Arkadaşimin mesleği sebebiyle nişanlisinin ailesi eziyor.

Ay aman polislik de meslek mi deyip mesleği yerden yere vuranlara da diyorum ki " basınıza bir bela gelince ilk aradığınız kişi polis oluyor. Yapmayın lütfen ya sırf eleştiri olacak diye güzelim mesleği yermeyin... İsteyen istediği mesleği secer, onlarda vatan evlatları " şu şu olamayınca polis oluyor" demek ne kadar itici bir cümle ... !

Siz de bankacı mısınız.
Eski sevgiliniz de Adıyaman'lı bir polis değil miydi. (eski konulardan) onun da annesi size sizi istemediğini söylemiş.
Arkadaşız herhalde sizin başınıza gelenleri o kadar çok içselleştirdi ki aynısı onun başına da gelmiş.

Bu "çekim yasası" denilen şey gerçekten muhteşem.

Bu arada arkadaşınızı uyarın da tabanca ile adam yaralamaktan 6 ay hapis cezası alan sevgilisi olmasın.

Kv ne mezunu imiş, nerelerde çalışmış, hangi meslekte kariyerine başarı dolu hikayeler eklemiş de bankacı, işinde gücünde bir kadını beğenmemiş çok merak ettim.

Bu gün teyzeleri de haddini aştı iyice.

Tabiki de polislik öyle bir meslek değil.Hatta polis eşi olmak öyle zor ki
Benim yengemin annesi abim polis diye yapmadığını bırakmamıştı (yengem öğretmen) Şimdi onu hatırlayınca bi güldüm yani
Arkadaşınız hiiiiç boşuna canını sıkmasın

Kv istemio iste arkadasini. Eee nolacak kesin nisanlisini cook seviyordur ,ayrilmak asla istemiyordur,ileride kv si duzelir umudunu tasiyordur,nisanlisinin arkasinda duracagini dusunuyordur bla bla bla. Hep boyle soylerler. Nisanlilik birbirini tanima surexi arkadasim,mecbur degil evlenmeye. Agzi gevsek,anasinin lafini nisanlisina tasiyan adam var birde ortada. Marifetmis gb bir de egosunu tatmin etmis soylemis neymis efendim annem seni bana layik gormuyor ayaklari. Ya yuru git

Eş durumundan tayin imkanı ya da her şehirde çalışma ihtimali daha yüksek diye söylemiştir belki. Hemşirelik olsun polislik olsun çok kutsal meslekler ama hem çalışma saatleri zorlu hem yükselme imkanları bankacılığa göre bir nebze sınırlı.

Canim o bankaci arkadasin yarin birgun mudur olsa en az 9 bin tl maaş alacak polisin annesinin haberi varmi acaba parayi duysa gelinm gelinim der en azindan bir kariyer yapabilir arkadasiniz

Mayis 2016da nisanlı , eylul 2016 da aylardir pesinden kosan adamla sevgili , ocak 2017 de adiyamanli polis sevgiliden ayrilma , mayis 2017 de polis sözlü
Konu sahibi süpersin cok macera dolu hayatin var

Yardım edin derken ?Nasıl yardım edilir ezdirmesin kendini

Bankacilar da es durumundan tayin olabiliyor

Mayis 2016da nisanlı , eylul 2016 da aylardir pesinden kosan adamla sevgili , ocak 2017 de adiyamanli polis sevgiliden ayrilma , mayis 2017 de polis sözlü
Konu sahibi süpersin cok macera dolu hayatin var
büyüklere masallar.
O değil de tabanca ile adam yaralayip hapse giren bir sevgili ile çevik kuvvet polisi olan sevgili olayı garip değil mi.

Bankacilar da es durumundan tayin olabiliyor

Devlette hangi hızla oluyordur bilmiyorum ama bankalarda pozisyon açığına göre 1 yılı filan bulabiliyor bazen tayinler. Benim fikrime göre hertürlü gayet geçerli bir meslek bankacılık, bir de bazı meslekleri kadınlara yakıştırmazlar ya öyle bir sektör de değil. Olsa olsa ' memur değil oğlum o kız, seninle tayini çıkmaz bi kere' diye burun kıvırabilirmiş gibi geldi müstakbel kayınvalide

Niye agliyor ki 3-4 cahil insanin lafi yuzunden.
Meslek acisindan denkler bence ortada bi sorun goremiyorum.
Kafasina takmasin arkadasin.

Zaman konusunu bilemiyorum ama birkac arkadasim es durumundan tayin istemisti ve oldu tayinleri hatta kucuk bir yerde yasayan bir tanidigimiz riskli gebelik gecirdigi icin buyuk sehre tayin istedi aninda yapmislardi saglik sorunu var diye , hepsi ozel bankalardi

Bankacılık gayet güzel bir meslek.Sırf yaşlanınca kendine baktırsın,iğnesini filan yaptırsın diye hemşire istiyo.Daha baştan kızı üzüyor.İlerde bu kız bunları unutmayıp mesafe koyunca olcak vefasız gelin.

Oğlu doktor olsa nolacak herkes birbirine hizmet veriyor birbirine zerre üstünlüğü yok ama nişanlısı neden laf taşıyor sizi üzeceğini kestirmemiş mi hiç üzülmesin

Polisin devletin gözünde değeri iyice düştü, çok özür dilerim ama feda edilecek can gözüyle bakılıyor. Bu nedenle çok sayıda alım var ve kriterleri düşük. Şehitlere saygım her şeyden daha büyük evet ama benim eşim neden senelerdir çözülemeyen saçma sapan bir terör olayı yüzünden ya da dışarıdan gelen bir terör meselesi yüzünden ölsün? Yazık değil mi? ama devlet böyle düşünmüyor. Benim de kuzenim hemşire olacak, polisle nişanlandı babam kalkmış bilmem ne kadar maaşı var çocuğun diyor. Maaşı olsa ne olacak herif kelle koltukta dedim, olsun diyor. Nedir bu maaş bilmem ne takıntısı? Şartları kimse umursamıyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…