Arkadaşımın ölümü

Night Night

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
530
733
103
Merhabalar. Yakin zamanda arkadaşım balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Gençti henüz 25 yaşındaydı 2 yıllık öğretmendi. 1 hafta oldu vefat edeli. Atlatamıyorum çok etkilendim . Ben de 5. katta oturuyorum balkona çamaşır sermeye çıkarken bile içim ürperiyor korkuyorum. Balkonunu çok seven ben balkondan korkar oldum. Nasıl unutacağım bilmiyorum.. bir de ölüm korkusu sardı beni...

Ölumun gerceginin heran kaçınilmaz oldugu bilerek yasarsan korkmassin zaten olumu bile bile yasiuoruz sizi etkileyen arkadasinizin kotu bi sekilde olmesi umarim atlatrsiniz asamayacaginiz bi boyutta olursa doktor yardimiyla kolayca atlaticaginizdan eminim

Başın sağolsun çok üzüldüm. Çok çok zor olmalı gerçekten ama bu düşünceler ve korkular ilk aşamada normal dışı değil. Ölüm korkutucu evet ama bir gün öleceğini kabullenmek daha korkutucu geliyor. Yeni gelişen olay sebebiyle zihniniz yoğun hissediyor bu korkuyu zamanla geçecektir. Birini hayatımızdan çıkarırken bile bi süre kötü hissediyoruz onu bir daha göremeyecek olmak kim bilir ne kadar kötü hissettiriyordur. Bu açıdan bakın. Allah rahmet eylesin.

Başın sağolsun, Allah ailesine sabır versin. Nasıl üzüldüm anlatamam. Balkondan nasıl düşmüş peki

balkonunuzu biraz yukseltin rahat edecekseniz,
arkadasiniza Allah rahmet eylesin,
maalesef ki ev kazalari cok can aliyor,
hepimizin cok dikkatli olmasi gerekiyor, her zaman ayni dikkati gosteremeyecegimiz icin evimizde olasi tehditlere karsi onlem almaliyiz,
balkon korkuluklari yeterince yuksekse akliniza kotu seyler getirmeyin ama o konuda.

Tüm sevenlerinin başı sağolsun ölümün yaşı diye bişey yok genç çocuk yaşlı sıralı ölümler versin Mevla..en yakınındakilerin ölümüne şahit olmak ölümü daha çok düşünmeye sebep oluyor İnşaAllah en yakın zamanda toparlanırsınız Üzüldüm cidden

Oncelikle basiniz saolsun ..Ölümü her canlı tadacaktır canım şuan böyle olman çok normal bir can gitti sonucta ani olum cok can yakar evde olmamaya çalış kafanı dağıtmaya bak

Benim de birkaç yıl önce başıma geldi. Çok sevdiğim bir arkadaşım denizde boğuldu. 4 ay sonra da başka bir arkadaşım trafik kazasında vefat etti. Gerçekten zor oluyor ama zaman tek ilaç. Başınız sağolsun. Sabırlar diliyorum.

Basiniz sagolsun. Sizi cok iyi anliyorum ayni sey benimde basima geldi yeni evliyken. Cocuklugumun beraber gectigi bir kapida buyudugum arkadasimin olum haberini aldim aniden. Olum nedenide belli degildi bir anda fenalasmis hastaneye kaldirmislar orda vefat etmis. Bir yillik evliydi gencecik guzeller guzeli bir bayandi. Cok iddalar atildi ortaya yok esi zehirlemis falan. Otopsi raporunda lenf kanseri oldugu cikti ortaya sinsi bir sekilde ilerlemis vucudunda en sonunda dalagi patlamis ic kanamasi olmus ondan vefat etmis. Cok uzun sure atamadim bu soku uzerimden geceleri urpertiyle uyaniyordum esimde o siralar gece gorevine gidiyordu. Ustunden bes yil gecti hala tam olarak atlatmis sayilmam. Hatta bu olaydan sonra hastaliktan takinti haline gelecek kadar korkar oldum.

Başınız sağolsun zamanla atlatırsınız umarım evet insan öyle oluyo etkileniyo baya bi

Internet de haberini görmüştüm başınız sag olsun. Allah rahmet eylesin. Sokun etkisinde olmanız gayet normal. Ama bir süre daha devam ederse profesyonel destek almaya da çekinmeyin

Bu sene ne kadar çok duydum ya balkon kazası. Allah rahmet eylesin. Balkonu ıslak ve sabunlu asla bırakmayın, eğilmeyin, balkon demirine yaslanmayın vs. bunlara dikkat edin gerisi Allah'a kalmış.

gecen sene balkonda otururken komsumuzun 15 yasındakı kızı gozumuzun onunde balkondan düstü orda can verdı
ona yetısıp basında beklemek gozumuzun onunde son nefesını vermesı cok acıydı
ölüm kımseye yakısmıyor ozellıkle genclere

allah rahmet eylesın basınız sagolsun bende cok etkısınde kaldım bızım balkon cam balkon ama yetmedı korkuma dıs pervazı yukselttık pencerelerın onune de aynı sekılde yukselttık bende 3. katdayım ama 5. kat yukseklıgı var baya rahatsız edıcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…