Arkadaşımın oğlu:(

ayyy allah yardımcıları olsun anne babasının ve yavruyada acil şifaaa
allah evlat acısı yaşatmasın
tırnağına bişey olsa insanın içi acır,zor bir durum
inşallah çabuk iyileşir

derdi veren rabbim şifasınıda verir inş,allahım kimseyi evladıyla sınav etmesin,o küçük kuzuda inşallah biran önce iyileşip sağlığına kavuşur,acil şifalar,dualarım onunla

öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.acınızı öyle iyi anlıyorum ki! benim kuzenim de aslında kardeşim desem daha doğru olur çünkü kardeş gibi büyüdük biz aynı hastalığa yakalandı maalesef.aynı sizin arkadaşınızın oğlu gibi omurilik iltihaplanması sonucu hareket edememeye başladı...iki buçuk yaşında hiç bir şeyi yokken koşup oynayan çocuk birden bire elini ayağını hareket ettiremez hale geldi.aylarca hastanede yattı.ne hacettepesi kaldı ne cerrahpaşası.o küçük yaşında ne acılar ıstıraplar çekti bi bilseniz!ülkenin en ünlü doktorları bile hastalığına tam bir teşhis koyamadı.aylarca fizik tedavi gördü ama nafile!zaten iğne ile kuyu kazmak gibidir dediler bu illet hastalık için.hacılara hocalara bile götürüldü bi umut ama sonuç koca bir maalesef.tam yirmi yaşında şuan.yani on sekiz yıldır ne yürüyebiliyor ne ellerini hareket ettirebiliyor.onu her gördüğümde boğazım düğümleniyor içim öyle acıyor ki!ben böyleysem annesi babası neler hissediyor kimbilir diyorum ablası zaten adını anar anmaz başlar ağlamaya.bayramlar özel günler hepimizin toplandığı zamanlar yani en mutlu olunması gereken anlarda bi tarafımız hep buruktur bizim.allahım dert arayan herkese derman versin.o minik yavrunun da ailesine sabır diliyorum.

mafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme:

sukuthayalim canim son durum nedir :gitme:

mafoldumbenmafoldumben:gitme::gitme:

sukuthayalim canim son durum nedir :gitme:

canım,buna şükür,yürüyebiliyor çocuk artık...
ama sol elini kullanamıyor,sol bacağında hissizlik var ve adımlarını kötü atıyor
Fizik tedaviye gitti 2 hafta...Burdaydı bebeğim .İçimi yaktı vallahi,o elini gizlemesi,yürürken bana bak yürüyorum der gibi dönüp dönüp bakması...
Pazartesi tekrar ankara hacettepeye kontrol için gidecekler...
Okulu bıraktı bu sene,ona yanıyorum.çok başarılı ve zeki bir çocuk çünkü
Şifa allahtan canım...Dua edebiliyorum sadece...
O güzel ilgine teşekkürler......

çok geçmiş olsun Allahım inşallah en kısa zamanda şifasını verir yavrucağın...yürümesine çok ama çok sevindim...

oy oy masallah canim bunada sükür hele dur daha dün 1 bugün 2 zamanla hicbisecigi kalmaz ins:Saruboceq:
güzel haber yürüyebilmesihihoyyyt
canim sagligina kavussunda varsin bir sene kaybetsin okuldan , hic üzülmeyin:1hug: zaten dedigin gibi zekiymi ufaklik:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile5

allah acil sifalar versin insallah tez zamanda düzelir cok üzüldüm allah kimsenin basina vermesin herseyin basi saglik

Canım Allah acil şifalar versin. umarım tez zamanda iyileşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…