ya bende zaten öyle diyom açıklama yapmıyorum iyi fln napsın diyorum fazla ileri gitmeden ama kız dedikoducu arkadaş didikliyo illa öğrencek bişeylerayy canım ben çalışıyorken bir kız arkadaşım vardı eşim o zaman sevgilim ne zaman gelse beni almaya ve o görse hemen kavga gürültü kopuyordu ben bir iki anlamadım baktım kızla ne zaman eşimle ilgili konuşsam arkasına tartışıyoruz anladım,bidaha hiç iyilemedim hep kötüledim durdum ondan sonra düzeldi ve ona gözükmemeye çalıştık her defasında. bu arada kız 32 yaşında sevgilisi olmayan evlenmeyi deli gibi isteyen bir tipti. bence o arkadaşına sevgilinle ilişkini çok belli etme kötüyüz tartışıyoruz falan de.
Nazara inanirim ve benim basimada geldi hatta bir arkadas konu acmisti orada paylastim yapabilecegin nazara karsi abdest alip ayetel kursi,fatiha,felak ve nas surelerini okumak.
yok ilişkisi yok hep de bundan dert yanar benim neden olmuyo diye kimseyle bi dikiş tutturamıyo onun gözün üstünde kaşı var yok öyle böyle falan die kimsede onu beyenmiyo hakediyo ama başkasına böyle fesatlık yapana Allah verirmi vermez yani..kendi ilişkisi var mı_? eğer yoksa ya da var olsa da kendi sevgilisiyle kıyaslamaya gidiyorsa ister istemez kıskanclık duygusuna kapılabilir
aslında güzel anları pek anlatmamak gerek imrendirmemek icin karsımızdakinin mutsuzluğunu bilemeyiz siz zaten anlatmıyormussunz doğru bir tavır
Canım sende mesafe koyamıyorsan ya da bi şekilde görüşmek zorunda kalıyorsan, sevgilinle ilgili hep iyi şeylerini anlatma.
Birşey soruyorsa, idare ediyoruz işte falan de.
Tartıştığınızı söyle. Anlaşamıyoruz hep bişey çıkıyo falan de.
Aranızı kötü göster ona, ya da hep neşeli olma onun yanında. :44:
Nazara çok inanırım bende.
Rabbim korusun bizi.
Tabiki geldi başıma..
Hatta ben WhatsAppa falan adımızı yazdığımızda bile kavgalar çıkıyor..
Bir kişiden mi değil mi bilemiyorum ama, dehşet derecede nazar değer bize de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?