arkadaşımın sahte hamılelığı

kafanereyebizoraya

T.C. silinemez !
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2011
3.298
40
158
33
Balıkesir
kızlar bı konuda yardımınıza ıhtıyacım var :26:

benım sevdığım bı arkadaşım var. ne kadar öyle pek samımı olmasakda severım kızı ama dün akşam öyle bırşey oldu kı ne yapacağımı şaşırdım..
arkadaşımın sevgılısıyle arası bozulmuş bazı sebeplerden dolayı. kızda ona gerı dönmesı ıçın hamıleyım ben demış:53:
ama hamıle felan değıl!!! bız dün akşam dışardayken anlattı bana ben Xe böyle bı yalan söyledım dıye.
ben tabı şok oldum yaptığının çok yanlış olduğunu söyledım. bıde çocuk hemen nışanlanalım evlenelım senı yarı yolda bırakmam dıyormuş. tabı bununda arayıpta bulamadığı şey .ee ılerde çocuk doktora gıtmek ısterse ne olacak dıyorum? yüzük taktından sonra düşürdüm bebeğı derım dıyor.. yanı kafasında planını yapmış. sonra sevgılısı geldı yanımıza ınanın ben utancımdan çocuğun yüzüne bakamadım. çok heycanlı yok ev baktım yok bebeğımıze yatak beğendım felan dıye anlatıyor:53: ıçım acıdı çocuğa çok kaptırmış kendını halbukı ortada bebek yok. arkadaşım kendını okadar ınandırmış kı hamıle olduğuna yok mıdem bulanıyor yok canım şunu yemek ıstıyor dıyıp duruyor. bu arada arkadaşım 23 sevgılısı 25 yaşında ıkısıde ış güç sahıbı aklı başında ınsanlar gerçı hoş arkadaşımın yaptıgı ne kadar mantıklı onu bılemıcem...

ne yapmam gerekıyor cıdden bılmıyorum bı yandan gıdıp çocuğa anlatmak ıstıyorum hamıle olmadığını ama pek karışmakta ıstemıyorum kafam çok karışık :26:

arkadaşıma yardım edeyım dıyorum çünkü bu normal bırşey değıl ben tedavı olması gerektığını düsünüyorum açıkcası dıyorum ya kendı bıle ınanmış resmen hamıle olduğuna ...pıskolojık olabılır mı dıye düsünüyorum ınsan nıye yalan söyler kı gıdersın özür dılersın hem ayrılmamışlar bıle çocuk ılgısız dıye bu yalanı söylemış onunla ılgılensın dıye.

kızlar bı akıl verın nolur sız olsanız ne yapardınız?
:54:

Arkadaşınız çok fazla dizi ve film izliyor anlaşılan...

Yalan üzerine yuva kurulmaz, yalan söyleyerek karşısındakinin hakkına giriyor sizi de buna ortak etmiş, ben olsam söylerdim heralde ama gerçekten zor bir karar kötü olan siz de olabiliyorsunuz sonradan böyle durumlarda :50:

Arkadaşınız çok fazla dizi ve film izliyor anlaşılan...

Yalan üzerine yuva kurulmaz, yalan söyleyerek karşısındakinin hakkına giriyor sizi de buna ortak etmiş, ben olsam söylerdim heralde ama gerçekten zor bir karar kötü olan siz de olabiliyorsunuz sonradan böyle durumlarda :50:

cevabın ıçın teşekkür ederım.
valla fazla dızı mı ızlıyor ne ızlıyor bılemıyorum ama benım dün akşamdan berı sınırlerımı tepeme çıkardı.
bıraz evvel aradı benı ben hemşıreyım dıyor kı bana Xı ara anlat ışte hamılelıkde dıkkatlı olunması gerekıyor moralı bozulmaması gerekıyor felan :20:
ben senın gıbı yalan söylıyemem dedım karıştırma benı dıyorum ama bı yandanda acıyorum kıza yardım etmek ıstıyorum.
Korkuyorum da ya bırşey olursa sonra kötü olan ben olcam

çok tehlikeli bir oyun oynuyor. karşısındakini çok büyük saygısızlık. bencilliğinden mi yapıyor bir şeylerin etkisinde mi sebebi ne olursa olsun eline yüzüne patlar o onun... hadi düşük yaptı yedi diyelim. yarın gerçekten hamile kaldığında doktora gittiğinde ilk gebeliğin mi diyince ne diyecek? düşük yaptım dese basar progestanı doktor. yapmadım dese adam duyabilir...

kaç yaşında kız... ben sizin yerinizde olsam arkadaşıma bunları anlatırdım ama asla sevgilisine demezdim. onlar kendi arasında halletsin.

