- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.938
- 598
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
Karşı taraf seni bu kadar kontrol ediyor mu?Sanki güvensizlik değil ama benim herseyi kontrol etmem gerekiyormuş gibi hissediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karşı taraf seni bu kadar kontrol ediyor mu?Sanki güvensizlik değil ama benim herseyi kontrol etmem gerekiyormuş gibi hissediyorum
Haklısınız tesekkur ederim benim bunları halletmem lazimBakın şu konuda anlasmamiz gerek, evlilik karsi tarafi kisitlamak degil, onunla degismek/gelismek/eglenmek/YASAMAK demek.
Birbirlerine hayallerini gerceklestirmede yardimci olmak demek, hep ileri tasimak demek...
Güven demek...
Sacma kiskancliklar, özel alana müdahaleler sadece ömrünü kısaltır evliligin.
Zamanla iki kisi de birbirinden nefret eder.
Ama genel olarak bizim insanimiz, karsisindakine hayati zehir eder, evliligi sahiplenmek olarak gördüğü için.
Yaşa ve yaşat...
Evet o normal sen anormalsin bebiyim.Ben kendimi bildim bileli hep kıskancım ve sorunlu ilişkilerim oldu . Yakın kız arkadaşım evli ama asla umursamaz hani nasıl desem asla telefonuna bakmazmis sorgulamazmis. Bana çok tuhaf geldi bu durum. Adam bi yere gidiyorum dese git der sıkmaz aramaz o aksine beni hasta gibi görüp birsey yaparsa cikar o kaybeder ben degil kafasında hep. Gerçi şuan da eşi direk evine gider ilgilenir de özel günlerinde çiçek falanda yollar. Normal olan arkadaşım mi gerçekten?
Ben kendimi bildim bileli hep kıskancım ve sorunlu ilişkilerim oldu . Yakın kız arkadaşım evli ama asla umursamaz hani nasıl desem asla telefonuna bakmazmis sorgulamazmis. Bana çok tuhaf geldi bu durum. Adam bi yere gidiyorum dese git der sıkmaz aramaz o aksine beni hasta gibi görüp birsey yaparsa cikar o kaybeder ben degil kafasında hep. Gerçi şuan da eşi direk evine gider ilgilenir de özel günlerinde çiçek falanda yollar. Normal olan arkadaşım mi gerçekten?
Esim benden once de yalniz ya da arkadaslariyla tatili seven biriydi, ben de oyleyim.Haklısınız tesekkur ederim benim bunları halletmem lazim
Cevap cok netBen kendimi bildim bileli hep kıskancım ve sorunlu ilişkilerim oldu .
Ben kendimi bildim bileli hep kıskancım ve sorunlu ilişkilerim oldu . Yakın kız arkadaşım evli ama asla umursamaz hani nasıl desem asla telefonuna bakmazmis sorgulamazmis. Bana çok tuhaf geldi bu durum. Adam bi yere gidiyorum dese git der sıkmaz aramaz o aksine beni hasta gibi görüp birsey yaparsa cikar o kaybeder ben degil kafasında hep. Gerçi şuan da eşi direk evine gider ilgilenir de özel günlerinde çiçek falanda yollar. Normal olan arkadaşım mi gerçekten?
Helal olsun. Saniyede 3 uygulamasına bakan ben bunu biyendimHele bu telefon kurcalama olayina hic girmesem mi napsam
Bir sey olmasa da istemem telimi karistirmasini, arkadaslarimla manyak manyak konusmalarim var, adami bile cekistiriyorum, niye okusun
Ya da ben onunkileri niye okuyayim?
Hic mi ozel bir seyimiz olamaz yanii
Kisisel alan, evlendikten sonra da kisisel alandir.
Çok teşekkür ediyorum cevaplarınıza kafamda daha net oturdu bazı şeyler.Hele bu telefon kurcalama olayina hic girmesem mi napsam
Bir sey olmasa da istemem telimi karistirmasini, arkadaslarimla manyak manyak konusmalarim var, adami bile cekistiriyorum, niye okusun
Ya da ben onunkileri niye okuyayim?
Hic mi ozel bir seyimiz olamaz yanii
Kisisel alan, evlendikten sonra da kisisel alandir.
Yorumun alnı olsa da öpsemEvet arkadaşınızın tavrı normal olanı, ben kıskanırım eşimi tabii ki ama sıkmam, darlamam çünkü adamın içinde varsa beni aldatacaksa, sabah işe gidiyorum diye çıkar o gün işyerinden izin alır yine yapar
Anormalsin, yüzleşBen kendimi bildim bileli hep kıskancım ve sorunlu ilişkilerim oldu . Yakın kız arkadaşım evli ama asla umursamaz hani nasıl desem asla telefonuna bakmazmis sorgulamazmis. Bana çok tuhaf geldi bu durum. Adam bi yere gidiyorum dese git der sıkmaz aramaz o aksine beni hasta gibi görüp birsey yaparsa cikar o kaybeder ben degil kafasında hep. Gerçi şuan da eşi direk evine gider ilgilenir de özel günlerinde çiçek falanda yollar. Normal olan arkadaşım mi gerçekten?
Eşime gayet güvenirim, bir yere giderse arayıp darlamam. Telefonunu karıştırıp, didiklemem. Ama bu tamamen güven meselesi, güvenmeseydim farklı olurdu. Arkadaşınız da eşine güvendiği için rahat. insanları darlamanin aleminde yok. Aldatmak isteyen zaten bir yolunu bulur.Ben kendimi bildim bileli hep kıskancım ve sorunlu ilişkilerim oldu . Yakın kız arkadaşım evli ama asla umursamaz hani nasıl desem asla telefonuna bakmazmis sorgulamazmis. Bana çok tuhaf geldi bu durum. Adam bi yere gidiyorum dese git der sıkmaz aramaz o aksine beni hasta gibi görüp birsey yaparsa cikar o kaybeder ben degil kafasında hep. Gerçi şuan da eşi direk evine gider ilgilenir de özel günlerinde çiçek falanda yollar. Normal olan arkadaşım mi gerçekten?
Normal olan arkadasin anormal ise sizsiniz hanimefendi. Bu kadar kurcalamaniz mazallah hiç normal gelmedi. Esine güvenmeyipte ne yapacakti?Ben kendimi bildim bileli hep kıskancım ve sorunlu ilişkilerim oldu . Yakın kız arkadaşım evli ama asla umursamaz hani nasıl desem asla telefonuna bakmazmis sorgulamazmis. Bana çok tuhaf geldi bu durum. Adam bi yere gidiyorum dese git der sıkmaz aramaz o aksine beni hasta gibi görüp birsey yaparsa cikar o kaybeder ben degil kafasında hep. Gerçi şuan da eşi direk evine gider ilgilenir de özel günlerinde çiçek falanda yollar. Normal olan arkadaşım mi gerçekten?