Çocuk çok hadsiz. Kendinde böyle bir hak görmesi ilginç.
Yol versin arkadasınız.
Daha telefondan bile konuşamayan adam uyduruk bir siteden cinsel hayatını mı öğrenmek istiyor? Doğru mu anladım? Millet iyice sıyırmış
Arkadaşına söyle internetten uzak dursun.
Kusura bakma ama arkadaşın da da var yani. Hiç tanımadığı birine ekle diyor sonra aaaa bana neden böyle sapık sapık konuştu oluyor. . Pardon da cinsel açlığın tavan yaptığı bu ülkede ne bekliyordu guantum fiziği mi konuşacaktiBöyle dingiller çıktığı sürece herşeyden uzak duracağız
Nasıl yani hiç görmeden iki sene sevgili oldunuz ve ailenizi karşınıza mı aldınız? Devrelerimi yaktı konuBitek banami normal geldi?
Olabilir dedim.
Sonucta " 5 sene sevgili olup 6 ci yilinda evlilik planlarken sevdigin adamin bekarete onem verdigini ogrenmek yerine, Hemen ilk cikmaya basladiginda ogrenmek daha iyidir' diyorum.
Ama bu islerden anlasayan birisi olsaydim (uzun zamandir) gormedigim bi erkekle internetten 2 sene yazisip, ailemi karsima alip, snradan aldatildigimda cok pisman olmazdim..
Sen beni dinleme..
Nasıl yani hiç görmeden iki sene sevgili oldunuz ve ailenizi karşınıza mı aldınız? Devrelerimi yaktı konu
sapsik58 itibarin gozumde kademelerce artti, supersin.Gormustum onceki senelerde ama sevgili olduktan snra gormedim. Ardindan bi yaz gorustuk 2/3 gun gordum. Ve zaten taniyorum diyodum cunku cok iyi taniriz ailesini. Ve ailelere acildik. Benim ailem istemedi ama ben yinede direttim. 3 gun zorladim ve tamam dediler. Tam hersey yolundayken ben yapamadim. Cunku sevgisinden emin degildim. Ve ayrildim.
Uzak olduğunuz için başkasına kolayca gidebilmiş demekki. En doğru kararı vermişsiniz. Umarım bundan sonra gerçek bir ilişki çalar kapınızı.Gormustum onceki senelerde ama sevgili olduktan snra gormedim. Ardindan bi yaz gorustuk 2/3 gun gordum. Ve zaten taniyorum diyodum cunku cok iyi taniriz ailesini. Ve ailelere acildik. Benim ailem istemedi ama ben yinede direttim. 3 gun zorladim ve tamam dediler. Tam hersey yolundayken ben yapamadim. Cunku sevgisinden emin degildim. Ve ayrildim.
sapsik58 itibarin gozumde kademelerce artti, supersin.
Uzak olduğunuz için başkasına kolayca gidebilmiş demekki. En doğru kararı vermişsiniz. Umarım bundan sonra gerçek bir ilişki çalar kapınızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?