yesilkalp Hayatın başında... Üyelik İptali Kayıtlı Üye 9 Kasım 2015 2.826 4.095 133 3 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi elif0890 #41 O kadar sorun arasında SANAL ortamdan tanımadığı birinin sözlerini dert edinmesi bence çok saçma. Kişiyi sil butonuna bastıktan sonra dert kalmaz. Belki o beyefendi gerçek bile değil
O kadar sorun arasında SANAL ortamdan tanımadığı birinin sözlerini dert edinmesi bence çok saçma. Kişiyi sil butonuna bastıktan sonra dert kalmaz. Belki o beyefendi gerçek bile değil
sapsik58 "Kafayi duvara toslayan emoji" Kayıtlı Üye 24 Aralık 2014 10.840 10.203 298 31 3 Ekim 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi elif0890 #42 __BADE__ .!.: Hatayı yapıp birde pişman oluyorlar. Bunlardaki beyni kuşlara taksak uçamazlar. Allahtan gerçek yüzlerini gösteriyorlar. Birde göstermeseler, aman aman. Genişletmek için tıkla... Evet aynen. Iyikide aldatmis beni diyorum su an :)
__BADE__ .!.: Hatayı yapıp birde pişman oluyorlar. Bunlardaki beyni kuşlara taksak uçamazlar. Allahtan gerçek yüzlerini gösteriyorlar. Birde göstermeseler, aman aman. Genişletmek için tıkla... Evet aynen. Iyikide aldatmis beni diyorum su an :)