza kadını . bir tanesi çok güzel manken gibi sarışın uzun saçlı yeşil gözlü bir kadın . onada aynısını yapıyor . ikimizde sıkıldık .

zannımca alaka şu; "o kısa boylu, kilolu ama evli; biz manken gibiyiz bakımlıyız istesek şimdi evleniriz ama istemiyoruz" yani "evde kalmadık bacım elimi sallasam ellisi..."
aynen öyle canım .
evde kendi isteğimle kaldım ablacım .

kötü evliliği olan insanlar genelde arkadaşlarının da evlenip mutsuz olmasını ister .. üff ne bayık bir arkadaş yahu o
baydı resmen . eskiden böyle değildi .yeni yeni böyle olmaya başladı nedense . sürekli dedikodu yapıyor herkes hakkında . bu kimle olmuş bunun kocası falancayla aldatmış vs . zaten çalıştıkları yer maşallah iş yeri değil başka birşey . kimin eli kimin cebinde belli değil . böyle oluncada sürekli dedikodu yapıyor oda .

arkadasınızın kılosu sızı baya rahatsız etmıs olsada
bende 28 yasında gayet fıt evlı mevlı cocuklu bır kadınım :)
sınır oldum sıze
sinir olduysan yorum yapma fit vucutlu bayan .
ben her evli kadın şimsan bakımsız demedim ki . kızın kopmleks yaptğını vurgulamak istedim .fit vucutlu kadın hadi bakalım .

hayır olmuyor tabikide . ama bunu kompleks yapıp insanların üstüne saçma sapan nedenlerden dolayı gelenler bence ikinci sınıf oluyor . kendinle barışık olmayan biri . zar zor koca buldu evlendi ki evlenen kadar neler çektiğini biz biliyoruz o adamla ne kadar peşinde koştuğunu vs vs . hadi tamam istediğini aldı kendince bize neden karışıyor . bu sözlerin altında kompleks yatar . çünkü ben gerçekten evlenmek istemiyorum . evlilik insanı değilim çünkü yapım böyle . eskiden çok istiyordum ama karşıma bir kaç yanlış insan çıktı ve artık soğudum kesinlikle düşünmüyorum . bütün bunları bile bile hala evlen evlen evlen . iki dakkada bir muhabbeti gerdi .
onu seviyordum ama şu yaptıkları sinir bozucu . nasihat isteyenlere nasihat versin . onun yaşı başı kaç ki bana nasihat vericek .
şimdi biz ikinizi de tanımıyoruz, anlattıklarından yola çıkarak yorum yaptık.
Dediğim gibi bazı çocuklara bakarsın büyümüş de küçülmüş gibi boyundan büyük laflar eder, yetişkin gibi sana akıl verir. Bu sene tatilde havuzda 8-9 yaşlarında bir kızla konuştum aklım başımdan gitti nasıl laflar. Büyüdüğünde o kızı düşünemiyorum. Yani bu yapı meselesi, nasihatçı biri de olabilir. Ülkemizde 7 den 70 e herkes evlilik nasihatı verir. Bunun yaşla alakası olduğunu sanmıyorum. Kızma ama içinde evlenmediğin için gizli bir kin var gibi. en azından öyle yansıyor biraz. Ha dediğin gibi fesat da olabilir ama ortamda yoktuk bizler...

sakın kendinizi hazır hissetmeden evlenmeyin ben 3 yıllık evliyim 3 yıldır etrafımdakiler illede çocuk nerdeyse hergün duyuyorum sinirlerim tepeme çıkıyor bak olmaz sonra bilmem ne diye diye çıldırttılar beni.başkasının lafıyla hareket etmek afedersiniz ama aptallıktır. sizi sevenlerin bir iki kere tavsiye vermesi yeterli :KK11:

Evlilik sunnettir ama insanlar farzmis gibi davraniyor. Gorusmek zorunda olmadiginiz biriyse bosverin. Bu muhabbet cekilmez cunku.
bencede mesefe koyucam . biz liseden beri arkadaşız işte . dostluklar kolay kurulmuyor . seviyorum onu ama abarttı artık .

plaza kadını değilim memurum belirttim zaten . diğer arkadaşlar plaza kadını . bir tanesi çok güzel manken gibi sarışın uzun saçlı yeşil gözlü bir kadın . onada aynısını yapıyor . ikimizde sıkıldık .
madem eski arkadşınız bu söylediklerinizi rahatlıkla söyleyebilrsiniz kendisine..bu kadar sıkıntı yapmaya gerek yok ki..benim yakın ark. olsa derim,evlenmek istemiyorum neden devamlı bundan bahsediyorsun diye..
yok eğer o kadar samimi değilseniz de görüşme sıklığını azaltırsınız olur biter...

X