çok tehlikeli bir oyun oynuyor. karşısındakini çok büyük saygısızlık. bencilliğinden mi yapıyor bir şeylerin etkisinde mi sebebi ne olursa olsun eline yüzüne patlar o onun... hadi düşük yaptı yedi diyelim. yarın gerçekten hamile kaldığında doktora gittiğinde ilk gebeliğin mi diyince ne diyecek? düşük yaptım dese basar progestanı doktor. yapmadım dese adam duyabilir...

kaç yaşında kız... ben sizin yerinizde olsam arkadaşıma bunları anlatırdım ama asla sevgilisine demezdim. onlar kendi arasında halletsin.

kız 23 sevgılısı 25 yaşında canım.
valla söylemedığım şey kalmadı herşeyı anlattım haklısın çok büyük saygısızlık
kendısı söylemez bunu sevgılısıne bundan emınım ama benden de duysun ıstemıyorum
ben sadece sevgılısıne acıyorum kızlar olan ona oluyor :26:

bence oglanin ismi mehmet kizinkide seher :1::1:
arkadasin adini feriha koydumdaki seherin ski takipcisi herhalde,
ama bu numaralar anca dizide yutturulur gercekte sevgilisinin bebek dustu yalanina inanacagini sanmam ki,
bebek duserse yuzuklerde duser nede olsa bebek icin evlenmeye karar vermiyeceklermi:40::40:

Arkadaşınızı,sevgilisine doğruyu söylemesi için ikna edin.Eğer sevgilisine siz söylerseniz,hem arkadaşını kaybedebilir hem de iftiralara maruz kalabilirsiniz.
Çünkü duruma bakılırsa arkadaşınızda seneryo var,kurgu var,baş rol var oynadığı oyuna inanma da yanına tuz biber.Size iftira atması pek bir olası..
Evlenmek için böyle bir oyuna girmesi ne garip,henüz 23 yaşında;sevgilisini son tren olarak mı görüyor acaba :1:
Yukarıda arkadaşlar olası durumları anlatmış zaten;hamile kaldığında doktor kontolünde söyleyecekleri gibi..
Yalanının mutlaka birgün ortaya çıkacağını arkadaşınıza söylemelisiniz.

arkadaşlar pekı bı sorum daha olucaktı
sızcede kızın pıskolojık tedavı görmesı gerekmıyor mu? kendısıne bunu söyledığımde abartıyosun alt tarafı küçük bı yalan söyledım dıyor :26: bence bu bır hastalık ya ınsan neden yalan söylemeye ıhtıyaç duyar kı
ben anlatamıyorum ya da o anlamak ıstemıyor ben kendısıne bunun öylede böylede ortaya çıkıcağına açıkladım ama pek takmıyor galıba.

dedığım gıbı ben sadece sevgılısıne üzülüyorum ve benı bu yalana ortak ettığıne !!

Bu arada sız yazdıkça görüyorum da dızılerde ne kadar çok entrıka varmış bu saf onlardan mı etkılendı acaba :19:

Yalan dolanla hayatini yürütmeye calisanlar er gec br gün gercekle yüzyüze gelecektir.
Bence hic karisma, birak yalanlarin icinde yasasin, ama sen kendine örnek al ve hic bir zaman bu arkadasin gibi olmamaya calis, okulunu veya meslegini yap. Erkek her zaman bulunur ama meslek ve egitim genc yasinda yapilirsa sonra refah ve ferahlik icinde yasarsin.:34:
Bosver milleti sen kendi gelecegine ve hayatina odaklan.

Bir insan ancak bu kadar küçülebiir evlilik için. Adım gibi eminim eğer böyle bir yuva kurulursa hiçbir zaman huzuru mutluğu da olmaycak işte o zaman o arkadaşınızın aklı dank edecek. Bebek yalanını ortaya atmasaydı peki sevgilisi onunla evlenmeye razı mıydı ?

arkadaşlar pekı bı sorum daha olucaktı
sızcede kızın pıskolojık tedavı görmesı gerekmıyor mu? kendısıne bunu söyledığımde abartıyosun alt tarafı küçük bı yalan söyledım dıyor :26: bence bu bır hastalık ya ınsan neden yalan söylemeye ıhtıyaç duyar kı
ben anlatamıyorum ya da o anlamak ıstemıyor ben kendısıne bunun öylede böylede ortaya çıkıcağına açıkladım ama pek takmıyor galıba.

dedığım gıbı ben sadece sevgılısıne üzülüyorum ve benı bu yalana ortak ettığıne !!

