Arkadaşimin mesleği sebebiyle nişanlisinin ailesi eziyor.

Bence ailenin yaptığı terbiyesizligi sizde Burda yapıyorsunuz polislik ahım şahım bir meslek mı ?derken .siz bunu düşünüyorsanız ailede öyle dusunebilir kı burda kızın istenmediği belli sebep yapilmis

Arkadaşınız aglayacagina patavatsız nisanlisina "annen haklı polis olmak uzay mühendisi olmaya eş değer neredeyse. Tam da bu sebepten bari polis olayım diyerek tercih edilen bir meslek" deyip gomseydi ya bosbogazi. Ben de şu an polisleri gommus oldum ama başlığı görünce kafada başka meslekler beliriyor.

Öyle de.. Benim gorusum sanki oglu doktor vs de arkadasimi eziyor.
Hem bahsettikleri iki meslegin de gece nobeti vs var. Calisma takvimi oldukca karisik. Birbirlerini duzenli goremezler. Cocuklari olsa diledikleri gibi ilgilenemezler. Oysa arkadasinin mesleginin saati belli. Aileler bazen ilginc olabiliyor. Hayalperest yaklasiyorlar. Bankaciya degil de hemsireye asik olmaliydin! Peh...

vallahi nokta atışı yaptın. Çevik kuvvet nişanlısı :)
Ben de senin gibi düşünüyorum. Polislere artık iyi eğitim verilmiyor ki sayıları çoğalsın diye herkesi alıyorlar. Ama şu son olaylardan sonra sanırım halk gözünde değeleri yükseldi, cahil halk bişey sanmaya başladı polisleri.

Eşim doktor ben bankacıyım ! Ne kyınvalidemden ne de diğer aile üyelerinden böyle bir itham görmedim. Hatta espri yaparşar ne güzel evin muhasebesini sen yürütüyorsundur diye. Hatta kayınvalidem eşime senin paran yetmiyo mu kızı çalıştırıp uğraştırıyosun sen bak gelinime yorulmasın o diyo Bankacılık küçümsenecek bir meslek değil ama zor ve sıkıntılı bir meslek evet şansım olsa bankacı olmazdım ama kayknvalide mesleki zorlukdan dolayı bunu dememiş o aşikar. Böyle bir şeyi demesini geçtim nişanlının bunu söylemesi çok saçma böyle bi şey karşı tarafa söylenir mi ya üzerinde durulck bir mevzu bile değil. Ama hiç tınlamasın ya en azından bir mesleği var mesleği olmasa nolcaktı kayınvalide müsade etmeyecek miydi evlenmelere ne saçma işler bunlar ya.

vallahi nokta atışı yaptın. Çevik kuvvet nişanlısı :)
Ben de senin gibi düşünüyorum. Polislere artık iyi eğitim verilmiyor ki sayıları çoğalsın diye herkesi alıyorlar. Ama şu son olaylardan sonra sanırım halk gözünde değeleri yükseldi, cahil halk bişey sanmaya başladı polisleri.

Burda bi uyeyi doktor oldugu icin ogretmen kardesi kiskaniyodu fikrince kansere cozum bulmus sanirsiniz kendisi.Bi ornek de bu nisanli kisisinin annesi.Hadi oyle dedi kadin,bu adam kiza niye soyluyo

benim bir arkadaşımın da eşi bankacı diye ailesi daha iyisini bulamadın mı diyordu.
sebep az para kazanmasıydı.
bankada gişedeydi.
maaşa mı taktı kadın nedir... az kazanıyorlar genelde çünkü. müdür müfettiş uzman falan değilse.
iki insan sevmişse birbirini hiçbir şey önemli değil.
takmamaya devam etsin.
ev hanımı haliyle meslek beğenmemek de kimsenin haddi değil.
kendi daha iyi bir meslek edinseymiş o zaman. oturduğu yerden konuşuyor.

Genellikle maddi durumu iyi olmayan ailelerinin çocukları asker ya da polis oluyor. O kadar da ahım şahım bi meslek değil.

Komikmiş aile.
Teyzeler yaşlı tansiyon ölçen iğne yapan bir gelin istiyorlar belliki :)

Nişanlı iyi ki boşboğaz, kız gardını alır canım bu ne böyle.

Ay polis olmak sanki çok zor çok imkansız sadece üstün insanları falan alıyorlar. Bi şey olamayan polis oluyor bu ülkede

Arkadaşınızın nişanlısı patavatsizmis. Oyle şey söylenir mi hiç.
Bi tanıdık ilkokul mezunu liseye gitmedi ev kızı olmayı tercih etti kocası savcı. Onun ailesi de bir şeyler demiştir illa ki ama hiç yansitmadi kıza.
Oyle aile arasında konuşulan her şey nisanliya eşe soylenseydi hiç bir evlilikte mutluluk olmazdı.
Nişanı atması kendi hayrına,
Kv ninde etkisi var ama o boş boğaz adamla çok zor evlilik.

Ay polis olmak sanki çok zor çok imkansız sadece üstün insanları falan alıyorlar. Bi şey olamayan polis oluyor bu ülkede

O ne biçim laf rica ederim
Polis olmak her şeyden önce yurek, vatan sevgisi isteyen bir meslek. O da her babayigitte olmuyor gordugumuz gibi.
Çevremiz askerden kaçan, çürük raporu alanlarla dolu.
Bizim için şehit olan binlerce polis varken bu sozlerinizi kınıyorum.

Kaynana ne isle mesgul acaba merak ettim.. ben issizde olabilirdim bu kaynananin degil esimin problemi ondan para istemedigimiz surece polislik guzel meslek tamam ama bankaciligin neresi kotuymus kiz evde oturup altin gunu yapcagina guzelce calisiyor. Bu erkek annelerine de bisey begendiremiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…