Arkadaşımın nişanı ve eşimin ailesi

Benim de bu şekilde çok yakın bir arkadaşım var, hani kardeş gibi derler ya öyle. Şimdi düşündüm de böyle bir durumda kalsam ne yapardım diye, giderdim mutlaka. Madem eşin de anlayış göstermiş sorun yok. Zaten dediğin kadarı ile anlayışlı insanlar tatlı bir dille anlatırsın. Zaten 1-2 gün kalmayacaklarmış ya, diğer günlerde onlara olan güleryüzün ve içten davranışlarınla unutturursun 1 günlük yokluğunu, gönüllerini yaparsın...

cnm günübirlik gidip gelemiyorum nişan akşam üzeri olucak orda akşam 7 den sonra otobüs yok:43:mecbur kalmak zorundayım ama şöyle bi fikir geldi şimdi aklıma sanırım bunu uyguluyabilirim,eşim ablası ve ben arabayla gidip nişan bitiminde geliriz annesi babası da benim anne babayla takılırlar,güzel fikir dimi kızlar:) ayyy inşallah bunu uygulamaya geçirebilirim süper olur...gerçi arkadaşım aile arasında olucak bikaç arkadaş olcak sadece diyodu ama olsun bizikilerde benim davetlim olurlar:)

işte bunu beğendim çok güzel bir fikir!

canım anladığım kadarıyla , eşinin ailesiyle aran gayet iyi çünkü geldiklerine seviniyorsun , hani fesat yada kötü insanlar olsa , senin gitmene laf edebilirler arkadan.

ayrıcada gene anladığım kadarıyla uzun süre kalıcaklar sizde , bu durumda 1 gün gidip gelmende bence sakınca yok gibi ...

hem eşinde git diyorsa , gerisine kim karışır ki ...
evet cnm eşimin ailesiyle iyiyiz uzakta olunca sorun yok ;) kötü bi laf asla etmezler o konuda eminim ama hani içten içe kırılırlarmı diye düşünüyorum sadece...

Benim de bu şekilde çok yakın bir arkadaşım var, hani kardeş gibi derler ya öyle. Şimdi düşündüm de böyle bir durumda kalsam ne yapardım diye, giderdim mutlaka. Madem eşin de anlayış göstermiş sorun yok. Zaten dediğin kadarı ile anlayışlı insanlar tatlı bir dille anlatırsın. Zaten 1-2 gün kalmayacaklarmış ya, diğer günlerde onlara olan güleryüzün ve içten davranışlarınla unutturursun 1 günlük yokluğunu, gönüllerini yaparsın...
evet cnm aynen öyle eğer ikna edersem ablasını da götürücem diğer türlü hemen gidip gelirim artık... gerçi ben o kadar kararsızımki son ana kadar kararım 40 kere değişir,en son güne geldiğimizde burayı baştan sona bi okuycam artık:)

işte bunu beğendim çok güzel bir fikir!
:46::46::46::46: umarım uygulamaya geçirebilirim bunu:1:

misafirleriniz bir iki günlügüne geliyor olsaydi, birakip gitmek ayip olabilirdi..ama en az iki haftaligina geliyorlar sanirim yada daha uzun süreligine bence gitmenizde hicbir sakinca yok..ama kendin güzelce izah et durumu ve onlara da senin ile gelmelerini teklif et..ister gelsinler ister gelmesinler sen mutlaka teklif et..gitmen gerektigiini izah et..bence hic de ayip olmaz..günlerce kalacak degilsin sonucda..
evet cnm bende o yönden gitmemem için bi sebep bulamıyorum hani 3-5 gün kalıp gitseler ayıp olur,ama annem çok ayıp sen daha gelinlik nsl olur vs bilmiyosun ev sahibi biyere gitmez zaten hafta içi çalışıyosun deyince de kendimi kötü hissettim işte:( şu güne bi çıksaydım hayırlısıyla...

önümüzdeki hafta nişan var, o kadarda kendi kendimi sevindirmiştim gidebilicem diye ama eşimin şehir dışında görevi çıktı ve malesef hafta sonu olmayacak benim planlarda suya düştü, hem eşim hem ben olmazsak olmaz:((((( her işte vardır bir hayır deyip artık nişan konusunu kapattım bende...

önümüzdeki hafta nişan var, o kadarda kendi kendimi sevindirmiştim gidebilicem diye ama eşimin şehir dışında görevi çıktı ve malesef hafta sonu olmayacak benim planlarda suya düştü, hem eşim hem ben olmazsak olmaz:((((( her işte vardır bir hayır deyip artık nişan konusunu kapattım bende...

hayırlısı olsun canım:16:

cnm dediğine göre onlar geleli 1 hafta olmuş olacak 1 gününü onlara ayırmasan problem olmaz diye düşünüyorum. ama çalışıyorum zaten dersende onlar gelirken zaten çalıştığını bliyorlardı.ayrıca gezmeye değil nişana gidyorsun eğer ki sen geri döndükten birkaç gün içinde gitmiyeceklerse bence tatlı dille söyleyip gidebilirsin

hayırlısı olsun canım:16:
evet cnm hayırlısı napayım:17::17:

cnm dediğine göre onlar geleli 1 hafta olmuş olacak 1 gününü onlara ayırmasan problem olmaz diye düşünüyorum. ama çalışıyorum zaten dersende onlar gelirken zaten çalıştığını bliyorlardı.ayrıca gezmeye değil nişana gidyorsun eğer ki sen geri döndükten birkaç gün içinde gitmiyeceklerse bence tatlı dille söyleyip gidebilirsin
cnm evet ama uzak yerde gidince mecbur c.tesi öğlen çıkma lazım en geç o günde orda kalıyorum sonra pazar sabah çıksam en erken 2-3 gibi evde olurum anlayacağın tüm haftasonu evde olamam,o yüzden iptal ettim malesef, düğününe gidip orda çıkarırım acısını inşallah..kısmet diilmiş....

ağlamak istiyorummmmmmmmmmmm:43::43::43: herkes suan nişanda ve ben evimdeyim..hayırlısııı:18::18::18:

Back
X