Arkadaşımın Sanalı

Görüntülü konuşmuşlar çocuk gerçek ama dengesizliği asalaklığı da gerçek
Yani burda millet belki 60 yaşında amcadır hatta kadın olabilir yazmış ya hocanım da görüntülü konuşmayı akıl etmiştir herhalde fotoğraf falan istemiştir. Bundan emin olmak istedim :))

Yani burda millet belki 60 yaşında amcadır hatta kadın olabilir yazmış ya hocanım da görüntülü konuşmayı akıl etmiştir herhalde fotoğraf falan istemiştir. Bundan emin olmak istedim :))
Gerçek Ya hatta pratisyen hekim atamalarına da baktı arkadaşım bende gördüm atandığı yere ilden çıkamam filan demişmiş ailesinin yanına atanmış

Görüntülü konuşuyorlarmış da kokudan devam edeyim ben en iyisi ayağı filan ıyyykk nasıl pis kokuyordur diyeyim
De de deki kılları pis pis dökülür de saclari yağlamıştır ders çalışmaktan de yıkanmıyordur bakma sen buna de zaten tipini begenmedin de sogut ondan de ki düşünsene igrenc coraplari butun gün hastanede ayakkabinin icinde de okumaktan beyni yanmistir sen daha zeki bir kizsin de alımlı çalımlısın kanka de gaz var :D :D daha iyisini zengin kibar yakisikli buluruz de. Arkadasin kac yasinda? Birde doguda falan gorevmi yapiyor bazen genc ogretmenler o genclikle batiya geleyim diye heves edip bazi hatalar yapabiliyorlar benim bi arkadasim oyle evlenip dugunu olmadan boşanmıştı. Yemin ederim.
Iste sen onu gazlarsin ya :) güveniyorum....

Konu sahibi ben bekarligimdan beri hep boyle seyler yaptım arkadaslarima ,salak salak cocuklarla konusurlardi :) yol verirlerdi sonra evlenenler falan oldu hatta bitanesinin yakinda düğünü var. Baskasiyla ama digerleri benim begenmediklerim hep fiyasko çıktı. Ben hep derdim bu saglam pabuc degil, bu p..... bu parasız bak sana söyleyim,bak bunun hayatinda başkası var o eski sevgilisiyle barışır bak falan hep boyle dediklerim de çıktı ben bu saçları boşuna agartmadim. :) ;)
Babamin bi arkadasi dediki bigun dayanamayıp ,beni de pek sevmezdi psikopat diyordu bana :D
Sen neden burcunun kaderini değiştiriyorsun,sen onun icinde kopan fırtınaları biliyor musun :D
Aman ne fırtına kiz ayrıldı ondan 3 ay sonra başkasıyla nisanlandi ve suan evli,mutlu :) musmutlu neseli. Iyiki ayrildi ötekinden leş bişeydi zaten. Sanki milletin akli fikri yok ama etki altına alabilirim cevremdeki insanlari ve kendimi dinletebilirim boyle bir yetenegim var babam bile artik beni dinliyor sen hakliymissin diyor bana ama kalp gözüm açık rüyalarım da çıkar :) tamamen iyi niyet

De de deki kılları pis pis dökülür de saclari yağlamıştır ders çalışmaktan de yıkanmıyordur bakma sen buna de zaten tipini begenmedin de sogut ondan de ki düşünsene igrenc coraplari butun gün hastanede ayakkabinin icinde de okumaktan beyni yanmistir sen daha zeki bir kizsin de alımlı çalımlısın kanka de gaz var :KK70: :KK70: daha iyisini zengin kibar yakisikli buluruz de. Arkadasin kac yasinda? Birde doguda falan gorevmi yapiyor bazen genc ogretmenler o genclikle batiya geleyim diye heves edip bazi hatalar yapabiliyorlar benim bi arkadasim oyle evlenip dugunu olmadan boşanmıştı. Yemin ederim.
Iste sen onu gazlarsin ya :) güveniyorum....
Aman ben veriyorum burdan gazı çocuk bozuyo ki şimdi de ben sana hiç jest yapmadım demiş arkadaşımda yapabilirsin demiş o da mesela demiş kızın istediği şeyi yapacakmış, arkadaşım da demiş ki bi kahve içimlik de olsa geldim buradayım desen demiş o da güzel fikir ama keşke mümkün olsa demiş. Ben diyorum bu çocuk kesin pis kokuyor kanka bırak şunu ondan gelmiyor diyorum :KK48::KK70: neyse arkaşımı kurutacağım bi şekilde yapacak bişi yok

Konu sahibi ben bekarligimdan beri hep boyle seyler yaptım arkadaslarima ,salak salak cocuklarla konusurlardi :) yol verirlerdi sonra evlenenler falan oldu hatta bitanesinin yakinda düğünü var. Baskasiyla ama digerleri benim begenmediklerim hep fiyasko çıktı. Ben hep derdim bu saglam pabuc degil, bu p..... bu parasız bak sana söyleyim,bak bunun hayatinda başkası var o eski sevgilisiyle barışır bak falan hep boyle dediklerim de çıktı ben bu saçları boşuna agartmadim. :) :KK66:
Babamin bi arkadasi dediki bigun dayanamayıp ,beni de pek sevmezdi psikopat diyordu bana :KK70:
Sen neden burcunun kaderini değiştiriyorsun,sen onun icinde kopan fırtınaları biliyor musun :KK70:
Aman ne fırtına kiz ayrıldı ondan 3 ay sonra başkasıyla nisanlandi ve suan evli,mutlu :) musmutlu neseli. Iyiki ayrildi ötekinden leş bişeydi zaten. Sanki milletin akli fikri yok ama etki altına alabilirim cevremdeki insanlari ve kendimi dinletebilirim boyle bir yetenegim var babam bile artik beni dinliyor sen hakliymissin diyor bana ama kalp gözüm açık rüyalarım da çıkar :) tamamen iyi niyet
Canım sen benim arkadaşımla bi konuşsan ya valla onu da etkile açsın gözünü uzak dursun şu salak çocuktan artık

Back
X