- 14 Mart 2016
- 697
- 241
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
-
Normal olan arkadasin.Ben kendimi bildim bileli hep kıskancım ve sorunlu ilişkilerim oldu . Yakın kız arkadaşım evli ama asla umursamaz hani nasıl desem asla telefonuna bakmazmis sorgulamazmis. Bana çok tuhaf geldi bu durum. Adam bi yere gidiyorum dese git der sıkmaz aramaz o aksine beni hasta gibi görüp birsey yaparsa cikar o kaybeder ben degil kafasında hep. Gerçi şuan da eşi direk evine gider ilgilenir de özel günlerinde çiçek falanda yollar. Normal olan arkadaşım mi gerçekten?
Keşke bende öyle olabilseydimNormal olan arkadasin.
Ben kendimi bildim bileli hep kıskancım ve sorunlu ilişkilerim oldu . Yakın kız arkadaşım evli ama asla umursamaz hani nasıl desem asla telefonuna bakmazmis sorgulamazmis. Bana çok tuhaf geldi bu durum. Adam bi yere gidiyorum dese git der sıkmaz aramaz o aksine beni hasta gibi görüp birsey yaparsa cikar o kaybeder ben degil kafasında hep. Gerçi şuan da eşi direk evine gider ilgilenir de özel günlerinde çiçek falanda yollar. Normal olan arkadaşım mi gerçekten?
Sorun bende bence de. Terapiye de gidiyorum ama daha ilişki kısmına gelemedik hiç.Evlenip sürekli telefon karıştırıp her şeye karışıp o şekilde rahat huzurlu bi evlilik sürdüremezsin ya karşına çıkanlarda sorun var güvensizlik veriyor ya da sen herkese karşı güvensizsin
Canımsansa bana canım de diyen abla geldi aklıma konudan bağımsızEvet umursamaz olduğu için umursaniyor umursansan umursamazsin
Helal vallahiEsim her yaz kalabalik bir arkadas grubuyla baska ulkelere tatile gider, normal miyim acaba?
Ben de giderim ayni sekilde, esim normal mi acaba?
Canımsansa bana canım de diyen abla geldi aklıma konudan bağımsız
Aynen bende arkadaşın gibiyim ve normal olanda bu..güvenmediğin birine yaparsın ama güvendiğine yapmazsın güven önemliBen kendimi bildim bileli hep kıskancım ve sorunlu ilişkilerim oldu . Yakın kız arkadaşım evli ama asla umursamaz hani nasıl desem asla telefonuna bakmazmis sorgulamazmis. Bana çok tuhaf geldi bu durum. Adam bi yere gidiyorum dese git der sıkmaz aramaz o aksine beni hasta gibi görüp birsey yaparsa cikar o kaybeder ben degil kafasında hep. Gerçi şuan da eşi direk evine gider ilgilenir de özel günlerinde çiçek falanda yollar. Normal olan arkadaşım mi gerçekten?
Aha bu ahahaha canınsamsa
Evet arkadaşın sürekli kurcalarsan bakarsan ne olacak sanıyorsun ? Bu kadar güvenmediğin insanla evlenmiceksinBen kendimi bildim bileli hep kıskancım ve sorunlu ilişkilerim oldu . Yakın kız arkadaşım evli ama asla umursamaz hani nasıl desem asla telefonuna bakmazmis sorgulamazmis. Bana çok tuhaf geldi bu durum. Adam bi yere gidiyorum dese git der sıkmaz aramaz o aksine beni hasta gibi görüp birsey yaparsa cikar o kaybeder ben degil kafasında hep. Gerçi şuan da eşi direk evine gider ilgilenir de özel günlerinde çiçek falanda yollar. Normal olan arkadaşım mi gerçekten?
Sanki güvensizlik değil ama benim herseyi kontrol etmem gerekiyormuş gibi hissediyorumEvet arkadaşın sürekli kurcalarsan bakarsan ne olacak sanıyorsun ? Bu kadar güvenmediğin insanla evlenmiceksin
Bir yere gidiyorum diyince hayır gidemezsin demek çok absürt değil mi?Ben kendimi bildim bileli hep kıskancım ve sorunlu ilişkilerim oldu . Yakın kız arkadaşım evli ama asla umursamaz hani nasıl desem asla telefonuna bakmazmis sorgulamazmis. Bana çok tuhaf geldi bu durum. Adam bi yere gidiyorum dese git der sıkmaz aramaz o aksine beni hasta gibi görüp birsey yaparsa cikar o kaybeder ben degil kafasında hep. Gerçi şuan da eşi direk evine gider ilgilenir de özel günlerinde çiçek falanda yollar. Normal olan arkadaşım mi gerçekten?
Niye edince ne oluyor mesela ? Hiçbir şey ? + zaten adam bi halt yiyecekse sayende daha iyi gizlemeyi öğreniyorSanki güvensizlik değil ama benim herseyi kontrol etmem gerekiyormuş gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?