- 29 Aralık 2016
- 530
- 733
- 103
- Konu Sahibi Night Night
-
Ölumun gerceginin heran kaçınilmaz oldugu bilerek yasarsan korkmassin zaten olumu bile bile yasiuoruz sizi etkileyen arkadasinizin kotu bi sekilde olmesi umarim atlatrsiniz asamayacaginiz bi boyutta olursa doktor yardimiyla kolayca atlaticaginizdan eminimMerhabalar. Yakin zamanda arkadaşım balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Gençti henüz 25 yaşındaydı 2 yıllık öğretmendi. 1 hafta oldu vefat edeli. Atlatamıyorum çok etkilendim . Ben de 5. katta oturuyorum balkona çamaşır sermeye çıkarken bile içim ürperiyor korkuyorum. Balkonunu çok seven ben balkondan korkar oldum. Nasıl unutacağım bilmiyorum.. bir de ölüm korkusu sardı beni...
Oncelikle basiniz saolsun ..Ölümü her canlı tadacaktır canım şuan böyle olman çok normal bir can gitti sonucta ani olum cok can yakar evde olmamaya çalış kafanı dağıtmaya bakMerhabalar. Yakin zamanda arkadaşım balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Gençti henüz 25 yaşındaydı 2 yıllık öğretmendi. 1 hafta oldu vefat edeli. Atlatamıyorum çok etkilendim . Ben de 5. katta oturuyorum balkona çamaşır sermeye çıkarken bile içim ürperiyor korkuyorum. Balkonunu çok seven ben balkondan korkar oldum. Nasıl unutacağım bilmiyorum.. bir de ölüm korkusu sardı beni...
Sanırım dengesini kaybetmiş. Sağolun.Başınız sağolsunçamaşır asarken mi düşmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?