- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
Tutumunzu cok takdir ettim, sarkazm yoktu soylediklerimde. Yani bilincli ve kararli ve de bireysel dusunceleinizi takdir ettim.itibarin artti derken? Iyi anlamdami dedin bunu kotu anlamdami bilemedim ben?
Tutumunzu cok takdir ettim, sarkazm yoktu soylediklerimde. Yani bilincli ve kararli ve de bireysel dusunceleinizi takdir ettim.
Dengesizin teki belli ki. Olta atıyor. Arkadaşının bakire olup olmadığını öğrenip cinsel anlamda şansını denemek istemiş gibi geldi bana. İnternet abazalarından biri. Boş atıp dolu tutmaya çalışıyorArkadaşım olmayacağını söylediğinde tehdit etmeye başlamış savcılığa vereceğim ,seni denemek için konuştum ,kaç kişiyle birlikte olduğunu herşeyini biliyorum .Dalga geçmek neymiş göstereceğim sana demiş . Kızın öyle bir şeyi bile yokken Ada'mın bu denli tehdidi kızın sinirlerini bozdu . İşyerine geleceğim görürsün herşeyini anlatacağım ailenle de görüşeceğiz demiş
Savcılığa ne sebeple verecekmiş ?Arkadaşım olmayacağını söylediğinde tehdit etmeye başlamış savcılığa vereceğim ,seni denemek için konuştum ,kaç kişiyle birlikte olduğunu herşeyini biliyorum .Dalga geçmek neymiş göstereceğim sana demiş . Kızın öyle bir şeyi bile yokken Ada'mın bu denli tehdidi kızın sinirlerini bozdu . İşyerine geleceğim görürsün herşeyini anlatacağım ailenle de görüşeceğiz demiş
Hatayı yapıp birde pişman oluyorlar. Bunlardaki beyni kuşlara taksak uçamazlar. Allahtan gerçek yüzlerini gösteriyorlar. Birde göstermeseler, aman aman.Dogrusu kac kere aldatildim ben bile bilmiyorum. Aklimda kalan 2 tane. Pismandir dedim. Ikincisinde zaten ayrildim ve 5 dk snra yine baristim( babasi " x in komutani aradi askerde canina kiyacakmis son anda durdurmuslar " diye telefon acti).
Baristik ailelere acildik.
Ama en sonunda direkten dondum, son cikisi degerlendirdim..
Sukurler olsun.
Insallah kuzum, hepimiz icin insalalh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?