Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim bir durumumuza çok benzemiş.
işyerinde bizim de 5 çift bi arkadaş grubumuz vardı. birinin tüm hamileliği sıkıntılı geçti ve en çok ben ilgilendim.
fakat bu kişi gerek hamile iken gerek doğumdan sonra sürekli bizi kullanmaya başladı. biz de uzun süre sesimizi çıkarmadık. ama sonra birimiz onun gelmediği bir gün patladı ve hepimizin meğer sıkıntısı varmış. sonra sessizce kendisinden uzaklaştık. yazıyor geçiştiriyoruz. görüşelim diyor vakit bulamıyoruz diyoruz. o da artık bir yerde anladı artık aramıyor.
anlatma sebebim sende hiç sorun olmayabilir ama seninle görüşmek istemiyor olabilirler. zorlamanın manası yok. sen de arama sorma görüşme. boşver başka adam mı yok..
O gelirse ben gelmem deyip seni çağırmamaları.İçlerinden biriyle küsmen ve diğerlerinin de sana cephe alması.Demek ki seni haksız görüyorlar.
Çok üsteleme oluruna bırak.
Bebekli hayat zor olduğundan insan aninda cvp veremeyebilir ama mutlaka gecte olsa geri donus yapmali ve sesinden konusmasindan gercekten oyle oldugunu hissettirmeli bi kusura bakma deyip samimi konusmak cok zor degil
Zamaninda samimi olan insanlarin zamanla mesafe koymaya calismasindan nefret ederim
Benim icin birisi ya vardir ya yoktur
Arada bir konusayim gorunce selam vereyim ama samimi olmayayim dusuncesi bana son derece itici geliyor
Madem o kadar samimiyet vardi insan kirildigi gucendigi seyi soylemez mi??
Bu saatten sonra nasil inanirki insan onun arkadasligina
Artik arkadasliklarda saman alevi gibi
Ben arkadaş grubunuzda ki hiç kimseyi masum görmedim de neyse.. çok mu önemliler sanki.. sen görüşmek için, elinden geleni yapmışsın, ama reddetmiş seni. Ben olsam, hayatta evine adımımı atmam. Görüşmem de..
İletişimi kesmiş.En nefret ettiğim olay bir grup arkadaşlıklarda içlerinden birkaçıyla sorun olduğunda diğerlerinin de tavır alması.herkesin herkesle problemi olabilir yani insanlık hali arayı bulurlar diğerleri neden tavır alır çok kabaca bir hareket.Kizlar merhaba ,
Sadece empati yaparak fikir istiyorum sizden.
1 yasinda oglum var, dogum sebebi ile isten ayrilmistim. Isyerinde 5 kisilik bir arkadas grubumuz vardi. Iclerinde ozaman tek hamile bendim. Herkes heyecanliydi dogumum icin vs. Neyse dogumdan sonra isten ayrilmam ve iclerinde bir arkadasla aramin acilmasi ile digerleriylede bir kopukluk oldu.
Iclerinde bir arkadasim dogum yapti. Ben hamileyken cok ilgiliydi benle. Disari cikinca ogluma patikler vs alirdi canim istedigi icin birseyler istersem alirdi. Neyse..Diger kizlar onun bebek gormesine gitmisler. O aramin acildigi arkadas ben gelirsem onun da gitmeyecegini soylemis o yuzden beni cagirmadilar.
Bu dogum yapan arkadasim 1 yildir evime 1 kez geldi. Digerleride oyle.
Beni hic arayip sormaz, ben ararim.(bebegi oldu vakit bulamiyor desem whatsappta,instagramda,facede surekli aktif)
Mesajlarımz gecistirici ve kisa kisa cevaplar veriyor.
Ramazandan once aradim msj attim gidecegimi biliyordu. Ramazandan once muhakkak gelicem diyordum aybasi. Tamam dedi. Aybasi oldu esim gececi annemdeyim dedi.
Sonra napiyor diye aradim,acmadi. Olabilir musait degildir dedim.Whatsappta cevrimici ve son gorulmesi benim aramamdan sonra surekli girmis. Ama donmedi msjla bile olsa.
Yazismalarimizda bile artik bir sorunmu var dedim tabiiki yok dedi.
Icimden gitmek gelmiyor acikcasi. Bilemedim. Gitmesem ayip etmis olurmuyum. Benim icin onemli biriy-di. O yuzden soruyorum.
İletişimi kesmiş.En nefret ettiğim olay bir grup arkadaşlıklarda içlerinden birkaçıyla sorun olduğunda diğerlerinin de tavır alması.herkesin herkesle problemi olabilir yani insanlık hali arayı bulurlar diğerleri neden tavır alır çok kabaca bir hareket.
