Arkadaşımın oğlu:(

Canim ya bi gelisme olunca haber ver!!Inan gece dua ettim allah yuzune baksin:çok üzgünüm:
Keske elimizden de biseyler gelebilse...

Arkadaşlar, taburcu ettiler Berkeyi hacettepedenAma sol tarafında ve bacaklarında sorun var maalesefhala düzgün yürüyüp basamıyor ve sol eliyle kolunu kullanamıyor.Fizik tedaviye göndermişler,Samsun'a ailesinin yanına gitti arkadaşım.Orada fizik tedavi görecek çocuk...Doktor kalıcı olabilir demişYa da çok uzun zaman alabilir iyileşmesi demiş...Buna şükür diyorum ama

Canım sıkıldı .Birgün önce sapasağlam çocuk bir anda ne oldu ya...Ateş yok,hastalık yok...Pat diye böyle2. sınıfa gidiyodu yavrum,okula da ara verecek mecbur...Teyze kuzusu ya...Bu arada bilgisayar istiyordu Berke ama sizce sorun olmaz mı yaa sonuçta hareketli olmalı,ama pc olunca başında oturup kalacak bence...Alma dedim ama,bilmiyorum ne yapacak

Destek ve dualarınıza teşekkür edecek söz bulamıyorum ...Çokk sağolun Allah Razı Olsun hepinizden........

Son düzenleme:
Bir anne icin cocugunun hasta olmasini kabullenmek cok zormafoldumben aksatmasin tedavisini tüm gücüyle inansin cocugunun iyilesecegine allahin izniyle iyilesir:Saruboceq: allahim yardimcisi olsun

RABBıM şifa versin bayrama sağ sağlim bi çocuk olara kavuştursun kimseyı evlat acsıyla imtihan etmesin canım benim bizi gelişmelerden haberdar et olurmu..

Rabbim tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah ...

Amin cnm teşekkürler

çok geçmiş olsun tez zamanda tamamen sağlığına kavuşur inşallahh..
Amin sağolun...........

Bunada sukur fizik tedavi umarim ise yarar...Neymis ki hastaligi doktor iyice aciklamis mi?

Evet çok şükür cnm,hastalığı omurilik iltihabı...Geçirdiği viral bir enfeksiyon sebep olmuş,bir ara siğiller çıkmıştı ellerinde,yüzünde.O sebep olmuş üzerinden 6 ay geçmesine rağmen
Allah esirgesin ,nereden bilecek sonu bu olacak.Tedavi de görmüştü yavrum siğiller için ama..Vücutsavunması sırasında siğillerle birlikte omuriliği de etkiliyormuş işte
Daha gelmediler bu tarafa ve ben çok özledim ikisini de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…