arkadaşımın nazarı değiyor sanki böyle bişey başınıza geldiyse paylaşalımmı

mnik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
110
16
48
benim bir arkadşım var adı ayşe ne zaman buluşsak ne zaman konuşsak, sevgilimle bana nazar değidiriyor.kavga ediyoruz hemen ardından.ben önceleri kendi kuruntum sandım ama sonra farkettim böyle olduğunu.sürekli uzun ilikisi olmadığından bahsediyor sürekli benim sevgilimi soruyor o kadar yakın olmadıkları halde sadece tanışmışlıkları var yani 1 kere gördü.o ne zaman sorsa ardından sebebsiz yere kavga çıkıyor aramız bozuluyo zaten bakışları falan da hiç normal değil sizce ne yapamalıyım sizinde başınıza geldimi böyle bir şey ? onla
görüşmediğimiz zamanlar aramız çok iyi sevgilimle bi kere msj atsın bana direk kavga çıkıyor nedense yada bi soğukluk oluyo sürekli bana onu anlattırıyo ne yaptığımızı falan merak ediyor .bu sürekli olduğu için yazdım buraya sizin başınızada geldiyse gerçekten merak ediyorum nedenlerini yazarsanız sevinirim

Ayşe ile hep görüşmek zorunda mısın? Arayı soğut o zaman rahatsız oluyorsan...

zaten ben ona yüz vermiyorum o arayıp sordugunda böyle oluyo hep böyle bişeyin olduğunu bile bile yüz verirrmiyim sence

Nazara inanirim ve benim basimada geldi hatta bir arkadas konu acmisti orada paylastim yapabilecegin nazara karsi abdest alip ayetel kursi,fatiha,felak ve nas surelerini okumak.

bu nasıl arkadaş yaa devamlı sevgilini anlattırıyo falan bence dikkat et ilişkiside yokmuş bi darbe yeme derim ben.hem görüşmek zorundamısın görüşme yada pat diye söyle hayırdır ne didikliyosun diye....

ayy canım ben çalışıyorken bir kız arkadaşım vardı eşim o zaman sevgilim ne zaman gelse beni almaya ve o görse hemen kavga gürültü kopuyordu ben bir iki anlamadım baktım kızla ne zaman eşimle ilgili konuşsam arkasına tartışıyoruz anladım,bidaha hiç iyilemedim hep kötüledim durdum ondan sonra düzeldi ve ona gözükmemeye çalıştık her defasında. bu arada kız 32 yaşında sevgilisi olmayan evlenmeyi deli gibi isteyen bir tipti. bence o arkadaşına sevgilinle ilişkini çok belli etme kötüyüz tartışıyoruz falan de.

ya bende zaten öyle diyom açıklama yapmıyorum iyi fln napsın diyorum fazla ileri gitmeden ama kız dedikoducu arkadaş didikliyo illa öğrencek bişeyler

Nazara inanirim ve benim basimada geldi hatta bir arkadas konu acmisti orada paylastim yapabilecegin nazara karsi abdest alip ayetel kursi,fatiha,felak ve nas surelerini okumak.

ya teşekkür ederim gerçekten bende sadece abdest alıyodum böyle içimden geldiği için bu duaları okuycam tesekkür ederim :)

Bu durum bende de var yalnız tuhaf olan şu ki
3-4 yakın arkadaşım var hepside sorar seninkiyle aran nasıl v.s bende iyi derim
Veya aşka gelip bir güzel anlatırım:)
Sonrada bizimkiyle bir kavga bir gürültü
Ama tabi hangisinin nazarı değiyor bilemiyorum
Tespit etmeye çalışıyorum şuan birinde yoğunlaşmışım:)
Artık asla kimseye bişi anlatmıcam

canım bazı insanların nazarı cok değer sen arkadasınla görüstüğünde sevgilinle durumunu hiç paylaşma sorarsa iyi falan de geciştir

Bize de çok oluyor bu durum, bir kişiden de değil,dua okumanı tavsiye ederim canım..

ya valla tek benim başıma gelmediğini anladım çünkü ben artık kuruntu yapıyorum zannediyodum kendi kendimi kuruyorum sanıyodum dua okucam artık başka yapcak bişey yok zaten kızla da sürekli anlaşamağımız konular oluyor sonra araya arkadşlar girince düzeliyo aramız.bu dönemde bütün dersleri aynı seçtik hep aynı sınıftayız nolcak blmiyorum .s

zaten kız fesatlıkta sınır tanımıyo yanına gidersiniz napıyon falan die direk kıyafete bkar ayakabıya bakar yüzüne bakmaz bakarsa böyle o gözlerden fesatlık akar hoş muhabbet sohbeti iyide insanların içini okuyamıyoz işte bana kara kikiri yapıp belki içinden farklı şeyler söylüyoki bunlar başımıza geliyor .s

kendi ilişkisi var mı_? eğer yoksa ya da var olsa da kendi sevgilisiyle kıyaslamaya gidiyorsa ister istemez kıskanclık duygusuna kapılabilir
aslında güzel anları pek anlatmamak gerek imrendirmemek icin karsımızdakinin mutsuzluğunu bilemeyiz siz zaten anlatmıyormussunz doğru bir tavır

ayşeyle görüşme o zaman seni kıskandığına eminsen
sen erkek arkadaşından hoşlandığını mı düşünüyosun

Tabiki geldi başıma..

Hatta ben WhatsAppa falan adımızı yazdığımızda bile kavgalar çıkıyor..
Bir kişiden mi değil mi bilemiyorum ama, dehşet derecede nazar değer bize de..

Canım sende mesafe koyamıyorsan ya da bi şekilde görüşmek zorunda kalıyorsan, sevgilinle ilgili hep iyi şeylerini anlatma.

Birşey soruyorsa, idare ediyoruz işte falan de.

Tartıştığınızı söyle. Anlaşamıyoruz hep bişey çıkıyo falan de.

Aranızı kötü göster ona, ya da hep neşeli olma onun yanında. :44:

Nazara çok inanırım bende.

Rabbim korusun bizi.

yok ilişkisi yok hep de bundan dert yanar benim neden olmuyo diye kimseyle bi dikiş tutturamıyo onun gözün üstünde kaşı var yok öyle böyle falan die kimsede onu beyenmiyo hakediyo ama başkasına böyle fesatlık yapana Allah verirmi vermez yani..

artık öyle yapmaya çalışıyorum görüşmek için falan da hç bişey söylemiyorum çağırmıyorum etmiyorm valla bende artık daha fazla inanıyorm nazra

Tabiki geldi başıma..

Hatta ben WhatsAppa falan adımızı yazdığımızda bile kavgalar çıkıyor..
Bir kişiden mi değil mi bilemiyorum ama, dehşet derecede nazar değer bize de..

işte bzı şeyleri daha doğrusu bizi mtlu eden çoğu şeyi paylaşmamak gerekiyor herkesle annem hep az ama öz dostun olsun derdi çok doğruymuş gerçekten.mutluluklarımdada bak çok kişiye anlatma sonra mutsuz olursun derdi ilk inanmadım ama sonradan gördüm böyle oldğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…