Arkadasim dogum yaptiginda gormeye gittin mi?
Evine gitmedinmi?Bende onu danisiyorum zaten. Eger hastaneyi diyorsaniz hastaneye gitmemiz mumkun degildi cok uzakta dogum yapti diger kizlarda gitmediler cunku
Kizlar merhaba ,
1 yasinda oglum var, dogum sebebi ile isten ayrilmistim. Isyerinde 5 kisilik bir arkadas grubumuz vardi. Iclerinde ozaman tek hamile bendim. Herkes heyecanliydi dogumum icin vs. Neyse dogumdan sonra isten ayrilmam ve iclerinde bir arkadasla aramin acilmasi ile digerleriylede bir kopukluk oldu.
Iclerinde bir arkadasim dogum yapti. Ben hamileyken cok ilgiliydi benle. Disari cikinca ogluma patikler vs alirdi canim istedigi icin birseyler istersem alirdi. Neyse..Diger kizlar onun bebek gormesine gitmisler. O aramin acildigi arkadas ben gelirsem onun da gitmeyecegini soylemis o yuzden beni cagirmadilar.
Beni hic arayip sormaz, ben ararim.(bebegi oldu vakit bulamiyor desem whatsappta,instagramda,facede surekli aktif)
Ramazandan once aradim msj attim gidecegimi biliyordu. Ramazandan once muhakkak gelicem diyordum aybasi. Tamam dedi. Aybasi oldu esim gececi annemdeyim dedi.
Sonra napiyor diye aradim,acmadi. Olabilir musait degildir dedim.Whatsappta cevrimici ve son gorulmesi benim aramamdan sonra surekli girmis. Ama donmedi msjla bile olsa.
Icimden gitmek gelmiyor acikcasi. Bilemedim. Gitmesem ayip etmis olurmuyum. Benim icin onemli biriy-di. O yuzden soruyorum.
Isten ayrılınca gercek dost kim anliyorsun.
Bosver guzelim o arkadasini... Ne yaz ne ara.. Sosyal medya arkadasin olarak kalsin. O da oylesine...
Sen gitme diye bahaneler bile bulmus. Cok ezilirim icimde kalir hediyeden kacti der diyorsan yolla kargoyla falan.. Cicek, cikolata, bez pasta... Bunlara gerek yok bence ama..
Sana deger vermeyen arkadasina sen zorla deger verme bence. Ederi yok o arkadasinin belli.
Ben olsam " ben seni rahatsiz ediyorum galiba, neyse daha yazmam, hayirli gunler" derdim. Bozuldugmu bilsin. Eger onda hatirim varsa kendini guzelce izah eder gonlumu alir. Burda suc sende degil onda, davranislariyla insani zor duruma sokuyor.
O zmn sil at. Bosver.Net olmayan insanlari sevmiyorum sabah aradim nerdeyse habire cevrimici whatsappta ama bi msj dahi atmadi donmedigi gibi.yaziklar olsun
O zaman evine gelmeyen ve doğum gününe de çağırmadan insanlarla neden görşmek istiyorsun.Ya dedigim gibi 1 yildir evime 1 kez geldiler. Isyerine cikis islemleri icin bir iki kez gittigimde gorustuk. O aramin acildigi arkadasim da isi dusmedikce aramadi yani isle ilgili seyler sordu sadece. Oglumun dogumgununu yaptim cagirmadim onlari. Sonucta yilda 1 kere gelmisler evime cok samimi oldugum halde. Bende dogumgunumuze gelen arkadaslarima tesekkur anlaminda yazi yazdım. Alinmis. Iste biz hamileyken yanindaydik onun felan demis.O yuzden sildi beni faceden felan.aramizin acilma sebebi bu yani. Hicbir sekilde konusmadik. Ama soğukluk vardi hissedilir sekilde yanilmamisim. O arkadaşa bebek gormeye gittiklerinde beni cagirmamalarini istemis. Boyle kustuk yani.
çok ısrarcısınız arkadaşınız ,arkadaşınız değil sizinle iletişim kurmak istemiyor belliki boşverin önünüze bakın.Kizlar merhaba ,
O zaman evine gelmeyen ve doğum gününe de çağırmadan insanlarla neden görşmek istiyorsun.
Saygısızlığın tillahını yapmışlar hala ne yapayım diyorsun.
Değil görüşmek selam dahi vermem.
Benim çizgilerim çok net ve keskindir.
Birisiyle ya samimiyimdir ya da hayatımda yoktur.
Bir de o ne ya ilkokul öğrencileri gibi birisiyle küsünce diğerlerinin de tavır alması.![]()