Arkadaşımın oğlu:(

Çok sağol,Allah Razı olsun canım...Hiçbirini yakıştıramıyorum ben miniğime..MS ihtimali de çokk üzdü beni zaten...
Omurilik felci deniyor,tümör deniyor internetteAllahım korusun
İşin kötüsü doktorlar da hiçbirşey söylememiş...Sebep şu,tedavi şu kadar sürecek diye bilgi verilmemiş arkadaşıma...

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar....Güzel desteğiniz ve dualarınız için..
Rabbim kimseye vermesin böyle sıkıntılar....

inşallah eski sağlığına kavuşur. Allah anne babasına dayanma gücü versin evlatları ıçın... Hacettepe gerçekten ıyı bır üniversite hastanesı. en ıyı şekılde bakıldığına emınım....

ınşallah ...En güvenilir en iyi hastane olduğunu düşünüyorum...Ama tedaviye cvp vermeyince gerçekten çok üzüldüm....
Gerçi ayaklarını hiç hareket ettiremiyordu,şimdi biraz basabiliyormuş...
Ama sol elinde kol ve tarafda hala sorun var...

Benim küçük kzenim 9-10 yaşlarındayken başına böyle bir olay geldi gece millet tv seyrederken ayağa kalkmış birden eyre düşmüş bir daha da ayaklarının üstüne basamamıştı yaklaşık 1 ay boyunca yürüyemedi sonra nasıl oldu bilmiyorum ama geçti. Doktora götürdüler mi hiç bir bilgim yok ama bizim aile hocalara çok ianırlar hocalara felan götürmüşlerdi ( ben inanmam) hocanın biri gece 12 den sonra tırnağını kesmişsiniz çarpılmış gibi saçma sapan bişey söylemiş.. Allah şifalık versin inşallah iyileşir!!

Sağolun arkadaşlar Allah razı olsun hepinizden...
hocalara da okutuldu,hatta ben de tüm arkadaşlarımı haberdar edip okumalarını rica ettim....Şifa Allahtan...akşam yine arayacağım arkadaşımı ınşallah düzelme vardır...

allah tez zamanda sıfa versın o yavrucaga.aılesınede sabır versın.ankarada olsaydım elımden ne gelırse yapmaya calısırdım.ıyı haberlerını beklıyoruz arkadasımmmm

Bugün daha iyi anladım ki kk kocaman bir aile...Bu ne güzel bir destek...Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar...Dualarınıza amin diyorum.
Az önce konuştuk,durum aynı,fark yok.Hatta bir ara kalp atışı düşmüş çocuğun çok korkmuşlar ama şükür şu anda sol taraftaki problem hariç kalpte sorun yok......

Asistanlarla görüşebilmiş ancak,hoca hiç gelmemiş,görememiş...Asistanlar sebebin araştırıldığını,hoca geldiğinde gereken açıklamayı yapacağını söylemiş...
Bu gece sabaha dek dualarım onlar için!!

Rabbim en yakın zamanda sağlığına kavuştursun inşallah
evlat çok zor ya hep derim ben hastalıyım tek ona bişe olmasın:1no2:

Allahim acil sifalar versin insallah:Saruboceq:mafoldumben
Allahim herkezin cocugun bagislasin saglik sihat versin, biran önce düzelir ins.

Rabbim acil şifalar versin yavrucağa. Allah hiçbir anneyi ağlatmasın lütfen gelişmelerden haberdar etmeye devam edin. Allahım tez zamanda kurtarsın inşAllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…