arkadaşımın ne yapması lazım?

Kız arkadaşımın sevgilisiyle kardeşinin kullandıgı ortak Sahte hesaptan paylaşılmış, ama durum da aşklı bişey değil saçma sapan yahu.

Kız arkadaşım kendi hesabından takip ediyor.

Benim mantık iflas:KK43:

Peki kızı neden takip ediyorlar hala.
Abisi bıraktı kardeşi mı ilgileniyor kızla?

Ayrıca shot in dedigine katılıyorum,eski sevgili de olsa bu derece yakıştırmalar yapması hoş değil.

Demek ki kardeşi kızla yatmak için takip ediyor.
Niyetleri pek iyi degil.

Ben olsam suphelenmekte ısrar ederim. Güvenmem de.

Peki kızı neden takip ediyorlar hala.
Abisi bıraktı kardeşi mı ilgileniyor kızla?

Ayrıca shot in dedigine katılıyorum,eski sevgili de olsa bu derece yakıştırmalar yapması hoş değil.

Demek ki kardeşi kızla yatmak için takip ediyor.
Niyetleri pek iyi degil.

Ben olsam suphelenmekte ısrar ederim. Güvenmem de.
Sanırım yüzyüze konuşmaları daha doğru

Evet kardeşinde de varmış şifresi. Arkadaşım neden kardeşi baksın ki diyor sevgilisi de onu herkes tanıyor niye bakmasın diyor. Ya nereden tutsam elimde kaldı bu konu.

Arkadaşım sevgilisiyle yüzyüze konuşmalı mı?

bir insanın neden fake hesabı olur ki.. bunu sorgulamamış arkadaşınız da paylaşıma mı takılmış..
bu sevgili pek güven verici bir tip gelmedi bana..
fake hesaplar ayrıldığı kızın arkasından acaip konuşmalar..

Kuyruğu sıkışınca hemen diğer kadının arkasından atıp tutarlar. Zaten şöyle böyle diye. Klasik her zaman olan laflar. Buna da inanan çok. Yazıp yazılmadığını bilemem ama bu kadar kasmasın arkadaşın. Aşırı üstüne düşüp kıskanıyor gibi. Yaparsa her türlü yapar. Yaptıysa da böyle ortaya çıkmaz.

Kuyruğu sıkışınca hemen diğer kadının arkasından atıp tutarlar. Zaten şöyle böyle diye. Klasik her zaman olan laflar. Buna da inanan çok. Yazıp yazılmadığını bilemem ama bu kadar kasmasın arkadaşın. Aşırı üstüne düşüp kıskanıyor gibi. Yaparsa her türlü yapar. Yaptıysa da böyle ortaya çıkmaz.
ben de kesinlikle arkadaşım rahatlasın diye, işi olmayacağını düşünsün diye söylediğini düşündüm o kız hakkında. arkadaşım evet malesef baya kıskanıyor bir de oğlanın eski sevgililerine bakıyor sürekli bakma diyoru, bakıyor

bir insanın neden fake hesabı olur ki.. bunu sorgulamamış arkadaşınız da paylaşıma mı takılmış..
bu sevgili pek güven verici bir tip gelmedi bana..
fake hesaplar ayrıldığı kızın arkasından acaip konuşmalar..
fake hesaptan haberi var ve kendilerince geçerli bir sebep. oğlan şifresini arkadaşıma da vermiş.

Back
X