Konu sahibi ben bekarligimdan beri hep boyle seyler yaptım arkadaslarima ,salak salak cocuklarla konusurlardi :) yol verirlerdi sonra evlenenler falan oldu hatta bitanesinin yakinda düğünü var. Baskasiyla ama digerleri benim begenmediklerim hep fiyasko çıktı. Ben hep derdim bu saglam pabuc degil, bu p..... bu parasız bak sana söyleyim,bak bunun hayatinda başkası var o eski sevgilisiyle barışır bak falan hep boyle dediklerim de çıktı ben bu saçları boşuna agartmadim. :)

Babamin bi arkadasi dediki bigun dayanamayıp ,beni de pek sevmezdi psikopat diyordu bana

Sen neden burcunun kaderini değiştiriyorsun,sen onun icinde kopan fırtınaları biliyor musun

Aman ne fırtına kiz ayrıldı ondan 3 ay sonra başkasıyla nisanlandi ve suan evli,mutlu :) musmutlu neseli. Iyiki ayrildi ötekinden leş bişeydi zaten. Sanki milletin akli fikri yok ama etki altına alabilirim cevremdeki insanlari ve kendimi dinletebilirim boyle bir yetenegim var babam bile artik beni dinliyor sen hakliymissin diyor bana ama kalp gözüm açık rüyalarım da çıkar :) tamamen iyi niyet