- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
Tabiki de polislik öyle bir meslek değil.Hatta polis eşi olmak öyle zor kiHanimlar hayirli ramazanlar. En yakin arkadaşimin nişanlisi polis. Arkadaşim da iyi bir bankada bankaci. Nişanlisinin annesi o sana uygun degil, en azindan bir hemsireyle evlenseydin vs. gibi ezici konusmalar yapmis. Nisanlisi da arkadasima soylemis ama asla etkilenmedim demis. Yani benim anlamadigim polislik oyle ahım şahim bir meslek mi? Bankacilik çok mu kötü bir meslek? Arkadasimnağlamaktan gözleri şişti yardim edin.
Canim o bankaci arkadasin yarin birgun mudur olsa en az 9 bin tl maaş alacak polisin annesinin haberi varmi acaba parayi duysa gelinm gelinim der en azindan bir kariyer yapabilir arkadasinizHanimlar hayirli ramazanlar. En yakin arkadaşimin nişanlisi polis. Arkadaşim da iyi bir bankada bankaci. Nişanlisinin annesi o sana uygun degil, en azindan bir hemsireyle evlenseydin vs. gibi ezici konusmalar yapmis. Nisanlisi da arkadasima soylemis ama asla etkilenmedim demis. Yani benim anlamadigim polislik oyle ahım şahim bir meslek mi? Bankacilik çok mu kötü bir meslek? Arkadasimnağlamaktan gözleri şişti yardim edin.
Yardım edin derken ?Nasıl yardım edilir ezdirmesin kendiniHanimlar hayirli ramazanlar. En yakin arkadaşimin nişanlisi polis. Arkadaşim da iyi bir bankada bankaci. Nişanlisinin annesi o sana uygun degil, en azindan bir hemsireyle evlenseydin vs. gibi ezici konusmalar yapmis. Nisanlisi da arkadasima soylemis ama asla etkilenmedim demis. Yani benim anlamadigim polislik oyle ahım şahim bir meslek mi? Bankacilik çok mu kötü bir meslek? Arkadasimnağlamaktan gözleri şişti yardim edin.
Bankacilar da es durumundan tayin olabiliyorEş durumundan tayin imkanı ya da her şehirde çalışma ihtimali daha yüksek diye söylemiştir belki. Hemşirelik olsun polislik olsun çok kutsal meslekler ama hem çalışma saatleri zorlu hem yükselme imkanları bankacılığa göre bir nebze sınırlı.
büyüklere masallar.Mayis 2016da nisanlı , eylul 2016 da aylardir pesinden kosan adamla sevgili , ocak 2017 de adiyamanli polis sevgiliden ayrilma , mayis 2017 de polis sözlü
Konu sahibi süpersin cok macera dolu hayatin var
Bankacilar da es durumundan tayin olabiliyor
Zaman konusunu bilemiyorum ama birkac arkadasim es durumundan tayin istemisti ve oldu tayinleri hatta kucuk bir yerde yasayan bir tanidigimiz riskli gebelik gecirdigi icin buyuk sehre tayin istedi aninda yapmislardi saglik sorunu var diye , hepsi ozel bankalardiDevlette hangi hızla oluyordur bilmiyorum ama bankalarda pozisyon açığına göre 1 yılı filan bulabiliyor bazen tayinler. Benim fikrime göre hertürlü gayet geçerli bir meslek bankacılık, bir de bazı meslekleri kadınlara yakıştırmazlar ya öyle bir sektör de değil. Olsa olsa ' memur değil oğlum o kız, seninle tayini çıkmaz bi kere' diye burun kıvırabilirmiş gibi geldi müstakbel kayınvalide
Cok heyecanli bir hayati var bol aksiyonbüyüklere masallar.
O değil de tabanca ile adam yaralayip hapse giren bir sevgili ile çevik kuvvet polisi olan sevgili olayı garip değil mi.
Oğlu doktor olsa nolacak herkes birbirine hizmet veriyor birbirine zerre üstünlüğü yok ama nişanlısı neden laf taşıyor sizi üzeceğini kestirmemiş mi hiç üzülmesinHanimlar hayirli ramazanlar. En yakin arkadaşimin nişanlisi polis. Arkadaşim da iyi bir bankada bankaci. Nişanlisinin annesi o sana uygun degil, en azindan bir hemsireyle evlenseydin vs. gibi ezici konusmalar yapmis. Nisanlisi da arkadasima soylemis ama asla etkilenmedim demis. Yani benim anlamadigim polislik oyle ahım şahim bir meslek mi? Bankacilik çok mu kötü bir meslek? Arkadasimnağlamaktan gözleri şişti yardim edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?