Arkadaşımın sanal ortamda tanıştığı biri..

sanalda tanısabılır cok normal gelıyor ha yolda tanısmıssın ha sanalda . ama bulusursunuz konusursunuz ayrı bu hemen cinsellige gırmıs.. kacardım ben olsam.

Yaşadın veya yaşamadın bunu öğrenince eline ne geçecek merak ettim ( kabul aklıma iyi şeyler gelmiyor)

Ne munasebet canim!o na nee!! Ne dengesizler var ya..uzak dursun bu hadsizden..

Arkadaşın özgüvensiz mi allah aşkına sanaldan birini bulup evlenecek? kendine etrafında bulup göreceği tanıyacağı birini bulsun.Salak salak konuşan bu adamdan hayır gelmez kendisi sazan avında galiba arkadaşını oltaya getirtmeye çalışıyor o adamın bir sorunu olabilir açıkçası hoşuma gitmedi konuşmasın bir daha...

Okurken bile sinir oldum..ne kadar haddini bilmez birisi bu ne rahatlik. Belli ki internetten oldugu icin arkadasinizi hic kaale almiyor...balik bastan kokmus uzak dururdum sahsen...simdi böyle yapiyorsa ve heleki bu konularda bu kadar rahatsa sonra daha kimbilir neler yapar...

Oooo.... adam ilk gorusmelerde demekki durust olammak gerekirmis vs. Gibi tiripler atamis. Atmaya baslamis. :))
Balik baştan kokar. Bosversin. Agrisiz basini agritir.

Arkadaşım olmayacağını söylediğinde tehdit etmeye başlamış savcılığa vereceğim ,seni denemek için konuştum ,kaç kişiyle birlikte olduğunu herşeyini biliyorum .Dalga geçmek neymiş göstereceğim sana demiş . Kızın öyle bir şeyi bile yokken Ada'mın bu denli tehdidi kızın sinirlerini bozdu . İşyerine geleceğim görürsün herşeyini anlatacağım ailenle de görüşeceğiz demiş

Dengesizin teki belli ki. Olta atıyor. Arkadaşının bakire olup olmadığını öğrenip cinsel anlamda şansını denemek istemiş gibi geldi bana. İnternet abazalarından biri. Boş atıp dolu tutmaya çalışıyor

Savcılığa ne sebeple verecekmiş ?

olumsuz iş arkadaşına söyle uzak dursun böyle seylerden

Hangi gerekçeyle savcılığa verecekmiş? İyice saçmalamış artık.
Bu işin daha ne yapsını mı kalmış.
Ondan uzak dursun her şeyden engellesin silsin.

Birde şu açıdan bakmak lazım. Yani adam ne istediğini biliyor sonuçta evlenecek olan o. Baştan açıyor kartlarını. Eğer istemediği bir durum varsa baştan söyleyecek düşüncesini belki. Benim bi erkek tanıdığım vardı 32 yaşındaydı 27 yaşında bi kızla birlikteydi bakire diye ayrıldı. Yani evlenmeden bişey yapamayacağı için değil. Çocuk mı bu kaldı mı böyle çağ dışı şeyler diyordu adam. Bu yaşa kadar bakire kaldıysa ya psikolojik sorunu vardır ya cahildir ya aile baskısı görmüştür gibi laflar söyledi benim niyetim ciddi evlenmek istiyorum bu yaşa gelmişim aklı çocuk biriyle mi evlenicem demişti çok ilginç yani ama var her iki türlüsüde

Daha yüz yüze görüşüp tanışmadan telefonda kendi cinsel hayatını anlatıp, arkadaşınınkini soran erkek kızın ağzından laf almaya çalışıyordur. Arkadaşın çevresine dikkat etsin.

O cocuk kızın babası abisi eski sevgilisi falandır belki. Bu kadar mı yokluk içinde. Bu kadar kolay olmasın. Biraz zorlasin erkekleri.

Hatayı yapıp birde pişman oluyorlar. Bunlardaki beyni kuşlara taksak uçamazlar. Allahtan gerçek yüzlerini gösteriyorlar. Birde göstermeseler, aman aman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…