Öyle de.. Benim gorusum sanki oglu doktor vs de arkadasimi eziyor.Şu dönemde ekmegini kazanıyorsa meslek bir yerden sonra etkisiz eleman... Nice üniv mezunları cafe'lerde sürünüyor. Ayrıca ikisi de güzel meslek... Ağlamasın...
Şimdi mı akıllara gelmiş kızın mesleği ? Nedir bu kibir ? Nişan yapmadan önce düşünülecek şeylerdi bunlar... Bankacı gelini var daha ne !? Ben olsam banka işi olunca sıra alıp gel anne derim...Öyle de.. Benim gorusum sanki oglu doktor vs de arkadasimi eziyor.
de ynilarini dedim. Oglu sanki doktor mu. Benim arkadasim 4 sene okudu hazirlikla 5, ama polisler 2 sene okuyor. Haklisiniz alik kriterleri cok dustu.Kimse kimseyi meslegiyle ezemez. Arkadasiniz da agizlarinin paylarini verememis mi?
Ogullari da sanki NASA calisani cok vasifli pek vasifli ne bu kibir.
Polisleri kucumsemiyorum yanlis anlasilmasin ama polislige alim kriterleri vs. Cok ayaga dustu son zamanlarda. Her onune geleni polis yapar oldular. Bence cok hassas bir meslek bir suru kriteri olmali. Ogullarini cok da sey yapmasinlar yani.
hemşirelik cok mu güzel meslek?! insanlarin kahrını cek dur:) bankacılık daha iyi bence. Poliste öyle ahım şahım bir iş değil. sanki oğlu tıp okududa meslek beğenmıyorlarHanimlar hayirli ramazanlar. En yakin arkadaşimin nişanlisi polis. Arkadaşim da iyi bir bankada bankaci. Nişanlisinin annesi o sana uygun degil, en azindan bir hemsireyle evlenseydin vs. gibi ezici konusmalar yapmis. Nisanlisi da arkadasima soylemis ama asla etkilenmedim demis. Yani benim anlamadigim polislik oyle ahım şahim bir meslek mi? Bankacilik çok mu kötü bir meslek? Arkadasimnağlamaktan gözleri şişti yardim edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?