• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın saflığı

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.069
7.854
198
Benim bir arkadaşım var. 19 yaşında. Bir ilişkisi var ve erkek arkadaşıyla cinsel birliktelik yaşıyor. Korunuyorlar tabi. Erkek arkadaşı bir süredir ona şöyle diyormuş: " Korunmayı bırakalım, bir bebek sahibi olalım. Ben bebek sahibi olmayı çok istiyorum. Eğer hamile kalırsan sonuna kadar arkandayım diyormuş. Arkadaşım çok saf onun gözünü nasıl açabilirim? Bir erkek neden böyle bir şey söyler?

Benim bir arkadaşım var. 19 yaşında. Bir ilişkisi var ve erkek arkadaşıyla cinsel birliktelik yaşıyor. Korunuyorlar tabi. Erkek arkadaşı bir süredir ona şöyle diyormuş: " Korunmayı bırakalım, bir bebek sahibi olalım. Ben bebek sahibi olmayı çok istiyorum. Eğer hamile kalırsan sonuna kadar arkandayım diyormuş. Arkadaşım çok saf onun gözünü nasıl açabilirim? Bir erkek neden böyle bir şey söyler?
Sen birşey yapma. Burda konu aç gerisini KK halleder.

Tövbe yarabbiiii. Bebek istiyorsa istesin kizi bassin nikahi. Hayir arkadasin da nikahsiz bi cocuk dunyaya getirdiginde etrafina ne diyecegini kendisi dusunemiyor mu ? Bence hic karisma hic.

Şaka gbi ikiside

19 yaşındaki enerjisini nerelerde nelere kullanıyor

Sen büyüksün Yüce Mevlam

arkadaşın gerekeni açmış gözünü de açmayın artık yahu :KK45:

Nicedays sen misin? Cocugum niye yapiyorsun boyle seyler ?
Evet benim. Ne dediginizi gerçekten anlamadim. Sizin konu açma hakkiniz kadar benim de hakkim var. Arkadaşim bana böyle bir şey anlattı ben de buraya konu actım. Kimseye bir zarari olduğunu düşünmüyorum.

Ne demek istiyorsunuz? Nick değiştirirken size mi soracağım, pardon? Kibledim sizi.
Nick degistirirken bize soracaksiniz demedik
Bu kadar yalanin uzerine nick degistirip yine yalan soyleyerek milleti saf yerine koymaniza kizdik
Siz kimsiniz bize yalan soyluyorsunuz pardon? Sizin gibiler yuzunden gercekten zor durumda olanlara inanamiyoruz. Bi salin!

Back
X