Bu arada sız yazdıkça görüyorum da dızılerde ne kadar çok entrıka varmış bu saf onlardan mı etkılendı acaba :19:

bu yalanın neresı kucuk anlamadım kendını oo kadar ınandırmıs kı bu yalan ona kucuk gelmeye baslamsı bu kısı bole buyuk bı yalan soleyebılıyodsa ondan korkun ve mesafe bırakınız aranızda derım ben
ve de karısmayın sakın bı ılıskıye ucuncu kısı gırerse o haksız gorunur sızı suclarlar o arkınızden de korkulur vala sakın bulasmyanı er gec ogrenılcek bı sey sonra sı zkotu olursunuz cok yakın arkınız de degılmıs zaten o kısının erkek arkı sızı suclayabılır bızımılıskımızı mı kızkanıyosun sen amacın ne falan dıye sızı uzebılır bosverın yaptıgı kucuk bı hat olsa nese de hamıleyım demek buyuk bı olay

ne demisler; yalancinin mumu yatsiya kadar yanar !

bence sen arkadasini kendi haline birak,
er yada gec yaptiklarinin yanlis oldugunu anlayacaktir,
ha erkek arkadasina uzuluyorum diyorsan,
git gercekleri anlat ama arkadasini kaybedersin...:40:

Yalan dolanla hayatini yürütmeye calisanlar er gec br gün gercekle yüzyüze gelecektir.
Bence hic karisma, birak yalanlarin icinde yasasin, ama sen kendine örnek al ve hic bir zaman bu arkadasin gibi olmamaya calis, okulunu veya meslegini yap. Erkek her zaman bulunur ama meslek ve egitim genc yasinda yapilirsa sonra refah ve ferahlik icinde yasarsin.:34:
Bosver milleti sen kendi gelecegine ve hayatina odaklan.

yok örnek almıyorum zaten dün bı kez daha farkına vardım benden 4yaş büyük olmasına rağmen çocuk gıbı davranıyor her ınsan hata yapabılır buna bırşey demem bende dört dörtlük degılım ama yalan söylemesı konuyu değıştırır uzak durucam bundan sonra

Bir insan ancak bu kadar küçülebiir evlilik için. Adım gibi eminim eğer böyle bir yuva kurulursa hiçbir zaman huzuru mutluğu da olmaycak işte o zaman o arkadaşınızın aklı dank edecek. Bebek yalanını ortaya atmasaydı peki sevgilisi onunla evlenmeye razı mıydı ?

Yok benım bıldığım kadarıyla ılışkıler cıddı ama çocuğu tanıyorum özel şırkette çalıstığı ıçın evlılık konusunda kendıne pek güvenemıyor maddı açıdan arkadaşımda bu yalanla ışlerı hızlı bı şekılde ıllerletmek ıstıyor benım anladığım kadarıyla
Ama bu davranışları korkutuyor benı

ne demisler; yalancinin mumu yatsiya kadar yanar !

bence sen arkadasini kendi haline birak,
er yada gec yaptiklarinin yanlis oldugunu anlayacaktir,
ha erkek arkadasina uzuluyorum diyorsan,
git gercekleri anlat ama arkadasini kaybedersin...:40:

dedığım gıbı sadece üçümüz bılıyoruz bu olayı onun ıçın çocuk benı durmadan arıyor yok hatıcenın mıdesı bulanıyor normal mı?
Yok çalışması sakıncalı mı dıye bende yalan söylemek ıstemıyorum hamıle değılde dıyemıyorum arada kaldım onun yüzünden benı bu yalana ortak etmesı canımı sıkıyor çocuüun yüzüne bakamıyorum resmen
sankı ben yalan söyledım gıbı ben utanıyorum bu durumdan

1)bu nsl bi arkadaş böle???? bence arkadaşım dediğiniz insanları ii seçin.
2)psikolojikmişmiş. bence profosör yalancıymış. hasta denmez, karaktersiz denir bu adamlara..

sizin yerinizde olsam bidaha iç muhatap olmazdım bu şahısla..

benim bir arkadaşımın başına gelmişti bu durum.arkadaşım erkekti,kız arkadaşı hamileyim demiş.ayy çocuk nasıl korkmuştu yaşı 20 idi henüz,kız ondan 5 yaş büyüktü.evlilik imkansızdı aramızda para bile toplamayı düşündük kürtaj için son derece karşı olmama rağmen.Allahtan kız yalan söylüyormuş.hepimiz rahatladık,barışmak için yapmış.e sonra ne oldu oğlan onunla bir daha görüşmedi yalanını öğrenince.şimdi başkasıyla evli ve çocuğu var.:16:

Back
X